Jump to content

Corlea

LinkManiac
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Corlea last won the day on December 3 2017

Corlea had the most liked content!

Community Reputation

100 likes on posts

1 Follower

About Corlea

 • Rank
  Membru fidel
 • Age 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  It's complicated..
 • Country
 • Location
  In my casă.
 • Internet from
  Merge, nu contează.
 • Age 16

Recent Profile Visitors

1,315 profile views

Mood

 • cool.
 • Currently Feeling cool.
 • Age 16
 1. @geoth3 @kagawa @Kewin. mai intrati fratilor la war, mai bagati un membru sau ceva in sange sa va duceti? Ca de 3-4 zile ma joc singur, nici materiale nu mai am.
 2. pana la 202 mai ai ;) eu am de 202, check panel la wars
 3. https://imgur.com/a/edY1A0y Salut jigale, ti-am batut recordul sau s@L? @Jigale
 4. Salut, ce faceti mafiotilor? Cand mai intram sa dam un war calumea, ca pe vremuri? @Sevraj @hawaii @geoth3
 5. N-am multe de spus, zic asa pe scurt. -wipe + adaugarea unor sisteme noi + rezolvarea tuturor bug-urilor ( o saptamana maxima de mantenanta daca e wipe sau rezolvare bug-uri ) -economie mai mica, masini mai scumpe -adaugarea vechiului sistem de war -modificarea forumului ( eliminarea unor topicuri care nu-si au rostul, sa fie o tema peste tot, aceleasi culori, font, la topic-urile importante create de admini, moderatori etc ) -panel fara bug-uri ( ex: imaginile nu se vad cateodata, daca ai ban nu poti da logout ) -modificarea panelului ( ex: adaugarea de butoane edit, delete, in caz ca gresesti sau scrii din greseala une nu trebuie ) -inspirati-va de pe alte servere la cum arata forumul, panelul ( nu copy paste, desigur ) -ascultati sugestiile si adaugati lucrurile utile sau daca multi playeri vor un sistem nou, etc, daca considerati ca scripterul nu le poate adauga ca nu se pricepe pur si simplu spuneti, nu bagati minciuni cum ca e inutil si alte chestii -nu mai banati playeri degeaba ( ex eu ) E posibil si nu e greu, dar trebuie sa va doriti acest lucru. @smokeR @Encrypted @MaRyUsS. @Sevraj
 6. » Cel mai competent team leader: @MaRyUsS. » Cel mai competent moderator: @Encrypted » Cel mai competent admin: Sevraj ( baneaza jucatorii fara dovezi + ca asa vrea el, gg owner ) » Cel mai competent lider: @FullSpeed » Cel mai competent helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @Seickh » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre admini): scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre lideri): @Rothschild » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre helperi): @Mave » Cel mai activ admin: @Serban » Cel mai activ lider: @axelutz » Cel mai activ helper: @Otz3larul » Cel mai activ player: @Mr.Kent » Cel mai cuminte player: @Alii » Cel mai competent angajat (Hitman/Taxi/Instructori/Reporteri/Consilieri): @Kellen » Cel mai competent mafiot: @Overlord (SpartaN16) » Cel mai competent politai: @JunKy » Cel mai apreciat baiat: @Zergyu » Cea mai apreciata fata: @Monica » Cel mai stresant player: hazel » Cel mai ban-at player (inafara de cei care au restrictie pe linkmania): @Maf1otul » Cel mai glumet player: @LoveLess » Cel mai bun stunter: @FALLEN » Cel mai "de gasca" admin: @Edy.dY » Cel mai "de gasca" lider: @talentatu27 » Cel mai "de gasca" helper: @Mave » Cel mai "de gasca" player: @heineken » Cel mai puternic gang: Grove street » Cea mai organizata factiune: Insomnia Racing Club
 7. Sau daca trage din afara turfului, se poate filma si face o reclamatie iar respectivul primiste fw.
 8. Sunt total de acord cu tine, dar tec-9 nu e o idee bună, orice nab îl poate folosi. Cât despre combat, ar merge şi să fie de la rank 3+. E mare diferență între tec şi combat, tec-ul este un "ez gun" iar combat-ul este mai greu de manevrat şi dacă nu te ştii cu el o să mori din cauza lui. + pentru adăugarea combat-ului
 9. PRO Dar o sa apara idea ca lumea nu va mai intra pe turf si am o solutie: - daca Ballas ataca teritoriul "x", cucerit de Grove Street, avand scorul de 10-5, iar daca Ballas nu mai intra pe turf vor primi fail si war-ul va fi castigat de Grove Street. - daca te aperi cumva, ai avantaj (ex. 15-5 pentru tine), si nu vrei sa iesi din hq, se poate da report sau sa se faca o poza As mai propune inca o regula noua, sa nu mai poti folosi drugs din 10 in 10 minute, ci din 300 in 300 iar cand folosesti sa te dea in animatia "/crack" si sa astepti 30 de secunde pana vei consuma acele droguri, doar dupa cele 30 de secunde te poti ridica si sa continui. Astfel se va juca mult mai strategic la war, fara rush, nu vor mai fi comentarii. @geoth3 @Kewin.
 10. Nu mai sunt in Ballas boss.
 11. Acel moment cand te baneaza ownerul ca dai prea bine si nu mai are Ballas cu cine juca. Don't worry spartanii mei, revin eu in curand si le scot eu figurile astea din cap. Sa fi banat pentru aim, dar n-ai aim e ceva, ii multumesc lui @Sevraj pentru ban, doar acum mi-am dat seama ce bun sunt, ca am ban de aimbot dar n-am aimbot. Si ce sus am ajuns, thanks brotha'! Nu va faceti griji, see you soon! @geoth3 @Kewin.
 12. Un mare pro Fonz, numarul de playeri nu ar fi o problema si nu ar fi problema de venit la war in 2-3, sunt foarte sigur ca in primele cand se va deschide LSV si The Mafia o sa fie minim 10/25. Nu cred ca ar fi cazul sa se modifica de la 25 de membri la 20, ci de la 25 la 30. Multe persoane vor sa intre in gang-uri dar nu le plac Ballas si Grove, si atunci n-au de unde alege. Si pe serverele mult mai mici sunt minim 4 mafi.
 13. Nick: Corlea Rank: 5 Motivul demisiei: M-am saturat de toti copii care n-au habar, pe langa ca nu fac nimic mai si comenteaza, m-am saturat sa fac cate 20kills si sa pierdem un war din cauza unor nabs. Bafta in continuare!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×