Jump to content

MeGu

Forumist
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

3 Followers

About MeGu

 • Rank
  Un începător printre noi

Contact Methods

 • Skype
  bottles.bott

Profile Information

 • Country
 • Location
  -
 • Internet from
  -

Recent Profile Visitors

452 profile views
 1. Salariile se vor da in functie de rank. Rank 1: 50.000$. Rank 2: 70.000$. Rank 3: 95.000$. Rank 4: 120.000$. Rank 5: 135.000$. Rank 6: 150.000$. Salariile le voi acorda in fiecare "Duminica", la ora 20:30.
 2. Reclamtii

  Nick: Nick-ul celui reclamat: Dovada:
 3. Regulament General

  TAG-ul este OBLIGATORIU!
 4. Cerere rank up

  Nick: Rank: Cate zile ai in clan (/stats): Poza (/stats): Alte precizari?:
 5. Cerere rank up

  Nick: Rank: Cate zile ai in clan (/stats): Poza (/stats): Alte precizari?:
 6. Screen la seif

  Daca a-ti baga "drugs" / "mats", in seif ca sa nu vi le ia politia, faceti ss cand le-ati depozitat in seif, si cand aveti nevoie de ele, va extrag eu si va dau.
 7. Screen la seif

  Da a-ti baga "drugs" / "mats", in seif ca sa nu vi le ia politia, faceti ss cand le-ati depozitat in seif, si cand aveti nevoie de ele, va extrag eu si va dau.
 8. Poze / video

  In acest topic puteti posta videoclipuri sau poze cu membrii din clan sau cand suneti la walls.
 9. Salut, aici va prezit cateva reguli ale clanului ce trebuie respectate de toti membrii nostrii. Nu aveti voie sa va certati pe "/c". Nu aveti voie sa va injurati. Pentru injuraturi pe "/c", ve-ti primi clan warn. Injuraturile aruncate asupra coliderilor si liderului se sanctioneaza cu "clan warn" sau "uninvite". Cerinte pentru a primi rank up: Rank 1: Il primiti la intrarea in clan. Rank 2: Il primiti la 7 de zile daca nu aveti clan warn. Rank 3: Il primiti la 14 de zile in clan daca nu aveti clan warn. Rank 4: Il primiti la 28 de zile in clan daca nu aveti clan warn. Rank 5: Il primiti la 42 de zile in clan daca nu aveti clan warn. Rank 6: Il primiti pe incredere.
 10. Reguli clan: Ezitati sa folositi un limbaj vulgar. Puteti fi sanctionati! Cine incearca sa faca reclama, va primi uninvite si probabil ban.
 11. [A]lliance

  The best clan
 12. @TaranuCuFerari asa si daca tu zici ca masina "cu cat este mai noua este mai scumpa" , de unde stiu eu ca tu nu ai luat-o acum un an? =)))))))))))))))))) @TaranuCuFerari nu gandesti ma omule? =))))))))))))))
 13. @Seickh Zile la masina: cu cat masina este mai veche cu atat este mai scumpa. ;) Cu /d am inteles, este ok asa. Mai ai si altceva de comentat?
 14. Ce ziceti bajetii? Pro sau Contra? Ne-ar fi de folos?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×