Jump to content

DarianDary1199

Forumist
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

1 Follower

About DarianDary1199

 • Rank
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Numele tau în joc: DarianDary1199 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Iul Martori: / O scurta descriere a situatiei: Am primit dublu wanted 1. Atacare Cop 2. Omorare cop. [Se vede in SS] Dovezi (screenshot-uri):
 2. JOC - Regele/Regina

  10! La scoala numai desta nu iau, macar sa iau in joc =)))
 3. JOC - Regele/Regina

  6 (666 satana) =))
 4. Numele meu în joc: DarianDary1199 Numele EXACT celor pe care îi reclam: ionutdrifter2003,ALINDRIFTER Filmare: Descriere a situatiei : Am facut DM pe ionutdrfiter si a fugit in Banca LS (SafeZone), Si dupa a aparut ALINDRIFTER si a tras in mine tot in Banca LS (SafeZone) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Aurica18, Zergyu, Smoker. Martori:-
 5. Bug House ID 81

  1. Acum cateva zile mi-am cumparat o casa (ID 81), cand intru in ea cad prin mapa, nu este prima oara cand mi se intampla sa cad prin mapa, dar de foarte multe ori intampin aceasta problema. Se poate vedea si in video-clip ca am spamat pe ``F`` si am cazut prin mapa. 2. Am facut si un video pentru a raporta acest bug.
 6. Nick: DarianDary1199 Rank: 2 Dovadă kill cop : Dovadă mats : Dovadă bounty: Dovada repair/refill: Dovada masina :
 7. Limbaj - Frank (fost helper)

  Numele meu în joc: DarianDary1199 Numele EXACT celui pe care îl reclam: Frank(fost helper) Screenshot-uri: Descriere a situatiei : L-am omorat si el a inceput sa ma injure se vede in SS. Cer sanctionarea lui, nici nu ma asteptam la el un fost membru al Staffului sa vorbeasca asa. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Alezander,Zergyu,Maryuss,Encrypted,Brobert Martori:-
 8. Numele tau în joc: DarianDary1199 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: DanielSirbu Martori: / O scurta descriere a situatiei: Am intrat pe teren guvernamental recunosc, nici macar o data nu mi-a zis sa ies de pe terenul guvernamental. M-a vazut ca am intrat si instant mi-a dat wanted pentru Teren Guvernamental se poate vedea in SS. Dovezi (screenshot-uri): Imi cer scuze, nu DanielSirbu mi-a dat wanted. AlinGoicea1 mi-a dat, DanielSirbu m-a omorat. Si AlinGoicea1 daca are dovezii ca mi-a zis sa ies din acel teren guvernamental il rog sa posteze aici un SS.
 9. Limbaj - DanyNew (fost helper)

  Numele meu în joc: DarianDary1199 Numele EXACT celui pe care îl reclam: DanyNew (fost helper) Screenshot-uri: Descriere a situatiei : L-am omorat cu Uzzy si m-a facut Zdreamta, dupa ma face copil de 12 ani si prost. Cer sanctionarea lui, nici nu ma asteptam la el un fost membru al Staffului. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Smoker, Scb Martori:-
 10. Prezentarea masinilor/Tuning

  Nick: DarianDary1199 Rank: 2
 11. Curse ilegale in cadrul factiuni.

  Nick: DarianDary1199 Rank: 2 Masina: Infernus [RENT]
 12. Cumpar-Infernus

  Nick: DarianDary1199 Masina care vreau s-o cumpar: Infernus Accept schimb: NRG-500 Adaug si diferenta daca este necesar.
 13. JOC - cât la %?

  100% Cat la % iti place vara?
 14. Prezentarea masinilor/Tuning

  Nick: DarianDary1199 Rank: 2
 15. Raport Activitate Undergound Street Tuning.

  Nick : DarianDary1199 Rank: 2 Poza veche cu ./stats : Poza noua cu ./stats : Materiale depuse : Poza participare la misiune :
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×