Jump to content

Diamond

Staff MU
 • Content count

  2,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Diamond last won the day on June 12 2016

Diamond had the most liked content!

Community Reputation

1,353 Fan al Comunității LinkMania

About Diamond

 • Rank
  Trying to be ... perfect

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling
 • Country
 • Location
  Bucuresti
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

2,095 profile views
 1. Users Fotogenicul anului: aici nu o mai detroneaza nimeni pe @Deisy Graficianul anului: @Tempester Cinefilul anului: @Claudiuu Sportivul anului: @Juan Techmaniacul anului: @Offspring13 Muzicianul anului: @Ioanna Cel mai activ user al anului: @Playboy Cigarette Cel mai util user al anului: @luthor Streamerul anului: @41nd Cel mai inteligent user al anului: @Fr33LaNc3 Cel mai amuzant user al anului: @Definitely not tsubyke Jucătorul anului: @HaHa Staff Managerul anului: @Odyzzeus Moderatorul anului: @Tusken Game Masterul anului: (aici se califică orice admin ce activează în game pe serverele Linkmania): @Jully Cel mai activ membru al staff-ului: @AngeL Cel mai competent membru al staff-ului: @Just Cel mai util membru al staff-ului: @Axis Cel mai apreciat membru al staff-ului: @Just Cel mai bun organizator de evenimente al staff-ului: @petarda
 2. Nu ti le combina pentru ca nu ai 50, probabil. Am testat sa le pun la NPC cu click dreapta si sa le scot la fel de la el si a functionat, nu s-a blocat nimic, chiar si cu mai putin de 50.
 3. incearca asta : Folderul in care ai LinkMania client / click dreapta pe el / debifezi read only / apply folders & subfolders / apply / ok revii cu raspuns daca a functionat
 4. S-a lamurit, ML era doar in capul lui :) inchis
 5. Ichis aici pentru ca se discuta pe langa topic
 6. Trebuie sa il cauti pe Zyro Merchant; este un NPC care apare random pe una dintre hartile: noria, lorencia, elbeland, devias. El iti da questurile pentru extindere stash si inventar si tot el iti spune exact unde sa mergi si ce mobi sa omori, trebuie doar sa citesti tot ce "iti spune"
 7. Contul de forum poti sa il ai de 15 ani, trebuie sa il folosesti mereu pe acelas idiferent daca e primul sau al 20-lea DB. Scrie clar in regulamentul comunitatii ca nu se accepta multi account pe forum. :)
 8. Cu mare drag! Spr la joaca :)
 9. da, si de acolo, din lista aia lunga selectezi Properties, si se va deschide o alta fereastra in partea de jos o sa ai 2 patratele. in dreprul unuia scrie Read Only, ala il debifezi si dai apoi ok, daca tot nu functioneaza, reiei procedura doar ca in loc de ok dai Apply. Te astept cu vesti :)
 10. folderul in care ai jocul. Acolo debifezi patratica cu Read Only, si dai apoi ok
 11. e bug la afisarea pretului pe Bundle. La o matematica simpla 300.000/ jwl x 30 cate sunt in bundle = 9.000.000
 12. Pff, ma gandeam ca "ai nostri" au nascocit porcaria asta, si cum eu am 2 pisici teroriste, ma si gandeam cum platesc amenda :)
 13. Si eu acum :) @Offspring13 ?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×