Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

The Wizard

LinkManiac
 • Content count

  7,742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

The Wizard last won the day on November 3 2012

The Wizard had the most liked content!

Community Reputation

819 Fan al Comunității LinkMania

About The Wizard

 • Rank
  100% Skill

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  București
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

32,105 profile views
 1. din boosturi oricum iti vin doar codati, ciubaca si rusi. daca ai oameni care au oameni si mai dai si pe fb si sunt oameni care vor 1.6 o sa il bage la favorite. eu de lm n-am aflat din boostere. pe vremea aia nici nu erau asa ceva. iar boosterul oricum nu e nimic special. e un server cu un plugin de fake bots ca sa vada noobul 15/20 in lista. si un redirect ca sa te bage in serverul principal. inchiriezi in vps cu 5 dolari si deschizi 10-20 boostere si aia e. dar probabil lista de servere la 1.6 e bulita cu servere fake de linkmania, deci bagi boostere doar ca sa fie ca sunt altele cu acelasi nume si nu poti sa le faci nimic. promovarea trebuie indreptata spre oameni nu spre aia care dau click pe boostere.
 2. Eu n-am timp, dar n-as face server de 1.6. As face un csgo old school, dar asta ar presupune foarte multa munca.
 3. N-am avut timp sa ma ocup, dar in ca un rezumat, aduni adrese de email si trimiti newslettere in functie de preferinte. Anunturi forum Chestii de la MU Alte chestii de la GTA Si fiecare primeste ce-l intereseaza. La magazine e mai complex. Am promotii (saptamanale, lunare), Cart/Browse Abandon, Win Back, VIP (pentru aia care au cumparat de nu stiu cati dolari), etc.
 4. Antrenament corect si constant pentru ani de zile si mancare. Voi credeti ca luati niste prafuri si cresc muschii pe voi... Suplimentele sunt pentru aia care au ceva experienta si stiu ce fac.
 5. Clar China se uita la ei cum iau tot...
 6. Fără RDS netu la noi se dezvolta ca autostrazile... Să nu mai zic că am scăpat de bulangii de la Orange cu telefonia lor. Dau 3 euro la RDS si am nelimitat (mai puțin sms-uri și mms-uri, dar cine mai foloseste așa ceva?). Au luat și altă bandă de 4g, de la anu o să prindă și tel-ul meu 4g de la RDS. Acoperirea mai trebuie extinsă. Oricum față de 2012 când m-am portat a crescut mult, rar se întâmplă să n-am semnal (cel puțin pe unde merg eu). Pe lângă net și telefonie au și Digi24, care e singura televiziune la care mă pot uita fără să mă ia greața. Nu vezi titluri gen 0tv „BOMBĂ VEZI CE A MAI MÂNCAT MONICA TATOIU” sau „SENZAȚIONAL VEZI CU CINE S-A ÎNTÎNLIT BOTEZATU”. După mine RDS-ul e unul din puținele lucruri care merg cât de cât bine în România. Mai dau rateu uneori la suport, instalări, etc. dar peste tot e asa pentru că lucrează oameni.
 7. Vaccin antigripal că nu mai suntem la 1700. Iar vitamina C trebuie luată zilnic, chiar dacă nu e toamnă sau chiar dacă nu ești răcit.
 8. Deși am zis că nu mai „pre-purchase” jocul ăsta l-am luat pentru că e clasic :)
 9. Connecting to public(81.18.73.105:27015) ... Server is running an older version, client version 13552, server version 13551
 10. http://www.counter-strike.net/graffiti/ În sfârșit au băgat băieții tatuajul (așa îi ziceam eu) în CS:GO, dar nu e ca la 1.6/source unde îți puneai ce imagine voiai gratis. Acum trebuie să le cumperi. Mai mult, nu-l poți folosi la infinit... Dacă intrați în joc până pe 10 octombrie vă cade unul gratis! Mai multe informații: - FAQ https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7737-UKVB-0657 Acum vreau să bage mp5 :)) Asta am primit eu...
 11. @41nd Da-ne si info despre ce jocuri faci.
 12. Tot stie 1000 de acum 1-2 an sau cand a aparut netu de 1000 de la rds.
 13. Uite mă că mai trăiește :)
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.