Jump to content

R0ugh

LinkManiac
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 likes on posts

About R0ugh

 • Rank
  Un începător printre noi
 • Age 40

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Engaged
 • Country
 • Location
  Welzheim
 • Age 40

Recent Profile Visitors

7,369 profile views

Mood

 • innocent.
 • Currently Feeling innocent.
 • Age 40
 1. Bug briefcase

  Nick : Rough Am ridicat servieta,iar in drum spre delivery,m-au urmarit niste jucatori care m-au si omorat..(nu am avut timp sa vad cine anume ,nici ss nu am facut).Insa in loc sa ramana servieta in locul unde am murit,am fost respawnat cu tot cu servieta si CP. Am si livrat-o,primind banii!
 2. Problema Bizz 66

  Am dat bizul si am cumparat altul (- peco de langa giftbox) ....problemele sunt aceleasi,atat doar ca in panel arata corect acum!
 3. Problema Bizz 66

  Nick : Rough Problema 1 : Am cumparat Bizz-ul cu nr 66 (Peco din WetStone ,langa Chilliad) iar cand dau /findbiz 66 , imi apare in chat ca exista doar 65 bizz-uri! Faza e ca vreau sa-i fac relama prin /ad ,dar ma dezavantajeaza faptul ca nu pot indica lolcul in care se afla bizz-ul Problema 2 : In statia Peco amintita, nu se executa comanda /fillcan (am testat la celelalte statii peco - functioneaza la toate) PS : In panel apare ca as detine Businessul Electricity!
 4. La multi ani Stalpu

  La Multi Stalpi ,Anule !!! Sa ne traiesti sanatos!!! L.E.wrong - La Multi Ani,Stalpule!!!*
 5. Bunicel pentru pretul de pocnitoare ce il are ...L-am cumparat cu 50 lei de la **** ..(ma gandesc ca nu e permis sa fac reclama) . In cele 2 luni de cand il am, nu mi-am creat prea multe obiectii avand in vedere pretul pe care l-am platit ...se confiureaza usor ,am ping constant si pe wireless si pe LAN,mic si ca un fulg de usor ....La al 3-lea perete nu mai pot folosi wireles.Lipseste Port Forwarding, DMZ, VPN , Filtru Clienti sau Control parental ... Ma gandesc sa upgradez firmware-ul... Pentru pretul asta e mai mult decat OK ,nota 7!
 6. Sugestie Timeout & afk

  Nici pro, nici contra nu ma declar , insa atrag atentia initiatorului sugestiei sa ia in calcul si buna venire a acestei propuneri .... Nu pentru ca "de facto" ar fi destul de dificil ,chiar si din punctul de vedere al unui programator (scripter) expert ,ci pentru ca pentru ca , pentru moment,alte probleme de script rudimentare ar trebui avute in seama ... Ideea e foarte buna , e absurd sa mergi singur la war , cand 9 din factiune sunt online , dar eu cred ca tine mai mult de organizarea interioara a factiunii! Seara faina!
 7. [BUG] Rentcar LS

  A reaparut bugul la RentCar LS ,care iti permite sa folosesti masina fara a mai tasta /rentcar... Ideea e ca playerul e tentat sa incalce regulamentul abuzand de acest Bug.
 8. [Problema] Grafica

  Tot spre placa video inclinam si eu sa imi indrept banuiala,insa nu voiam sa pun lumea pe o pista gresita! Cand eu am patit asta ,a trebuit sa schimb placa video pentru ca avea o piesa minuscula "puscata" Succes!
 9. R0ugh

 10. Recuperare cont forum

  Ok, nici o problema ! Permisiunea e ca si acordata!E in interesul meu, doar! Multumesc
 11. [ BUG ] Vehicles Tax

  Multumesc pt informatii @PePe . 129 000 acum ... :
 12. [ BUG ] Vehicles Tax

  Am ales sa nu deschid un nou topic pe aceeasi tema . Nu am facut SS, insa se pare ca nu e o problema singulara : si mie imi oscileaza aberant "all vehicle tax" de la 0 ,acum 4 zile , a urcat la 42 000, a coborat la 18 000, a urcat din nou la 50 000 ca astazi sa constat ca mi'a luat pana si 60 (si ceva ) de mii. Chiar am vrut sa dau "sell vehicle to the state" , insa in orice loc din garajul Dealership LS, nu functioneaza comanda! Imi spune ca nu ma aflu la dealershi In plus, de la update-ul cu problema / trunk, fie ca masina este locked fie unlocked, pot urca in ea ca si cum nu ar exiata comanda "lock". Sper in rezolvarea problemei ( totusi , la banii mei , cu asemenea taxe, la cateva payday o sa raman falit ) :)
 13. Buna seara! Sunt un foarte vechi utilizator al Forumului Linkmania (din 2006) cu username-ul Danny_sad , cont la care nu mai am acces de prin anul 2012 datorita faptului ca mi-am pierdut datele de autentificare in casuta e-mail cu care mi-am creeat contul mai sus amintit . Ceea ce doresc sa va rog, e sa ma ajutati ,in masura in care este posibil ,sa recuperez acest cont . Va rog sa ma contactati in privat si raspund la orice intrebare legata de cont , daca este nevoie chiar si cu document de identitate. Va multumesc!
 14. Re- Problema /trunk dupa update

  ....si dupa restartul din aceasta seara , /trunk a ramas neschimbat : totul pe 0 .
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×