Jump to content

oick

Tehnician MU
 • Content count

  7,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

oick last won the day on September 4 2017

oick had the most liked content!

Community Reputation

1,898 Popular în Comunitatea LinkMania

About oick

Staff MU
 • Rank
  Pokemon Trainer
 • Age 31

Profile Information

 • Country
 • Location
  Johto League
 • Age 31

Recent Profile Visitors

27,829 profile views
 1. S-au acceptat si chiar au donat cateva persoane din afara staff-ului, dar fara folos.
 2. Licenta mai e valabila cateva luni.
 3. @Playboy Cigarette Ala era alt sezon cu care a plecat devil, pe asta de acum, s12 l-am ales si am adunat bani pentru ca asta era oferit de igcn iar free ne-a asigurat ca el se descurca sa-l seteze si sa il faca fain, lucru pe care il facea, pana au aparut neintelegerile in staf si a plecat. Moment in care noi am ramas cu un server pe trei sferturi setat si licenta platita inca cateva luni. Baietii care se ocupa acum de tehnic nu au cunostinte la fel de avansate precum free dar au incercat sa seteze ce mai era de setat si sa ii dea drumul pana cand expira licenta, dupa care sa vedem daca mai are rost sa strangem bani sau nu. Aparent e cam "sau nu".
 4. Asta au gandit si cei din staff care au donat pentru serverul actual o caruta de bani, dar degeaba, numai cu bani nu se face treaba.
 5. In aceste momente jocul este inchis, pana cand aind o sa aiba timp sa vada ce si cum a fost facut pe server, dupa care baietii de la tehnic vor vedea ce a mai ramas din joc, moment in care o sa ne hotaram daca mai putem continua cu proiectul asta sau nu. Lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine ca sa fie un viitor s12, avand in vedere si faptul ca licenta nu mai e platita decat pentru vreo 2-3 luni parca.
 6. Lasa ca a treia oara sigur nu o sa se mai intample. In rest celor care au mai dat prin staf si stiu despre ce e vorba, putina decenta si respect pentru sine in comentari, nu conteaza chiar atat de mult parerea unor necunoscuti de pe net incat sa va faceti de ras, parerea mea.
 7. O sa revina cand reusim sa rezolvam problema aparuta. Momentan si cei din staff intampina aceleasi probleme ca si voi in a se conecta la joc si in a scapa de programul ala.
 8. Assassins creed black flag gratis la logare pe contul de uPlay. Cea mai urata platforma de jocuri dar, calul de dar... https://freetrial.ubisoft.com/promotions/assassins-creed-black-flag/16/
 9. Shooter combinat cu TD, e dragut jocul.
 10. La fel pică și fără seal. A fost curățat dropul probabil sa pice doar lucruri interesante gen chocolate box, jwl, poțiuni de Xp.
 11. HELP

  A mai fost postata problema de multe ori, caută răspunsul și singur ne spui după dacă te-a ajutat sau nu.
 12. In topicul ala e sigur rezolvarea. Inchis aici.
 13. Aici ai toate informațiile cu privire la setările serverului, printre care și ce se întâmpla la reset. Legat de quest dacă l-ai făcut trebuia sa primești niște iteme care trebuiau activate după care sa dai switch.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×