Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

greedy91

LinkManiac
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

greedy91 last won the day on January 16

greedy91 had the most liked content!

Community Reputation

108 likes on posts

About greedy91

 • Rank
  Fan LinkMania

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Not telling
 • Location
  Where the streets have no name
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

3,108 profile views

Mood

 • tired..
 • Currently Feeling tired..
 1. Nop @Deisy ?
 2. nu @IonMaresal ?
 3. Vad ca aici sunt numai portofolii... propun sa facem acest topic pentru a prezenta ce mai editam noi , din cand in cand , cei care nu au neaparat un portofoliu . Putem dezbate : idei , skilluri , tehnici , orice pe ce-am postat sau , ce n-am postat . Un fel de free talk. Incep eu :
 4. Ceva in genul
 5. Cata vreme permitem unei foste puscariase sa ajunga Ministru Muncii ... eu , consider ca ne meritam soarta. PACAT ca majoritatea ingroapa sperante sau le trimite in strainatate.
 6. Aia a furat 1 leu si a facut 12 ani iar eu , personal , cunosc un caz in care unu a furat 400k euro si a facut 6 luni la minima securitate. In cat timp faci tu 600k euro ? El i-a facut in "6 luni".
 7. @petarda ... nici in tineri nu mai am speranta. O mare parte din ei nu vad nicio problema in a alege pe cineva ca primar (sau alte functii) daca au capete de acuzare pentru coruptie, luare de mita, abuz de putere, etc si uite asa ajungem sa decida soarta batrani (60-70+) care sunt mintiti cu mariri de pensii , dar ei nu inteleg ca acele mariri nu au cum sa vina fara consecinte. Fara sa creasca una alta care influenteaza bunul mers al tarii. Le-au promis pensii si au primit o bataie de joc(daca au sub 2000ron nu primesc nimic daca au peste nu li se mai impoziteaza , ceva de genul, ceea ce este un mare part (scuza-mi limbaju) caci multi , foarte multi pensionari au sub 2000ron) SI studenti naivi care se bucura ca primesc ei 100 ron (poate) la o bursa dar nu vad ca le creste motorina de la 5 la 5,5 lei . Tara de dobitoci. Si eu vreau sa plec, dar vreau sa plec departe(Australia).
 8. @petarda , nu s-a propus , a fost bagata in ordonanta de urgenta si nu poate fi revocata decat prin referendum + nu uita , daca au peste o anumita varsta sau au vreo boala terminala sau au copii in grija li se reduce pedeapsa . Practic ei fura milioane de euro , si fac puscarie maxim 1an (pe care daca l-au facut, ies afara) Traim in tara pe care am votat-o .
 9. Nu. @Jully ?
 10. Yeeeeee , adica toti care fac delapidare de bani sau abuz de putere , luare de mita pentru a influenta diverse lictiatii si asa mai departe se intorc acasa. Nu o sa le cuprinda pe cele de coruptie, dar o sa se creeze cazuri speciale si pentru ele. E ok ! Descarci un film de pe net ? Mori in puscarie. Faci cum faci si dispar 400k euro ? 6 luni si mai vedem noi . Traim intr-o tara in care daca furi masiv, primesti 2 palme pe umar si-un sincer " te rugam n-o mai face ". Un referendum ar fi sanatos, insa la ce locuitori are romania... cred ca ar fi un back fire masiv.
 11. Nop. @Papi ?
 12. Nop @Deisy ?
 13. Salut !
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.