Jump to content

Zooky.

LinkManiac
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Zooky. last won the day on May 9 2017

Zooky. had the most liked content!

Community Reputation

442 likes on posts

About Zooky.

 • Rank
  Membru fidel

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling
 • Country

Mood

 • cool.
 • Currently Feeling cool.
 1. Buguri

  La 1 nu prea am ce sa fac. Unii sau spoiler / hood cumparat cu diamante si nu cred ca ar vrea ca sa le dispara cu remove tuning. La restul nu am ce sa fac momentan pentru ca nu se intampla oricand. Se intampla uneori si nimeni nu stie cauza.
 2. [v5.8.8] [PARIURI PE CAI] - Vechiul sistemul de cai a fost adaugat. Locatia sa este cea veche. (/GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Track) - Pentru a paria pe un cal, foloseste comanda /horserace daca te aflii pe langa tejghea. [PARIURI SPORTIVE] - Locatia de la pariurile sportive a fost modificata. (/GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Betting House) - Pentru a paria pe un meci, foloseste comanda /matches. - Totul a ramas la fel, doar locatia este schimbata. [RULETA] - Adaugat sistemul vechi de ruleta. Acesta se poate gasi in cazino-ul din LV. - Pentru a ajunge la locatia cazino-ului foloseste comanda /findbiz 56. - Pentru a paria, foloseste /roulette daca te aflii in cadrul unei rulete. [BETSIX] - Adaugat sistem de betsix si pacanele. (Ca pe vechiul linkmania) - Pentru a ajunge la locatia betsix-ului scrie (/GPS -> Las Venturas -> Other Locations -> Betsix) - Pentru a paria pe numerele tale foloseste /betsix daca te aflii pe langa tejgheaua din interior. [SLOTS] - Pentru pacanele scrie /slots in fata unui aparat de pariat. [OTHER] - Rezolvat un bug la /park. - Anticheat imbunatatit.
 3. Nu este ceva ce tine de server.
 4. - Rezolvat un bug ce facea ca atunci cand erai deconectat si aveau un pariu activ, iar acel pariu se incheia, sa nu se stearga pariul din /bets. - Rezolvat un bug ce facea ca, cota afisata sa nu fie corecta.
 5. Problema a fost rezolvată.
 6. Daca mai ai probleme de genul, sa faci un topic nou.
 7. Problema a fost rezolvată.
 8. - Rezolvat un bug la sistemul de pariuri. - Adaugate log-uri pentru anumite chestii.
 9. - Adaugat un mesaj la intrarea Betting House-ului. - Rezolvat un bug ce facea ca primul meci din lista /matches sa fie intodeauna Manchester City VS Manchester United. - Adaugate niste textdraw-uri in care poti vedea mai usor cat e scorul si in cat timp incepe meciul. - Rezolvat un bug la pariuri sportive. - Adaugat mesaje cand cineva pierde sau castiga un pariu. - Acum cand se da restart si ai un pariu activ, iti primesti banii inapoi. - Rezolvat un bug ce facea ca comanda /ls sa nu afiseze corect log-urile de punish. - Modificate niste chestii la sistemul de hidden.
 10. [v5.8.7] [SPIN] Sistemul de easter spin care a fost activ de pasti a fost readus pe server. Spin-urile le poti primi completand challenge-urile din lista /challenges sau prin a participa la evenimente ce sustin acest tip de premiu. Comenzile sunt: - /spin - Dai la spin. - /spins - Vezi cate puncte de spin ai. [PARIURI SPORTIVE] A fost adaugat un sistem de pariuri sportive. Poti ajunge la sala de pariuri sportive folosind GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Betting House. (Vechea locatie de pariuri pe cai) Puteti paria maxim $500,000 pe fiecare meci si minim $10,000. Nu puteti avea mai multe pariuri pe acelasi meci. Cei ce se afla in incaperea casei de pariuri vor primi mesaje in chat cu golurile date de catre echipele de la meciul pe care au pariat. Cei ce NU se afla in incaperea casei de pariuri, primesc doar un mesaj cand incepe / termina meciul pe care au pariat. Cei ce nu sunt logati pe server cand se termina meciul, nu vor primii banii in caz ca au castigat biletul. - [COMENZI IMPORTANTE] - /matches ~ Afiseaza toate meciurile disponibile, informatii despre ele si poate fi folosita doar in interiorul casei de pariuri. - /bets ~ Afiseaza biletele tale. Aceasta comanda poate fi folosita peste tot. Pentru a paria pe un meci, pur si simplu tastezi /matches, alegi meciul dorit, alegi optiunea dorita, introduci suma, si apesi pe "Bet". 1) - Echipa 1 castiga. X) - Meciul se termina egal. 2) - Echipa 2 castiga.
 11. Buguri

  Problema a fost rezolvată.
 12. A fost o problema pe moment. Dupa restart s-a rezolvat.
 13. Patesti asta la toate masinile?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×