Jump to content

DarianDary1199

Forumist
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

1 Follower

About DarianDary1199

 • Rank
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

294 profile views
 1. Numele tau în joc: DarianDary1199 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Iul Martori: / O scurta descriere a situatiei: Am primit dublu wanted 1. Atacare Cop 2. Omorare cop. [Se vede in SS] Dovezi (screenshot-uri):
 2. Da recunosc ti-am vorbit urat, dar poti sa ne spui si noua ce ai zis cand te-am omorat prima oara? M-ai facut praf si noob, Daca mucos e o injuratura eu ma impusc, mai mult este o jignire, dar acum mi-am dat seama ce persoana esti. Mai esti si vanator pe deasupra. Pwp Se vede ce copil esti, dupa ce incepi sa ma jignesti tot tu faci post, ObsidianWarrior2004 [2004] se vede...
 3. JOC - Regele/Regina

  10! La scoala numai desta nu iau, macar sa iau in joc =)))
 4. JOC - Regele/Regina

  6 (666 satana) =))
 5. Numele meu în joc: DarianDary1199 Numele EXACT celor pe care îi reclam: ionutdrifter2003,ALINDRIFTER Filmare: Descriere a situatiei : Am facut DM pe ionutdrfiter si a fugit in Banca LS (SafeZone), Si dupa a aparut ALINDRIFTER si a tras in mine tot in Banca LS (SafeZone) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Aurica18, Zergyu, Smoker. Martori:-
 6. Imi cer scuze ca intervin in post, dar si eu cand trageam in taxiul lui si il spargeam el ma injura, eu am zis sa nu fiu fara obraz si sa ii fac post. Tot ce a zis rZv in legatura cu injuraturile sunt adevarate, am zis ca asa mi-a facut si mie.
 7. Bug House ID 81

  1. Acum cateva zile mi-am cumparat o casa (ID 81), cand intru in ea cad prin mapa, nu este prima oara cand mi se intampla sa cad prin mapa, dar de foarte multe ori intampin aceasta problema. Se poate vedea si in video-clip ca am spamat pe ``F`` si am cazut prin mapa. 2. Am facut si un video pentru a raporta acest bug.
 8. Toti faceti asa cand va face cineva post, iti aplici demisia. Cred ca ar fii mai bine daca ii dadeai FW si acel FW sa se transforme in FP cand iasa din factiune. Asta e. O zi buna!
 9. Da, ai dreptate. Retrag postul. Da ai dreptate. Retrag postul.
 10. Nick: DarianDary1199 Level: 26 Numele membrului pe care îl reclam: MrTea Dovezi: O scurta descriere: Mi-a dat tazer, cand era 1vs1. Inferioritate numerica ce sa zic.
 11. Am vazut, acum este Hitman. O zi buna! Nick: DarianDary1199 Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: LowAngeL Dovezi: O scurta descriere: Fugeam de LowAngeL aveam wanted 2, LowAngeL m-a somat doar o data, si dupa mi-a dat wanted pentru fugar. El a zis ``Oricum nu te opreai sa te somez,ce rost avea sa te somez daca tu oricum fugeai``
 12. Nick: DarianDary1199 Rank: 2 Dovadă kill cop : Dovadă mats : Dovadă bounty: Dovada repair/refill: Dovada masina :
 13. Nick: DarianDary1199 Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: Frank Dovezi: O scurta descriere: Mi-a dat wanted pentru ``Rapire politist``Ce rapire? Nu l-am rapit. Am inteles a fost o greseala, dupa mi-a dat wanted pentru ``Atacare politist`` si dupa ``Omorare politist``Se vede clar in SS.
 14. Limbaj - Frank (fost helper)

  Numele meu în joc: DarianDary1199 Numele EXACT celui pe care îl reclam: Frank(fost helper) Screenshot-uri: Descriere a situatiei : L-am omorat si el a inceput sa ma injure se vede in SS. Cer sanctionarea lui, nici nu ma asteptam la el un fost membru al Staffului sa vorbeasca asa. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Alezander,Zergyu,Maryuss,Encrypted,Brobert Martori:-
 15. Numele tau în joc: DarianDary1199 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: DanielSirbu Martori: / O scurta descriere a situatiei: Am intrat pe teren guvernamental recunosc, nici macar o data nu mi-a zis sa ies de pe terenul guvernamental. M-a vazut ca am intrat si instant mi-a dat wanted pentru Teren Guvernamental se poate vedea in SS. Dovezi (screenshot-uri): Imi cer scuze, nu DanielSirbu mi-a dat wanted. AlinGoicea1 mi-a dat, DanielSirbu m-a omorat. Si AlinGoicea1 daca are dovezii ca mi-a zis sa ies din acel teren guvernamental il rog sa posteze aici un SS.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×