Jump to content

NebunBun

Forumist
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

About NebunBun

 • Rank
  Un începător printre noi

Profile Information

 • Country
 • Location
  Socola
 • Internet from
  DeyvidCom
 1. Vreau sa mi se blockeze/stearga ambele conturi. nebunul id cu numele in game Nebunul soulsm id cu numele in game Dunhill Motive. Nu e normal sa fut 1000 de jwl intr-o seara incercand sa fac o pana lvl 3. serios? INTELEG CA E BETA. Dar da-o dreq de treaba. Am bagat 200 de jwl in bots dorov sa ii fac plus 9? si ghici? tot +0 sunt. Rog sa mi se blockeze ambele conturi, sau sa se stearga. Nu ma intereseaza. Nu vreau sa mai joc.. S-a cam umplut paharul.. De la inceputul serverului strang jwl. S-au dus dracu toti intr-o seara, cu ratele voastre. Multumesc frumos. Daca mai aveti nevoie de delatii, pentru blocarea conturilor spune-ti ca v-a dau si email si parola si tot. :) Have fun. @Fr33LaNc3 @Just
 2. RR

  +1 cum dam rr? :))
 3. Serverul e inca offline. Daca te uiti la Server Beta. O sa vezi ca a fost anuntat de ieri cum ca astazi v-a fi mentenanta (updates+restart) Incetati sa deschideti N-spe mii de topicuri. Si lasati oamenii sa isi faca treaba ca sa avem pe ce juca. Fara sa stea din 5 in 5 minute cu refresh la forum.
 4. Daca ai 3 conturi conectate de pe acelasi pc, Deja la al 4 lea cont iti zice ca e server full. Ceea ce imi convine. Cel putin mie. :)) Am testat eu. 3 conturi merg. La al 4 lea zice server full.
 5. anyway am dat din greseala si am vazut. :))
 6. Am postat si eu sa ma aflu in treaba, am crezut ca vreti sa stiti, sa modificati in "Zen" poate:)) in loc de toate mazgaliturile alea.
 7. Buna Seara. Cred ca mi-e bugguit sealul.. Sunt care au facut deja lvl 1000 pe server. Si sunt care i-au exp 850k per sec in nars.. cu seal ma refer Eu in Nixie Lake cu 5 cars de lvl 780+ -800+ iau 500k+ Why? e posibil sa fie bugguit sealul? Scz pentru poza de pe team viwer.. Si la fel imi apare si pe GL-ul Nebunul.
 8. multumim nenea @Fr33LaNc3 nenea @Offspring13 ne pune-ti si noua un top? ne macina curiozitatea :)) multumim
 9. un top nou daca ai posibilitatea si timpul disponibil? multumim
 10. Stiu ca Topul playerilor e ultima voastra grija. Dar suntem destui, defapt majoritatea care am vrea sa vedem si noi un top. Oare X-u cat mai are? Vad ca Y a facut ceva lvl oare unde creste. Da sa merg si eu pe alte spoturi. (odata cu asta, vin si mai multe teste din partea playerilor.) Nu ne intereseaza builduri, inventory iteme, etc. Doar Levelul. Multumesc.
 11. Am patit si eu de multe ori. Si am continuat sa omor, ori pana a aparut golden. ( Si de fiecare data a aparut, chiar daca a durat mai mult) ori pana nu mai apare nimic. Atunci stii ca se termina eventul si poti arunca altul. (Testat de mine)
 12. mda

  O sa incerc cum ai zis tu. App cand v-a fi server on? :))
 13. mda

  Postez eroarea asta din X shop ca sa nu mai fac alt topic. De ce? practic inafara de seal-uri nu ma lasa nimic sa pun.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×