Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  9,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Kitte last won the day on September 27

Kitte had the most liked content!

Community Reputation

5,004 Veteran al Comunității LinkMania

About Kitte

 • Rank
  Sandrider

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Relationship
  Married
 • Country
 • Location
  Romania
 • Internet from
  RCS RDS

Recent Profile Visitors

20,735 profile views
 1. JOC - Cine urmează după tine?

  Neata ! @Diamond
 2. Am revocat warnul. Desi comentariul tau a fost pe subiect, nu a fost nici prea de folos. Adevarul este undeva la mijloc. De data asta ai o avertizare "verbala", pe viitor te rog ori postezi ceva util in aceea sectiune ori nu postezi deloc. In exemplul acesta concret, puteai pune o sursa pentru stire care arata ca este mai veche sau sa dai mai multe detalii. Sunt sigura ca Roth a avut intentii bune cu aceea stire si am putea aprecia efortul colegilor voluntari de a ne tine informati. Nu este nimeni perfect, toti mai putem gresi.
 3. JOC - Cine urmează după tine?

  Eu consult orarul evenimentelor in game :) @greedy91
 4. JOC - Cine urmează după tine?

  Lectii :) Dar @Jully?
 5. La multi ani Sevraj!

  La multi ani !
 6. JOC - Cine urmează după tine?

  Here I am ! @Deisy
 7. JOC - Cine urmează după tine?

  Mai bine isi ia @Brotherhod
 8. JOC - Cine urmează după tine?

  Prea dimineata @Strom
 9. JOC - Cine urmează după tine?

  taca taca paca paca @Defiance
 10. Gluma zilei

  Bunicul Liei Olguța, bătrân și foarte bolnav, zăcea în pat trăgând să moară. Dincolo, Olguța face plăcinte cu brânză dulce și stafide. Bătrânul simte mirosul îmbietor, se dă jos din pat și, cu ultimele puteri, reușește să ajungă la bucătărie. Întinde încet mâna să ia o plăcintă caldă. Moment în care Lia Olguța îl pocnește zdravăn cu lingura de lemn și ţipă la el: - Ia mâna, nesimțitule, astea-s pentru parastas!
 11. Gluma zilei

  Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995. Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea. Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea. Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia. Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia. Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN , AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD , SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS. Canadienii: Noi suntem un far... Voi hotariti.
 12. nu mai este sectiunea Auto ?

  Buna Auto adica masini? Poti posta aici http://www.linkmania.ro/forum/1590-diverse/ Iar daca este vorba de auto adica spot, aici http://www.linkmania.ro/forum/161-alte-sporturi/
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×