Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  9,489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Kitte last won the day on January 10

Kitte had the most liked content!

Community Reputation

5,117 Veteran al Comunității LinkMania

About Kitte

 • Rank
  Sandrider

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Relationship
  Married
 • Country
 • Location
  Romania
 • Internet from
  RCS RDS

Recent Profile Visitors

21,503 profile views
 1. Multumim pentru interes. Te va contacta @petarda pe PM.
 2. Humble Bundle a deschis pentru download gratuit 6 dintre jocurile sale in mod normal rezervate pentru cei care au abonament lunar pe site. Acestea vor fi disponibile pentru free download pana pe data de 2 Februarie 2018. https://www.humblebundle.com/monthly/trove Jocurile disponibile sunt : Hitchhiker 2000:1 : A Space Felony Cat Girl Without Salad Uurnog THOR.N Crescent Bay
 3. Problema cu Contul de forum

  Trimite-mi te rog un PM cu numele contului (este Rebecca_ ? ) si o adresa de email la care ai acces. Iti voi schimba adresa de email a contului si iti poti schimba parola. Astfel o sa ai acces la cont. Sau il poti astepta pe @adrian, cum preferi.
 4. 10 Best Albums of 2017

  Dupa umila mea parere, orice lista fara Lacrimosa - Testimonium este una ... inexacta :)
 5. JOC - Cine urmează după tine?

  Ce se mai aude @Just?
 6. Competitii Patinaj Artistic

  Campionatul European de Patinaj Artistic 2018 se desfasoara in Moscova, Rusia, intre 15 si 21 Ianuarie 2018.
 7. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2018 - ISU World Figure Skating Championships® 2018 - se desfasoara la Mediolanum Forum ASSAGO, Milan, Italia, intre 19 - 25 Martie 2018.
 8. Desi am intarit echipa cu cei noi 3 colegi LinkMasters, recrutarile sunt in continuare valabile si speram sa mai primim aplicatii. Sarbatori fericite.
 9. Sarbatori fericite

  Stafful Linkmania va doreste un Craciun fericit, sarbatori de iarna minunate si un an nou superb !
 10. Versurile preferate dintr-o melodie

  Versuri Praf In Ochi - O mie de ganduri Sunt o mie de ganduri, ce ma duc la tine mereu Fara tine e pustiu in sufletul meu Si simt ca ma sting, as vrea sa te ating Sa te simt langa inima mea astept acea zi Cand iti vei aminti, ca sunt singura dragoste a ta Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis Sunt o mie de lucruri, Ce-mi aduc aminte mereu Doar de tine Te-am uitat in sufletul meu Si simt ca ma sting, as vrea sa te ating Sa te simt langa inima mea astept acea zi Cand iti vei aminti, ca sunt singura dragoste a ta Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoca un aer mult prea trist M-am obisnuit sa ador O iubire care m-a ucis
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×