Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Kitte

Manager
 • Content count

  7,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Kitte

 1. Revocat una bucata warn.
 2. neata! @R0manov
 3. Au trecut 6 ore, nu 24. Dar ca sa nu zici ca am trecut pe aici sa ma bag in seama, au ramas 18 ore sa va impacati. mm = injuratura = suspend.
 4. Nu va facem noi curat in alianta. Stati cu cine va place si cu tot respectul .. cine va suporta limbajul.
 5. Acest subforum este pentru plangeri, nu pentru poze cu preluari. Va rog mai mult atentie la ce postati. Nu aveai 5 minute. La multi ani
 6. Cuvantul cheie aici fiind "de data asta". Serverul daca moare, mai degraba din cauza celor care nu joaca frumos, decat ca ne facem noi treaba. Cat timp ne pierzi noua vremea cu plangeri fara substanta, cam e treaba noastra.
 7. Avand in vedere istoricul tau recent la plangeri, ne pare rau, dar credibilitatea ta este cam inexistenta. Nu ca am avea obiceiul sa credem lumea pe cuvant, dar crede-ma nu vom incepe cu tine. Ai avut un avertisment de vanatoare cand ai postat pe cel pe care tu il omorasei pe spot si apoi si-a reluat spotul corect. Acum ori produci poza ceruta de @Defiance ori iti va da nefondata si te rugam sa gandesti foarte bine data viitoare cand postezi ceva. Nu ai printuri corecte, nu ai plangere si nu ne mai pierde vremea sa iti explicam ca regulile ti se aplica si tie. O zi placuta Nu te mai certa cu tot serverul, du-te si fa ceva mai util. Kitte
 8. Daca mai deschideti un topic doar sa va certati o sa dau suspend de sus pana jos pana pe 2 ianuarie pe forum. Putina rabdare ca nu arde.
 9. Daca nu doresti sa te joci, sterge jocul. Nu sunt de acord cu astfel de "cereri". O zi placuta si mai mult calm.
 10. Imi cer scuze pentru neintelegere. Japca , Urbilak , Bend , Dizzy - nu exista nici o plangere formulata de voi sau impotriva voastra. Suspend revocat. Suspendurile de 99 nu sunt in aria mea de preocupari. Vreit sa jucati bine, nu vreti... nu vreti. Ca faceti atata balci ca "va cereti 99" nu impresioneaza. Vrei sa nu mai joci? Iti stergi jocul. Fara atata drama.
 11. Gresit. Trebuia sa raspunzi cu 4 si ai raspuns cu 0. Asa ca ne pare rau, dar nu ne cerem scuze ca 4 si 0 la ora aia la tine au parut acelasi lucru.
 12. Nu au trecut 24 de ore, dar limbajul lui Azazel vad ca nu te deranjeaza. Dar discutam de bun simt. Totusi v-au durut tastele sa ii spuneti omului "suntem". In ce sens voi ati avut bun simt? Ca ati venit sa va certati pe forum cand puteati da enter "da" enter ? Nu se face preluare cu "sunteti afk". Va doresc sa va impacati. Neimplicatii toti warn up.
 13. Suspendul este corect. Daca vrei sa postezi pt drogat deschide o plangere. Nici drogat nu este un compliment.
 14. Imi cer scuze ca postez peste un coleg, dar reclamantul trebuie sa posteze singurel. Daca are o problema tehnica, are 7 zile sa o rezolve si sa posteze. Daca are suspend pe forum, unele actiuni au consecinte si unele dintre ele sunt ca nu poti sa postezi, deci nu ai o plangere. Inchis. Sa posteze reclamantul sau nu exista plangere.
 15. In spiritul sarbatorilor te iertam pentru ca ai postat fiind cel vinovat. Data viitoare suspend pentru vanatoare. @GreenEyeZz
 16. Sarbatori fericite! Asa cum ti-am zis si in game, preluarea nu era corecta. Ma bucur ca ati decis sa va impacati.
 17. Kitte fara premiu
 18. Fata premiu
 19. Fiecare om poate sa greseasca, ne poate scapa ceva, suntem oameni. Acesta nu este motiv sa ne purtam urat si sa tipam din toti plamanii incompetenta. Vorba dulce mult aduce.
 20. Redeschid pentru eventuale poze suplimentare. Fara spam va rog.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.