Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  9,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Everything posted by Kitte

 1. JOC - Cine urmează după tine?

  Neata ! @Diamond
 2. Am revocat warnul. Desi comentariul tau a fost pe subiect, nu a fost nici prea de folos. Adevarul este undeva la mijloc. De data asta ai o avertizare "verbala", pe viitor te rog ori postezi ceva util in aceea sectiune ori nu postezi deloc. In exemplul acesta concret, puteai pune o sursa pentru stire care arata ca este mai veche sau sa dai mai multe detalii. Sunt sigura ca Roth a avut intentii bune cu aceea stire si am putea aprecia efortul colegilor voluntari de a ne tine informati. Nu este nimeni perfect, toti mai putem gresi.
 3. JOC - Cine urmează după tine?

  Eu consult orarul evenimentelor in game :) @greedy91
 4. JOC - Cine urmează după tine?

  Lectii :) Dar @Jully?
 5. La multi ani Sevraj!

  La multi ani !
 6. JOC - Cine urmează după tine?

  Here I am ! @Deisy
 7. JOC - Cine urmează după tine?

  Mai bine isi ia @Brotherhod
 8. JOC - Cine urmează după tine?

  Prea dimineata @Strom
 9. JOC - Cine urmează după tine?

  taca taca paca paca @Defiance
 10. Gluma zilei

  Bunicul Liei Olguța, bătrân și foarte bolnav, zăcea în pat trăgând să moară. Dincolo, Olguța face plăcinte cu brânză dulce și stafide. Bătrânul simte mirosul îmbietor, se dă jos din pat și, cu ultimele puteri, reușește să ajungă la bucătărie. Întinde încet mâna să ia o plăcintă caldă. Moment în care Lia Olguța îl pocnește zdravăn cu lingura de lemn și ţipă la el: - Ia mâna, nesimțitule, astea-s pentru parastas!
 11. Gluma zilei

  Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995. Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea. Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea. Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia. Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia. Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN , AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD , SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS. Canadienii: Noi suntem un far... Voi hotariti.
 12. nu mai este sectiunea Auto ?

  Buna Auto adica masini? Poti posta aici http://www.linkmania.ro/forum/1590-diverse/ Iar daca este vorba de auto adica spot, aici http://www.linkmania.ro/forum/161-alte-sporturi/
 13. JOC - Cine urmează după tine?

  Taca paca taca paca @Rothschild
 14. JOC - Cine urmează după tine?

  Inca nu, dar maine sa nu va fie dor prea tare de mine :)) @Defiance esti offline pe Anno... this is new !
 15. JOC - Cine urmează după tine?

  Mama ce ma confuzeaza avatarul asta Frank... Dar @Deisy ce mai se joaca?
 16. Gluma zilei

  O blondă superbă din Irlanda, ajunge la un Cazinou. Părea un pic băută, dar a pariat 20.000 Euro pe o singură mână de zaruri. Nerăbdătoare să câștige, blonda zice: - Sper să nu vă deranjeze, dar simt că am mai mult noroc dacă sunt complet dezbrăcată... Așa că își scoate toate hainele, aruncă zarul și strigă: - Haide! Haide! Că mami are nevoie de hăinuțe noi! Când zarul s-a oprit, blonda începu să țopăie de bucurie și să strige: - Da! Da! Da! Am câștigat!!! Apoi a îmbrățișat angajații, pe fiecare jucător de lângă ea, a încasat banii, și-a luat hainele și a plecat rapid. Toți cei prezenți au rămas cu gurile căscate...Într-un târziu, unul dintre angajați îl întreabă pe altul: - Ce număr a iesit? Celălalt raspunde : - Nu știu, ... m-am gândit c-ai văzut tu! MORALA… Nu toți irlandezii sunt bețivi... Nu toate blondele sunt proaste... Dar bărbații, ooo, da, bărbații... sunt toți la fel!!!
 17. JOC - Cine urmează după tine?

  Neata @Defiance
 18. JOC - Cine urmează după tine?

  Hey ! Long time no see ! Dar domnul @tekman este cu tine?
 19. JOC - Cine urmează după tine?

  Of of ce le mai doarme @Jully
 20. JOC - Cine urmează după tine?

  neata ! @Tusken
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×