Jump to content

Mitza39

LinkManiac
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mitza39

 1. Sugestie interval walls

  Eu spun pro la sugestia ta pentru ca asa nu se ajunge in punctul in care primesti diamante pentru walls deloc , degeaba trage toata lumea de walls pentru ca nimeni nu o sa primeasca nimic . Este imposibil sa tii walls timp de 3 zile pentru ca , cum ai spus si tu mai sus , se trezeste un anonim la ora 3 - 4 dimineata sa le ia pe toate.
 2. Model aplicație: Nickname: Level: Varsta: Vechime pe server: Facțiunea și rank-ul actual(se verifica): De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: Descrie-te in 20 de cuvinte: Esti constient ca odata intrat in clan , trebuie sa stai minim 5 zile pentru a nu primii blacklist?: Reguli generale: Cine nu respectă modelul de aplicație este automat respins. Cererile se fac prin reply în acest topic. Aplicanții acceptați la teste sunt obligați de a rămâne minim 5 zile în clan. Cei ce nu respecta regulamentul clanului primesc blacklist in clan. Cei acceptati vor contacta liderul respectiv co-liderul clanului pentru invite.
 3. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste.
 4. Sugestie Wanted

  Salut , propun ca departamentele sa nu mai poata acorda wanted daca ai deja (fara drept de predare ) pentru ca m-am saturat sa iau wanted pentru cop attack sau cop kill si sa mi se acorde de 20 de ori pana ajung la wanted 10 . Daca trece timpul de cand ai primit wanted abea atunci sa ti se acorde , in caz ca ataci sau omori cops. Multumesc. Si o poza ca sa stiti la ce ma refer - https://imgur.com/a/59k9D
 5. Sugestie Wanted

  Nu am verificat...
 6. Sugestie Wanted

  Sa se scoata cop/attack - cop/kill si sa se adauge direct wanted 5 sau 6 pentru Cop Kill-Attack , si gata... si asa e cam aceeasi chestie cu grad diferit de wanted dar tot fara drept de predare..
 7. Aici vor avea loc anunturile din cadrul clanului postate de rank 7 sau 6. Anunt 11/10/2017 : Cei ce vor fi activi si se vor implica vor primii salarii de 5.000.000$ saptamanal ( in fiecare Duminica ) + o masina la alegerea lui CliffStevie
 8. [Old School Team] Anunturi.

  Stop inscrieri. Numerele alese : Adamantium - 27 | Kamenos18 - 20 | Xhyper - 5 | Hypn0tique - 11 | Reader - 13 | ceaimami - 9 | xrefre 25 . Revin cu edit cu extragerea + video. @Rebecca_ pune mana pe cei 10.000.000$ . Felicitari ! https://youtu.be/IJ99BSx5wVM Tombola saptamanala in cadrul clanului Partea a 2-a "Old School Team" - Premiu => 10.000.000$ Extragerea va avea loc pe site-ul random . org iar castigatorul va fi anuntat la sfarsitul saptamanii viitoare ( filmat cu bandicam ). Participarea este disponibila doar celor ce activeaza in clan , nu sunteti obligati sa participati. Inscrierile se fac cu un reply aici dupa urmatorul model: Nick: Rank actual in clan: Un numar de la 1 la 30:
 9. [Old School Team] Anunturi.

  Tombola saptamanala in cadrul clanului "Old School Team" - Premiu => 10.000.000$ Extragerea va avea loc pe site-ul random . org iar castigatorul va fi anuntat la inceputul saptamanii viitoare ( filmat cu bandicam ). Participarea este disponibila doar celor ce activeaza in clan , nu sunteti obligati sa participati. Inscrierile se fac cu un reply aici dupa urmatorul model: Nick: Rank actual in clan: Un numar de la 1 la 30:
 10. Topic creeat pentru discutii in limita bunului simt. Fara spam sau certuri.
 11. [Old School Team] Discutii

  De fapt , te salutam pe tine
 12. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Picat la teste . Daca va este lene sa cititi 2 linii din regulament si cititi de pe tel. nu mai aplicati.
 13. [Old School Team] Discutii

  Salut virginii tarii...
 14. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste.
 15. LINKMANIA AUTUMN AWARDS!!

  » Cel mai competent team leader: @Sevraj » Cel mai competent moderator: @Encrypted » Cel mai competent admin: @Alezander » Cel mai competent lider: @Corazzo » Cel mai competent helper: @Rothschild » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @Corlea » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre admini): @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre lideri): @Rothschild » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre helperi): @Rothschild » Cel mai activ admin: @Need » Cel mai activ lider: @Corazzo » Cel mai activ helper: @Rothschild » Cel mai activ player: @Corlea » Cel mai cuminte player: dMy » Cel mai competent angajat (Hitman/Taxi/Instructori/Reporteri/Consilieri): @CrYpT0n » Cel mai competent mafiot: @Hawaii » Cel mai competent politai: Mexicanu » Cel mai apreciat baiat: @Hypn0tique » Cea mai apreciata fata: @Rebecca_ » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai ban-at player (inafara de cei care au restrictie pe linkmania): @roxor mi se zice » Cel mai glumet player: @Alex_XT » Cel mai bun stunter: @GABRIEL » Cel mai "de gasca" admin: @Alezander » Cel mai "de gasca" lider: @Corazzo » Cel mai "de gasca" helper: @Rothschild » Cel mai "de gasca" player: @roxor mi se zice » Cel mai puternic gang: Grove Street » Cea mai organizata factiune: Insomnia Racing Club
 16. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste.
 17. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste , citeste regulament clan-war , vom da teste la deagle si m4.
 18. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste , vorbim in-game cand ajung acasa.
 19. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Respins. Acceptat pentru teste.
 20. [Old School Team] Aplicatii [ON]

  Acceptat pentru teste , alta data scrieti mai mult , nu mai faceti cererea in scarba.
 21. Clans Supremacy

  Clan: [Old School Team] - [GOD] Lider: Mitza Co-lider: @Corazzo & @Hypn0tique
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×