Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

oick

Staff MU
 • Content count

  6,882
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

oick last won the day on December 28 2016

oick had the most liked content!

Community Reputation

1,801 Popular în Comunitatea LinkMania

About oick

 • Rank
  Pokemon Trainer
 • Age 30

Profile Information

 • Country
 • Location
  Johto League
 • Age 30

Recent Profile Visitors

25,955 profile views
 1. http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/ Pentru cine nu a intrat azi pe steam, e un giveaway cu numar limitat de jocuri, instalati si ramane al vostru.
 2. Meh probabil merge jucat vreo 30 minute acolo sa-ti gadile osul nostalgiei.
 3. Spring sale pe Humble Bundle, tine pana pe 25 mai. Dungeon 2 este gratuit timp de doua zile https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2
 4. Que pasa aqui? Corect! @BooBz
 5. Ce ai postat acolo nu e cel mai ontopic lucru, dar ai dreptate, daca este caracterul tau, meriti doar o avertizare in scris.
 6. taipanmg sau TaipanMG, on sau afk, sunt aceleasi lucru in ceea ce ne priveste. Numele era evident ca e al tau, cand il citesti nu il citesti cu majuscule sau nu. Iar despre on, afk sa mai scris chiar relativ recent aici. Nu o sa stam sa introducem toate variantele in ghid/regulament dorind sa il pastram la obiect, nu sa il facem de 2-3 pagini ca in trecut.
 7. Si celalalt, evident, pentru ca ai facut inca un topic, cand era deja unul in care se astepta raspunsul de la un moderator. Care automat o sa intarzie avand in vedere trecerea la noul an. Nu dura doua saptamani si nu te flata ca s-a rezolvat numai pentru ca ai facut tu topic, atunci a aparut tusken pe forum.
 8. Am dat un warn, pentru ca m-a facut betiv, ori eu am fost cu masina toata ziua. Numai warn, restrictia probabil a venit automat.
 9. De ce te-ai grabit sa inchizi? trebuia sa ma lasi sa postez,ca sa demonstrez..lipsa lui de fairplay,il anunt frumos ca a pierdut dreptul la spot,eu incepand preluarea clasica...si ma trezesc tot eu postat. :))

  1. oick

   oick

   Ce sa vad daca nu are printurile calumea.

 10. salut , imi poti spune si mie de ce nu imi merge jocul ? dau start , se incarca pe jumate apoi se inchide automat 

 11. Deci la postul asta ai cerut printuri cu stationare

  La postul meu unde am pus printuri stationare zici ca nu dai ban pentru stationare..

  Se da selectiv??

 12. @Polestar @Kitte @Just @Odyzzeus @Lancelot sa ajut putin. Ca o parere personala, coordonatele se inteleg chiar daca sunt sterse, iar diferenta dintre cele 2 seturi de poze cred ca este rezolutia nu zoom-ul.
 13. Stiu ca e antic topicul, dar e moca pe humble bundle jocul https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game
 14. Numele contului este "NSA"? din 3 caractere?
 15. oick

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.