Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

ALECOS

LinkManiac
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 likes on posts

1 Follower

About ALECOS

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country

Recent Profile Visitors

220 profile views

Mood

 • innocent.
 • Currently Feeling innocent.
 1. Salut Linkmania. Vreau sa raportez acest bug deoarece in majoritatea factiunilor se pun activity points-urile, la noi in Taxi Company nu se pun. Mai multe detalii in video. Succes la rezolvarea acestui bug.
 2. Adevarat.
 3. Salut Linkmania. Vreau sa raportez acest bug deoarece de fiecare data cand intru pe server, masinile din factiune sau orice alta masina: spawn civil, rent, hq, se spawneaza dublu. As fi foarte multumit daca acest bug s-ar rezolva. Mai multe detalii in imagine. Succes.
 4. Mersi frumos pentru idei, da speram ca o sa ajung la suma de 100 sub ;).
 5. Da buna ideea ta, insa am sa adaug inca ceva. La propunerea ta: când dai [/quitgroup] și exista lider la factiunea respectiva, indiferent de rank/zile sa primești 20 FP. Eu zic ca: de exemplu, ai 2 zile in factiune si dai /quitgroup sa nu primesti doar 20 fp, ci sa primesti 40-60, pentru ca asa ar da oricine, dar este foarte bine si ideea ta: 20 fp, mersi mult ca esti de acord cu sugestia mea.
 6. Salut Linkmania. Vreau si eu sa fac aceasta propunere deoarece cred ca ar fi de folos. Ce contine aceasta sugestie: Sa poti da /quitgroup in caz ca nu mai ai leader in factiune sau pentru orice alt motiv, insa sa nu faci abuz de aceasta comanda, si sa se foloseasca doar atunci cand o factiune nu are leader, doar cei care vor, stiu ca aceasta propunere nu va fi acceptata, dar am zis sa incerc poate mi se va accepta si mie vreodata o sugestie. Sper ca o sa se adauge o asemenea comanda. Mult succes la adaugarea acesteia, salut.
 7. Salut Linkmania. Vreau sa raportez un bug in care taxiurile din hq au sirene de la paramedici. Sper sa se rezolve cat mai repede acest bug. Mai multe detalii in imagine. O zi buna.
 8. Salut Linkmania. Am si eu un canal de youtube in care postez videoclip-uri cu sa:mp, joc pe serverul linkmania, postez aproape zilnic, uneori fac si livestream-uri. Sper sa va placa canalul meu de youtube si daca va place treaba mea nu uitati sa lasa-ti un subscribe si share sa vada si prietenii vostri. O zi placuta. Aici link -> https://www.youtube.com/channel/UCtb-HZ8WgQj-pWdV3mi3x1A
 9. Salut, in acest topic veti posta doar muzica care sunt de tip: NCS, Dubstep, Hip Hop. Aveti voie sa postati doar de 2 ori pe zi in acest topic. Am aici o muzica de la NCS care v-ar placea.
 10. Salut Linkmania. Aceasta este prima mea reclamatie de pe cont. Dar nu am putut sa ma abtin sa nu fac acest post. Bun, dupa cum o sa vedeti in imagine, acest baiat pe nume HellGam3er mi-a adresat niste cuvinte care nu isi au rostu. Eram la fisher si acolo era si acest baiat,bun, i-am zis daca vrea ca sa il ajut, si el mi-a zis da, da-mi 100k, i-am dat la om 100k, apoi i-am zis daca vrea sa il duc cu infernusu la 24/7 ca avea un atv, accea motoreta cu 4 roti, mda.. si el de indata ce il duceam spre 24/7 el a inceput sa ma injure, mai multe detalii in imaginea de mai jos.
 11. La multi ani Linkmania!!! Sper sa ne auzim cu bine peste inca atatia ani, ma bucur ca aceasta comunitate inca mai ruleaza, foarte bine, sa tina cat vrea domnu. O zi cat mai frumoasa.
 12. Salut Linkmania. Stiu ca am mai raportat un bug de la pizza boy, insa acest bug este unul care mi-a aparut recent. In acest bug nu imi arata checkpoint-urile. Mai multe detalii in videoclip. Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fie cat mai repede rezolvat acest bug, Succes.
 13. Pai acel bug de la pizza boy apare in momentul cand te dai jos de pe scoter, si practic ramane asa. Iar al treilea bug este acela care atunci cand faci primul checkpoint la pizza zice asa: You have arrieved at your customer's destination.
 14. Salut Linkmania. Vreau sa raportez aceste 3 bug-uri deoarece nu dispar ci raman asa pana dai relog. Si ar fi cam enervant sa dai de fiecare data relog. Mai multe detalii in videoclip, succes la rezolvarea acestor bug-uri.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.