Jump to content

Osiris

Forumist
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Nu mai stiu exact, dar parca da, norecoil era :))
 2. Vrei si poza cu aimul gasit in folderul gta ?:))
 3. Stiu ca intre noi au fost anumite divergente pe la GTA, insa sper ca acest comentariu al tau sa nu fie motivat de intamplarile respective. Daca stii ca am fost in staff, atunci stii si ca am foarte multe motive sa dau cartile pe fata...exacta asta am facut. Atunci cand esti atacat (asa cum spuneti voi) folosind un limbaj decen fara a fi incalcat in vreun fel regulamentul, raspunzi atacurilor verbal, nu cu sanctiuni. Daca voi nu va respectati propiile reguli (din cate vad ca am asta incercati sa faceti in cazul asta, sa-l cam ocoliti), atunci de ce aveti asteptari ca userii s-o faca ?
 4. Aici se mai uita cineva, sau ? @41nd
 5. La ce altceva te astepti ? :)))
 6. Salut @41nd! Inteleg, insa problema este ca eu nu am de ce sa fiu sanctionat. Nu am facut ceva cu care sa incalc regulamentul acestui forum sau cu care sa-l trag in jos, pur si simplu am avut o discutie cu unu dintre adminii lui, in topicul dedicat free-chatului de la sectiunea GTA...Tot ce am facut a fost sa-mi exprim opinia despre anumite chestii ce se intamplau pe serverul GTA, acest lucru l-am facut intr-un mod decent, cu un limbaj decent. Pentru asta am fost sanctionat cu banarea contului GTA, si cu restrictie pe server (si restrictia asta o sanctiunea total aiurea, dar na, el face taie si spanzura acolo) insa pe forum de ce sa fiu sanctionat cu suspendarea permanenta a contului daca nu am incalcat cu nimic regulamentul forumului ? Se stie deja ca pe la GTA se face regulamentul in functie de pedepsele aplicate sau in functie de ce-i convine lui, acum facem asta si cu regulamentul forumului ? V-au fost prezentate macar dovezile pentru care am fost sanctionat ? nu cred, altfel ati fi vazut si voi ca nu are nici o treaba sanctiunea asta.
 7. Au trecut deja mai mult de 24 ore de la ultimul raspuns aici. Nu vreau sa par obraznic, dar asa mult dureaza sa purtati o discutie ?
 8. Nu stiu cine esti, dar are logica ceea ce ai scris...acum sper sa ai si dreptate
 9. Deci a fost nevoie de putin circ si o restrictie ca sa se adauge baza de date :)) Pacat ca ati scazut iar la 60 playeri, dar...Does not matter, bafta la joc baietii!
 10. Buna seara! Vin cu aceasta reclamatie la adresa managerului GTA, Sevraj, deoarece am fost sanctionat pe contul @LaZoE cu ban permanent pe forum pentru " Flame, adresarea cuvintelor defaimoase la adresa staff-ului" ceea ce nu este scris in regulament. Cel mai probabil se refera la atitudine anti-staff, care din cate stiu se pedepseste cu 4 puncte ce expira dupa 30 zile, nu cu suspend (ban) permanent. Atitudine anti-staff ! -> 4 puncte cu expirare automată după 30 de zile. (asta este ceea ce am gasit in topicul dedicat regulamentului acestui forum) Eu am fost sanctionat cu asta - > Doresc sa mi se revoce sanctiunea, daca intr-adevar merit sa fiu sanctionat pentru ceva, sa fiu intr-un mod corect. # Am facut acest cont strict pentru a putea inainta aceasta reclamatie.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×