Jump to content

executor

LinkManiac
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 likes on posts

2 Followers

About executor

 • Rank
  Membru fidel
 • Age 31

Contact Methods

 • Steam
  executor86
 • Skype
  mita.paul_bogdan
 • Yahoo
  mita.paul_bogdan@yahoo.com
 • Age 31

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Location
  Italy
 • Age 31

Recent Profile Visitors

3,450 profile views
 1. As încerca , dar toate punctele le-am băgat deja ... Îmi poti da un restart la puncte ? Executor mii rf-ul
 2. Salut Am observat ca a-ti puterea bossului din Nars (găina). Chiar cam mult ... având in vedere ca ii dădeam 500dmg si 10 dmd elemental cu pentagrama lvl max. Având GL full Ag Posibil sa fi umblat si la drop ?pentru ca azi am omorât-o si a dropat absolut nimic . Inca ceva . Cu rf full ene si full Vit .... 99,9% ii dau miss ... nu știu daca e normal Cred ca e de controlat .
 3. Exact...nici macar minibosii nu-ti dau dmg elemental...daramite mobii normali. Sa dai in el normal dmg miss e normal .. pt ca sunt bosi elementali care tre sa moara din dmg elemental , aia e ok.
 4. Am pus-o la schimb , si nu am mai putut-o scoate
 5. Si ce daca is full ag? inseamna ca nu tre sa ma mai atinga mobii? Si am o pentagrama media ...fara nici un ertel bagat . Nu prea ai idee despre ce vb eu aici
 6. Salut. Probleme in nars: 1. Dmg mobilor nu e corect proportionat , Fiind o harta Elemental mobii trebuie sa dea dmg mai mare elemental nu pshyhical,in schimb e invers. Si dau inca dmg enorm...1.6k si am cape+11 si set +13lk+dd5% si scut. Iar dupa cum vedetii n poza primesc dmg elemental 0 =Miss . E fix invers . Ar trebui in mod normal sa primesc dmg psyhical ..cat de cat si dmg elemental mare ...ca sa stim ca in akeron avem de a face cu mobi elemental si ca trebuie sa ne echipam cu Pentagrame bune. Problema asta este prezenta in tot Akeron , in Nixies si Ferea. 2. Exp ...mai mare in nars decat in Feerea si Nixie . Asta e cam impotriva jocului... Avand in vedere ca harzile Fereea si apoi Nixie au aparut dupa hartile Akeron , exp trebuie sa fie on ordine urmatoare : (Akeron)Almark<Ubaid<Debender<Uruk<Nars<Ferea <Nexies Lake. 3. Spoturi haotice. Pe toate hartile elemental am observat ca spoturile nu sunt formate corect . Adica sunt formate din mobi cu elemente mixte . PS: In nars parca sunt ok spoturile nu mixte (nu am fost sa le controlez pe toate). In mod normal trebuiesc spoturi numai cu: mobi fire ,numai cu earth,numai cu water, cu darksi numai cu wind , in asa fel incat Playerul stice cu ce pentagrama sa se echipeze pe spotul respectiv. Dand inca o data valoare pentagramei ce o purtam. 4. Mini bossii din Almark ,Debender si Ubaid sunt prea puternici phyhical ...ca si toti mobii de altfel . Ei mor numai cand dam in ei dmg elemental ...asta e ok e normal dar dau dmg phycal prea mare...tip 3k. In plus...au dropul prea bun. BOsii Lord Silvester si Core Magriffy la fel dezechilibrati..dau dmg mare pshyhical si elemental relativ mic. Recunosc ca Magrify da cat de cat dmg si elemental. Acolo nu avem ce cauta in mod normal fara : AG sm BK vit RF vit GL si bineinteles EE. 5 .App de drop ... in Nars (pt ca eu stau acolo...exp max), nu cade Mithril esential pt creare de Ertele..nu mai pica Elemental rune, nu cad Penagrame de lvl 180+ cum e normal... In Alkmar nu cat Pentagrame de lvl 50...cum e normal, in uruk nu cade alea de 150 si tot asa. 6. Nu ma pot abtine sa nu pomenesc din nou de dmg Elemental RIDICOL al GL-ului . Care la fel pe hartile elemental precum Akeron ,Ferea si Nixies ar trebui sa dea dmg spartan ...elemental. GL e trebui sa fie tata bosilor elementali si a hartilor elemental. Banuie ca toate probleme astea le stiti si le veti rezolva pe viitor.
 7. Nici elemental Rune nu mai pica
 8. Din cate stiu eu nici pe mu oficial webzen nu se creaza aripi de lvl 4. Nu cred ca axista formula pentru a le crea . Si f probabil poza aia e de pe ceva server very very fun :)
 9. Dropul in nars nu e ok. Nu stiu daca stiti deja...dar nu pica Mithril si nici pentagrame lvl 180(minim). In al doilea rand dinorantul din shop X e buguit...da un defense exagerat de mare...de nu mai mori nici la bossi.
 10. @Fr33LaNc3 e aproximativ ora la care am postat postul cu al 4lea fail.
 11. Ma scuzati ca deschid iar topic cu aceiasi problema...dar...Fail a 4a oara la aripi 2.5...60% si de data asta. Eu cred totusi ca o problema exista... PS: Mi-a trecut oricum cheful de a mai face aripi 2.5.
 12. Nu te supara...aia e formula normala pt GL. Asta e istoria mu...Au aparut hartile elemental...impreuna cu un caracter master elemental adica GL . Nu degeaba are formula aia . Inca nimeni nu a zis...dmg normal al gl-ului e mai mic comparativ cu celelalte clase tocmai pentru ca elemental dmg o sa compenseze asta (cel putin asa trebuia) . GL nu are vraji de slow, nu are vraji de poison sau toxic , nu are combo , nu are freze ... ma intelegi? Are doar elemental mare , adica avea :) . De aia ...mie personal formula initiala i-mi parea corecta. Pe mn nu ma incalzeste cu nimic daca ramane asa sau nu...dar o sa va dati seama cand o sa se faca dueluri...cand gl o sa piarda la 0 impotriva la toti. Plus ca in Akeron GL ar trebui sa domine ,sa fie seful lor...dar acum da elemental mai putin decat unele clase. Sunt bosi in Akeron precum Lord Silvester in Uruk,Core Magriffy in nars . Acei bosi ar trebui sa depinda de un party in care este GL...bosi bazati pe defense elemental ,pe care doar GL at trebui sa o strapunga. Marog , asta face parte din story. Se pot face modificari nu zic, doar ca sa atins un punct sensibil cand sa modificat formula de elemental la gl care poate destabiliza tot balance-ul. Eu mi-am facut GL de exemplu dar doar pentru simplu motiv ca stiam de pe webzen ca GL domina acheron cu elemental dmg...Acu ce fac? il las balta acolo...fac bk..rf.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×