Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Anakin

LinkManiac
 • Content count

  1,271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297 likes on posts

2 Followers

About Anakin

 • Rank
  May the force be with you

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Constanta
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

1,717 profile views
 1. As prefera Eisenwald: Blood of November .
 2. La multi ani Linkmania Remembering the legends
 3. 1. Limba vorbita in Statele Unite ale Americi este engleza, dar (daca va vine sa credeti) America nu are o limba oficiala, iar in acest caz toate autoritatile au fost obligate sa vorbeasca limba engleza. 2. O lege din Nebraska spune ca nu este permis sa scuipi in vant – este probabil una dintre cele mai ciudate legi. 3. Guvernul federal al Americii este proprietarul a 32% din pamanul Americii. 4. Daca va vine sa credeti, in Pennsylvania, barbatul trebuie sa aibe consimtamantul scris al femeii pentru a putea cumpara alcool. Nu-i asa ca e cool? :D 5. Voua va place pizza? Se pare ca americanilor foarte mult – in medie, americanii consuma 350 de pizza pe secunda. 6. O alta medie facuta la nivelul Americii ne informeaza ca fiecare american detine 9 carduri de debit/credit, incluzand cardurile de la banca, utilitati, farmacii etc. 7. New Jersey este cel mai populat stat din America, cu o densitate de 459 pe kilometrul patrat. Statuia libertati este situata in statul New Jersey. 8. Temperatura maxima atinsa in America a fost de 57 grade Celsius. Aceasta temperatura a fost inregistrata in “Death Valley, California” pe data de 10 iulie 1913. Ma intreb de ce oare ii zice “Death Valley”. 9. Pe de alta parte, cea mai mica temperatura a fost atinsa in Prospect Creek (Alaska) si a fost de -62 grade Celsius. 10. Cel mai mare numar de miliardari sunt prezenti in Los Alamos, unde 9.7% dintre rezidenti sunt milionari. Nu va hazardati, sunt sigura ca au sisteme de securitate la case.
 4. 19:43
 5. Use old paper towel rolls to make a marble slide.
 6. 21:42
 7. Statul roman a gasit solutia pentru a scapa de masinile inmatriculate in Bulgaria : vor primi câte 300 de euro sa plece in ţara lor.
 8. Renault 4 TL
 9. Axolotls are aquatic salamanders. They owe their cartoon-like look to the fact that their metamorphosis from the larval to adult stage doesn’t complete. Instead, they maintain traits from both stages. What results, is a creature that looks half fish / half lizard. Axolotls have external gills and finned tails. They can swim and walk, but they spend their entire lives in water. On rare occasions, an axolotl will metamorphose into a land salamander, dropping its gills and growing lungs to survive.The native habitat of axolotls is in the rivers of the rainforest in Mexico, but there are very few left in the wild. Most axolotls are now found as pets, on dinner plates (some people eat them in Mexico) and in laboratories.
 10. 15:03
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.