Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  9,977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Everything posted by Kitte

 1. Redactor amator

  Ai idei de articole potrivite pentru forumul Linkmania, dar iti lipseste o picatura de motivatie? Ai vrea sa te alaturi staffului, dar ai nevoie sa iti construiesti inainte un portofoliu? Sau din contra, vrei sa ti se recunoasca meritele, fara sa iti asumi responsabilitatea unei activitati sustinute? Aici este locul potrivit pentru tine ! Am lansat programul Redactor amator, destinat celor care vor scrie articole in sectiunea Comunitatea LinkMania. Ce este un articol ? Un topic nou initiat in orice subsectiune din Comunitatea LinkMania, care indeplineste simultan urmatoarele conditii : dezvolta / abordeaza o tema care nu este deja existenta pe intr-un alt articol prezent pe forum respecta in totalitate Regulamentul comunitatii Linkmania este redactat original de catre autor, fara copy paste continutul minim al articolului este de 5 fraze informatiile oferite nu sunt inventate/false. In acest sens se recomanda postarea sursei/surselor informatiilor si verificarea acuratetii acestora pe site-uri de specialitate se recomanda ca articolul sa fie insotit si de o poza sugestiva, legata de tema aleasa textul are o formatare placut vizuala, tinand cont de faptul ca utilizatorii Linkmania au posibilitatea de a folosi temele pe alb sau pe negru (recomandam background si fontul pe automatic. Daca doriti totusi sa folositi fonturi colorate, alegeti-le cu grija). textul este scris corect gramatical in limba romana. Folosirea diactiticelor este incurajata, dar nu obligatorie. acolo unde se presteaza, va rugam sa va exprimati si o opinie personala, sa incurajati discutiile pe tema respectiva, sa aduceti ceva din voi si experienta voastra acelui articol Se vor califica si reply-uri la topicurile existente din categoria topicuri de continut, care indeplinesc cerintele de mai sus. Instrucțiuni pentru găsirea link-ului direct la un post: Articolele vor fi verificate si validate de echipa LinkMasters. Postul va fi editat cu textul Calificat pentru Medalie Redactor amator. Puteți fi si "descoperiti" in mod spontan de echipa LinkMasters in activitatea lor de moderare a sectiunii. Vom contoriza numarul de topicuri initiate de voi care se califica in programul Redactor amator si veti primi o medalie in functie de activitate pentru 3 / 7 / 12/ 18 / 25 /35 /50 de articole. Medaliile vor aparea pe profilul vostru, dar si cand postati si se vor diferentia vizual pentru a va oferi o recunoastere a meritelor. Sunt eligibili userii care in momentul in care redacteaza articolele / primesc medaliile NU fac parte din echipa de redactori LinkMasters / Managers. Sunt eligibile articolele scrise DUPA postarea acestui topic (05.03.2018 - ora 16:00 ora Romaniei)
 2. In acest topic vom posta cateva informatii / filmulete despre patinatorii nostrii preferati. Regula topicului : maxim 1 post pe zi / user. Va rog sa nu dati copy paste din diverse surse. Mai bine 3 randuri scrise de voi decat 20 de pagini de copy paste. Incep eu: Evgeni Plushenko Nume complet: Evgeni Viktorovich Plushenko Data nasterii: 03 noiembrie 1982 Medalii olimpice : 2006 aur ; 2014 aur la echipe; 202-2010 argint - Cele mai multe medalii olimpice la patinaj artistic, la egalitate cu Gillis Grafström. Campion mondial : 2001, 2003, 2004 Campion european : 2000, 2001, 2003, 2005, 2006, 2010, 2012 Campion Grand Prix Final : 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2004–05 Campion national (Rusia): 1999–2002, 2004–2006, 2010, 2012–2013 Cititi mai multe : http://evgeni-plushenko.com/eng/about/
 3. In acest topic va invitam sa va exprimati sugestiile legate de ce medalii/trofee v-ar placea sa fie implementate pe forumul Linkmania. Va rugam sa ne spuneti ideile voastre, ce v-ar placea sa va apara pe profil sau ce recunoastere sa primiti pentru realizarile deja atinse, ce v-ar motiva sa "munciti" ca sa le primiti si in ce conditii.
 4. Preconizez ca pana la finalul saptamanii toti userii vor avea trofeul corect, chiar si cei vechi.
 5. Nu merge sv

  @Sevraj Multumesc
 6. Redactor amator

  @BELLE_ calificata pentru medalia 18 articole si felicitari! Unele articole, cum ar fi cel cu pietrele pretioase, chiar exceptionale!
 7. Nu merge sv

  Buna Te rugam sa ne spui despre ce server vorbesti. Multumesc @Cosm1NNN
 8. Redactor amator

  @BELLE_ primeste medalia Redactor amator 12. Bravo si sa o acordam curand si pe urmatoarea!
 9. Redactor amator

  Am modificat Sunt eligibili userii care in momentul in care redacteaza articolele / primesc medaliile NU sunt in stafful Linkmania. in Sunt eligibili userii care in momentul in care redacteaza articolele / primesc medaliile NU fac parte din echipa de redactori LinkMasters / Managers. Asta inseamna ca stafful altor sectiuni este elegibil pentru aceste medalii, practic ei fiind useri obisnuiti cand ies din aria lor de activitate, neavand in "fisa postului" scrierea de articole. Sper sa vad mai multe participari aici, dar pana atunci felicitari @BELLE_ si @Chani
 10. Comunitatea Linkmania are plăcerea de a vă anunța implementarea unui sistem de Trofee și Medalii. Acestea vor fi acordate automat pe baza unor criterii (trofee) sau manual de către moderatori (medalii). Acestea sunt vizibile în partea stanga, sub avatar, indiferent dacă e medalie și/sau trofeu. O descrire si o lista completa a medaliilor/trofeelor obtinute o puteti vedea in pagina de profil. In mod automat putem acorda trofee tinand cont de orice combinatie din urmatoarele conditii: userul are / nu are avatar numarul de zile de cand este inregistrat pe forum face parte dintr-un anumit grup pe forum Reputatia primita (numar) Reactiile acordate (numar) Numarul de topicuri initiate Numarul de posturi Trofeele se pot seta sa inlocuiasca un alt trofeu inferior, dar nu in mod obligatoriu (ex : Daca ai trofeu pentru reputatie 200 si primesti trofeul de reputatie 300, poti sa le ai pe ambele simultan sau trofeul 300 sa il inlocuiasca pe cel de 200). Medaliile se acorda manual de stafful Linkmania. Acestea pot fi castigate la concursuri si evenimente, dar se pot crea bazat pe orice criterii - imaginatia este limita. In topicul dedicat de la Propuneri si Sugestii va asteptam sa ne spuneti ce v-ar placea sa implementam. Aici va vom anunta de medaliile si trofeele deja implementate.
 11. Am reinceput acordarea trofeelor. Se vor creea progresiv, de la mic la mare. In decurs de cateva zile fiecare user ar trebui sa primeasca trofeul corect. Ex : Userul 1 are 556 de zile. Primeste Paj pentru 100 de zile. Apoi va primi Patrician pentru 180 de zile, dar pierde Pajul. Apoi primeste Senior pentru 360 de zile si pierde Patricianul. In final primeste Nobil - trofeul aferent vechimii si celelalte nu mai ii apar pe profil. Avand in vedere numarul mare de utilizatori , va rugam sa aveti rabdare pana cand primiti trofeul corect. Am adaugat conditie suplimentara trofeelor de vechime : post count 50 sau mai mare. Acest lucru elimina acordarea de trofee multor conturi facute doar pentru o problema/intrebare punctuala si apoi abandonate. Va multumesc pentru rabdare !
 12. Multumesc pentru confirmare.
 13. Incearca acum sa dai forgot password.
 14. Dar daca te abonezi la Spotify sau orice altceva similar, nu depinzi de ce contracteaza ei? De exemplu, muzica pe care o ascult eu nu este tocmai in categoria comerciala, deci sunt mult mai mici sanse sa se gaseasca acolo, corect? Cu privire la cat costa un album versus un abonament de genul asta, sunt de acord cu tine, dar banuiesc ca intra in categoria nu poti sa le ai pe toate in viata. Si ieftin, si toate la un loc, si fix ce iti place tie, si sa se duca din banii aia ceva si la artistii pe care vrei sa ii sustii tu... si mai ce ? :)
 15. Le-am implementat dar ceva n-a mers bine si le-am retras si le fac din nou. Fiind foarte multi utilizatori, am gresit ca le-am creat pe toate de-odata. O sa le refac pe rand.
 16. Redactor amator

  Validat si acordat ! Felicitari !
 17. Carcotasul de serviciu' aici De ce sa platesti unui intermediar in loc sa cumperi albumul si banii sa se duca direct la artist, dorinta ta fiind de altfel si sa te asiguri ca artistul va mai scoate o melodie/album in viitor?
 18. Am inceput Lynda Mullaly Hunt - Fish in a Tree (ca pestele in copac). Am citit doar primele 3 capitole, dar merge repede. Pana acum, este exceptionala si o recomand tuturor.
 19. Temporar Trofeele bazate pe vechime sunt dezactivate pentru a rezolva o problema back-end.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×