Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

R0ugh

LinkManiac
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 likes on posts

About R0ugh

 • Rank
  Un începător printre noi

Contact Methods

 • Yahoo
  danny_sad_on

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
 • Country
 • Location
  Welzheim

Recent Profile Visitors

6,688 profile views

Mood

 • innocent.
 • Currently Feeling innocent.
 1. Bunicel pentru pretul de pocnitoare ce il are ...L-am cumparat cu 50 lei de la **** ..(ma gandesc ca nu e permis sa fac reclama) . In cele 2 luni de cand il am, nu mi-am creat prea multe obiectii avand in vedere pretul pe care l-am platit ...se confiureaza usor ,am ping constant si pe wireless si pe LAN,mic si ca un fulg de usor ....La al 3-lea perete nu mai pot folosi wireles.Lipseste Port Forwarding, DMZ, VPN , Filtru Clienti sau Control parental ... Ma gandesc sa upgradez firmware-ul... Pentru pretul asta e mai mult decat OK ,nota 7!
 2. Nici pro, nici contra nu ma declar , insa atrag atentia initiatorului sugestiei sa ia in calcul si buna venire a acestei propuneri .... Nu pentru ca "de facto" ar fi destul de dificil ,chiar si din punctul de vedere al unui programator (scripter) expert ,ci pentru ca pentru ca , pentru moment,alte probleme de script rudimentare ar trebui avute in seama ... Ideea e foarte buna , e absurd sa mergi singur la war , cand 9 din factiune sunt online , dar eu cred ca tine mai mult de organizarea interioara a factiunii! Seara faina!
 3. A reaparut bugul la RentCar LS ,care iti permite sa folosesti masina fara a mai tasta /rentcar... Ideea e ca playerul e tentat sa incalce regulamentul abuzand de acest Bug.
 4. Tot spre placa video inclinam si eu sa imi indrept banuiala,insa nu voiam sa pun lumea pe o pista gresita! Cand eu am patit asta ,a trebuit sa schimb placa video pentru ca avea o piesa minuscula "puscata" Succes!
 5. R0ugh

 6. Ok, nici o problema ! Permisiunea e ca si acordata!E in interesul meu, doar! Multumesc
 7. Multumesc pt informatii @PePe . 129 000 acum ... :
 8. Am ales sa nu deschid un nou topic pe aceeasi tema . Nu am facut SS, insa se pare ca nu e o problema singulara : si mie imi oscileaza aberant "all vehicle tax" de la 0 ,acum 4 zile , a urcat la 42 000, a coborat la 18 000, a urcat din nou la 50 000 ca astazi sa constat ca mi'a luat pana si 60 (si ceva ) de mii. Chiar am vrut sa dau "sell vehicle to the state" , insa in orice loc din garajul Dealership LS, nu functioneaza comanda! Imi spune ca nu ma aflu la dealershi In plus, de la update-ul cu problema / trunk, fie ca masina este locked fie unlocked, pot urca in ea ca si cum nu ar exiata comanda "lock". Sper in rezolvarea problemei ( totusi , la banii mei , cu asemenea taxe, la cateva payday o sa raman falit ) :)
 9. Buna seara! Sunt un foarte vechi utilizator al Forumului Linkmania (din 2006) cu username-ul Danny_sad , cont la care nu mai am acces de prin anul 2012 datorita faptului ca mi-am pierdut datele de autentificare in casuta e-mail cu care mi-am creeat contul mai sus amintit . Ceea ce doresc sa va rog, e sa ma ajutati ,in masura in care este posibil ,sa recuperez acest cont . Va rog sa ma contactati in privat si raspund la orice intrebare legata de cont , daca este nevoie chiar si cu document de identitate. Va multumesc!
 10. Nick: Rough Level: 17 Suma ceruta: 15.000.000$ Motivul pentru care solicit banii: Sunt homeless,doresc sa imi cumpar o casa!
 11. ....si dupa restartul din aceasta seara , /trunk a ramas neschimbat : totul pe 0 .
 12. ...am primit raspuns la problema sesizata,a fost mutat topicul la "Probleme Rezolvate" cu mentiunea Rezolvat ,insa in joc e totul neschimbat ( poate apar dupa primul restart al serverului , va anunt) :
 13. Inainte de update-ul de aseara aveam in portbagajul Slamvanu-lui personal 50 000 materiale si aproximativ 1000 drugs,iar astazi am constatat ca am totul pe 0. Nu am SS cu ce am avut ,insa sper ca se poate verifica . Multumesc!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.