Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Mitza39

LinkManiac
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 likes on posts

2 Followers

About Mitza39

 • Rank
  Membru fidel

Contact Methods

 • Steam
  mitza@Ezekiel-
 • Skype
  mitzagl
 • Yahoo
  mitzagl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
 • Country
 • Location
  Galati

Recent Profile Visitors

423 profile views

Mood

 • angry !
 • Currently Feeling angry !
 1. Nu imi trebuie nimic altceva decat chestia cu sensivitatea. Multumesc.
 2. Multumesc de raspuns , l-am pus in aplicare momentan , @Encrypted am si un "ok" de la tine , nu de alta , dar nu vreau sa fiu tras la raspundere dupa sa o dau in raspunsul lui Sevraj etc.
 3. Nick:Mitza39 Level:38 Numele membrului pe care il reclam: Teddi Dovezi: https://youtu.be/3C9B4QzPJGM O scurta descriere: Am intrat in el din greseala , s-a simtit ofensat si a tras in roata.
 4. Salut LinkMania , am creeat acest topic deoarece am o problema foarte mare cu mouse(tinta) in momentul actual in GTA San Andreas , si aceasta e ca pe verticala mouse se misca foarte repede , ca si cum as avea sensivitatea 10 iar pe orizontala se misca ca si cum ar fi 2 , imi este imposibil sa joc asa si am gasit un patch care evita scriptul cleo "Sensivity Fix" care este interzis si fixeaza aceasta problema facand axele egale , link-ul catre patch este acesta : http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=25368 , va rog sa imi spuneti daca am voie sa il aplic. Multumesc. @Sevraj @MaRyUsS. @smokeR @Ovidiu700 @Encrypted @Zergyu .
 5. Numele tau în joc: Mitza39 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Gabriel... Martori: - O scurta descriere a situatiei: Am omorat un mafiot rival dupa care a inceput Encrypted sa traga in mine , in timp ce trageam in el m-a omorat Gabriel fara motiv. Dovezi (screenshot-uri):
 6. Pai? daca tu ai casa acolo , eu nu am voie sa trec prin zona aia? Ma ataci , ma apar , e normal. Ce ai facut tu e direct vanatoare , tragi in noi dupa astepti kill ca sa poti avea dovezi pentru post , tipic copiilor fara creier care nu pot mai mult de atat. EDIT: Daca stau si ma uit ultimele reclamatii au fost facute de tine , parca iti lasa de gandit cu cine ai de aface , sifonas ereditar.
 7. Va rog daca se poate ca acest copil neastamparat sa fie sanctionat pentru "vanatoare" . https://youtu.be/7S_82nzSE6w https://youtu.be/ani7Qysz0bY https://youtu.be/ZqVCQWbTQNM http://imgur.com/a/KMZ48
 8. Still alive @Corazzo , ce zici bossu' meu suprem? :))
 9. Nick: Mitza39 Level: 36 Suma Ceruta: 15.000.000 Motivul pentru care solicit banii: Vreau sa cumpar un bizz.
 10. Nick: Mitza39 Level: 36 Membrului pe care il reclam: XDGAMINGPRO Dovezi: http://imgur.com/a/rop5j O scurta descriere: Am scapat de wanted iar respectivul tragea in mine fara motiv :)
 11. Nick: Mitza39 Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Ppaul Dovezi: http://imgur.com/a/pj6lB O scurta descriere: Vreau sa vad dovada in care am atacat eu acel politist care o fi. EDIT: Limbaj .. http://imgur.com/a/ni32u
 12. Numele meu în joc: Mitza39Numele EXACT celui pe care îl reclam: KaskobombardieruScreenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): -Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori: -
 13. Nick: Mitza39 Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc un gang . Te pup si te respect fashion.
 14. Numele meu în joc: Mitza39Numele EXACT celui pe care îl reclam: RugumasScreenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori: CliffStevie
 15. Nickname: Mitza39 Level: 35 Varsta: 19 Vechime pe server(se verifica): De la redeschidere Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 5 - 8 Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Rank 6 Hitman Agency 122 Days , in prezent in UST rank 1 Rank actual in factiune(se verifica): 1 Sanctiuni in ultima luna: 0 Poza cu /stats: http://imgur.com/a/ov5V1 De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece am prieteni in acest clan si are reputatie. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: In [HIT] , am iesit din cauza liderului. O mica descriere a ta: Onest , integru , seriozitate , punctual , restul le descoperiti voi.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.