Jump to content

Frank

LinkMaster
  • Posts

    1,395
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Frank last won the day on June 21 2023

Frank had the most liked content!

Reputation

432 likes on posts

About Frank

  • Rank
    Come to the dark side
    Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

17,241 profile views
  1. Buna dimineata! Frumoasă inițiativă, chiar imi era dor de voi. Vă susțin și eu
  2. Daca nu iti apreciezi singur muzica, atunci cine sa o faca?:)))))) 7 Dyce - Race (Official Music Video) (youtube.com)
  3. Amintirile ma rascolesc, amintirile ma chinuiesc...
  4. caldura mare mon cher @HuGE Deschide AC ul pe logan :<
  5. Salut, că tot se aprope crăciunul m-am gândit că o să vă placă un topic de genul. Puteți posta o colindă(melodie) cu link spre YouTube odată la 6h. Încep eu:
  6. Salut, avem noi posturi disponibile pentru LinkMaster un grup de moderatori LinkMania care se ocupă de: Aducerea de noutăți interesante pe forum (cu focus pe una sau mai multe dintre subsecțiuni). Editarea blocurilor dinamice de "Featured Content" pe care le vedeți în partea de sus a forumului. După cum urmează: Events Master - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Concursuri si evenimente Grafician - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Design Zone LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Jocuri LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Techmania LinkMaster / Profu' de sport - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Sport LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Discutii diverse Așadar dacă: Ai cel putin 6 ore de timp liber pe saptamană pentru LinkMania Ai cel puțin 16 ani, răbdare și respect pentru ceilalți membri ai comunității indiferent de poziția lor Stăpânești bine limba română și limba engleză Ai cunoștiințe bune despre cel putin una dintre sectiunile Comunitatii Linkmania N-ai avut nici un warn în ultimele 6 luni. Ești binevenit să-ți manifești interesul cu răspuns la anunțul acesta în forma: Prenume: Vârsta: Aria / Ariile de interes : Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In cazul in care veti fi selectați, un coleg LinkMaster cu senioritate vă va indruma in primele etape ale colaborării pentru a ne asigura ca veti invața toate aspectele necesare poziției (moderare, redactare de articole etc). Mulțumesc!
  7. - Fără off-topic - Fără reply-uri userului de mai sus de genul "Ce melodie" - Vei fi sanctionat cu warn. - un post la 6h. - Link direct catre YouTube. Orice abatere de la subiect si reguli va fi sanctionata cu Warn. Incep eu:
  8. Acest topic este asemanator cu "Da o nota melodiei de mai sus". Insa aici se pot posta doar remixuri, fara melodii. Un singur post la 6h. Incep eu:
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...