Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  9,489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by Kitte

 1. Salut, avem trei poziții disponibile pentru LinkMaster un grup de moderatori LinkMania care se ocupă de: Aducerea de noutăți interesante pe forum (cu focus pe una sau mai multe dintre subsecțiuni) Editarea blocurilor dinamice de "Featured Content" pe care le vedeți în partea de sus a forumului Moderarea secțiunii Comunitatea Linkmania ( Ştiri interne şi externe ; TechMania; FunMania; Muzică; Cinema si televiziune; Sport ; Discuţii diverse; Medicină). Așadar dacă: Ai cel putin 6 ore de timp liber pe saptamană pentru LinkMania Ai cel puțin 16 ani, răbdare și respect pentru ceilalți membri ai comunității indiferent de poziția lor Stăpânești bine limba română și limba engleză Ai cunoștiințe bune despre cel putin una dintre sectiunile Comunitatii Linkmania N-ai avut nici un warn în ultimele 6 luni. Ești binevenit să-ți manifești interesul cu răspuns la anunțul acesta în forma: Prenume: Vârsta: Aria / Ariile de interes : Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In cazul in care veti fi selectați, un coleg LinkMaster cu senioritate vă va indruma in primele tape ale colaborării pentru a ne asigura ca veti invața toate aspectele necesare poziției (moderare, redactare de articole etc) Mulțumesc!
 2. Multumim pentru interes. Te va contacta @petarda pe PM.
 3. Humble Bundle a deschis pentru download gratuit 6 dintre jocurile sale in mod normal rezervate pentru cei care au abonament lunar pe site. Acestea vor fi disponibile pentru free download pana pe data de 2 Februarie 2018. https://www.humblebundle.com/monthly/trove Jocurile disponibile sunt : Hitchhiker 2000:1 : A Space Felony Cat Girl Without Salad Uurnog THOR.N Crescent Bay
 4. Problema cu Contul de forum

  Trimite-mi te rog un PM cu numele contului (este Rebecca_ ? ) si o adresa de email la care ai acces. Iti voi schimba adresa de email a contului si iti poti schimba parola. Astfel o sa ai acces la cont. Sau il poti astepta pe @adrian, cum preferi.
 5. 10 Best Albums of 2017

  Dupa umila mea parere, orice lista fara Lacrimosa - Testimonium este una ... inexacta :)
 6. Sarbatori fericite

  Stafful Linkmania va doreste un Craciun fericit, sarbatori de iarna minunate si un an nou superb !
 7. JOC - Cine urmează după tine?

  Ce se mai aude @Just?
 8. Competitii Patinaj Artistic

  Campionatul European de Patinaj Artistic 2018 se desfasoara in Moscova, Rusia, intre 15 si 21 Ianuarie 2018.
 9. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2018 - ISU World Figure Skating Championships® 2018 - se desfasoara la Mediolanum Forum ASSAGO, Milan, Italia, intre 19 - 25 Martie 2018.
 10. Desi am intarit echipa cu cei noi 3 colegi LinkMasters, recrutarile sunt in continuare valabile si speram sa mai primim aplicatii. Sarbatori fericite.
 11. Versurile preferate dintr-o melodie

  Versuri Praf In Ochi - O mie de ganduri Sunt o mie de ganduri, ce ma duc la tine mereu Fara tine e pustiu in sufletul meu Si simt ca ma sting, as vrea sa te ating Sa te simt langa inima mea astept acea zi Cand iti vei aminti, ca sunt singura dragoste a ta Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis Sunt o mie de lucruri, Ce-mi aduc aminte mereu Doar de tine Te-am uitat in sufletul meu Si simt ca ma sting, as vrea sa te ating Sa te simt langa inima mea astept acea zi Cand iti vei aminti, ca sunt singura dragoste a ta Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis
 12. Youtube Rewind 2017

  Asta este melodia care m-a obsedat de cand am ascultat-o prima oara
 13. Dă o notă melodiei de mai sus

  Tipatul nu prea s-a potrivit cu restul melodiei, o picatura de struto-camila. 8.5 as zice. Adica mi-a placut dar nu e de 9-10 totusi.
 14. Cei mai mari patinatori

  Sasha Cohen Data nasterii : 26 octombrie 1984 Medalii olimpice: 2006 argint Medalii mondiale : 2004 argint, 2005 argint, 2006 aur Campioana Grand Prix Final : 2003 Medalii national3 (US) : 2006 aur, 2005/2004/2002/2000 argint, 2003 bronz
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×