Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

KyleDL

LinkManiac
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 likes on posts

About KyleDL

 • Rank
  Membru fidel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Sunset
 • Internet from
  CABLE ONE

Recent Profile Visitors

848 profile views
 1. Vreau sa multumesc adminilor care m-au primit in aceasta comunitate minunata care am petrecut 2 sezoane frumoase si care azi am pus punct jocului de MU. Multumesc adminilor care m-au ajutat cu sfaturi si informatii ori de cate ori am avut nevoie, si sa-mi cer scuze adminilor si jucatorilor pe care i-am deranjat in vreun cu atitudinea mea. Sper sa ne revedem la next db si sper ca admini sa aiba mai putin de lucru in sensul sa nu mai fie nevoiti sa acorde suspenduri pe actiunile care incalca regulamentul. Multumesc celor din gluida Respect, Harmony si ZoHaN care m-au ajutat cu iteme, lvl si reseturi dar si celorlalti playeri care au pus umarul la cresterea mea.Chiar daca aceasta sezon a avut unele mici probleme gen buguri la anumite chestii eu cred ca este reusit felicitari celor care s-au ocupat si au facut o treaba foarte buna. In final doresc sa spun sa aveti spor la lvl si la reseturi si va doresc tot binele din lume fiecaruia dintre voi indiferent ca este vorba de playeri din joc sau admini. We'll see you soon in game :)
 2. Craciun Fericit tuturor playerilor si Adimilor 'Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!''''Sărbătorile când vin,Să vă fie coşul plin,Să aveţi pe săturate,Casa plină, sănătate,Punga să geamă de bani,Mult noroc şi La multi ani!'' Si invit atat playeri si admini sa scrie o colinda in acest topic CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Medusa – mitologia greaca Revenind la creaturile din mitologia greaca, nu puteam sa nu mentionam Medusa, gorgona cu serpi in loc de par. Conform povestii din „Metamorfozele” lui Ovidiu, Medusa era, initial, o fata atat de fermecatoare incat Poseidon, vrajit de frumusetea ei, o violeaza in templul zeitei Atena. Infuriata peste masura, zeita o transforma instant pe tanara intr-o creatura oribila, cu par sub forma de serpi, atat de hidoasa incat o simpla privire a acesteia este in stare sa transforme un om in stana de piatra. In cele mai multe versiuni ale acestei povesti mitologice, Medusa este decapitata, in cele din urma, de Perseu.
 4. Neata! @ http://www.linkmania.ro/profile/1135817-silvermist/ :)
 5. Eu recunosc ca sunt impresionat de schimbari, asa ca am deschis acest topic ca playeri sa-si exprime primele impresi despre new db. Sa fie de bun simt comentariile altfel rog admini sa inchida topicul multumesc pt intelegere
 6. Cu un buchet de 50 de trandafiri :D
 7. 18 mai 1642 » Fondarea orasului Montreal din Canada 21 mai 991 - A fost asasinat la Chicago Ioan Petre Culianu, istoric al religiilor, cercetător al dualismelor religioase şi al Renaşterii, prozator şi eseist de origine română.
 8. KyleDL

 9. Povestea numelui meu? Hmm e o poveste foarte lunga dar o sa fiu cat se poate de scurt... Mama mea a plecat intr-un fel sau altul din Romania in anul 1986 in America acolo sa cunoscut tatal meu care este de origine americana si el a fost cu ideea numelui... Unde am locuit in Sunset un cartier de laga Beverlly Hills, si din cate am inteles numele de Kyle in limba ebraica inseamna raza de soare acuma nu stiu daca sa confirm sau sa infirm cele spuse.... Cam asta este povestea pe scurt a numelui meu
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.