Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

kidu

LinkManiac
  • Content count

    867
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

166 likes on posts

About kidu

  • Rank
    Flash, Flash, Hundred-Yard Dash!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Relationship
    Not telling
  • Country

Recent Profile Visitors

612 profile views
  1. Conopida cu mazare in stil indian INGREDIENTE 850 grame conopida, desfacuta in buchetele 1 chili verde 200 grame mazare 1 1/4 lingurita curcuma 1 lingurite seminte de coriandru 2 lingurite seminte de fanicul 1 lingurita pudra de coriandru 1 lingurita faina 1/2 lingurita sare 2 linguri ulei 6 linguri pasatta Pentru toppingul crocant: 3-4 catei de usturoi 1 chili mare 8 frunze de curry 1 bucata de 5 cm de ghimbir. 2 linguri ulei Se adauga conopida intr-un bol mare si se presara cu faina, curcuma, sare si o lingura de ulei. Se amesteca bine. Se incalzeste restul de ulei, intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga conopida si chiliul taiat in jumatate, longitudinal si se calesc 5-6 minute. Se adauga coriandrul, semintele de fenicul si cuminul si se mai gatesc 1 minut. Se reduce focul, se adauga pasata si mazarea, se acopera tigaia cu un capac si se lasa 6-7 minute, amestecand din cand in cand. Pentru toppingul crocant, se taie usturoiul in felii subtiri, la fel ca si chiliul. Ghimbirul se taie julienne. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga frunzele de curry, apoi ghimbirul si se gatesc 20 de secunde. Se reduce focul si se adauga usturoiul si chiliul. Se soteaza cateva minute, pana cand totul devine crocant. Se presara peste conopida.
  2. De la ce provine lana pura, virgina? De la o oaie urata, urata de tot!
  3. THENKUZHAL MURUKKU RECIPE Thenkuzhal murukku is a snack made mainly with rice flour and ural dal flour (while lentil flour). You can prepare rice flour and urad dal flour at home too:- Rice Flour – Soak rice in some water for 1 hour. Drain the water and spread it on a towel for 15 minutes. Grind it to a fine powder using your food processor. Sieve the flour twice and spread it on a newspaper for 15 minutes. Store in a dry container and use it to make snacks. Urad dal flour – Roast ural dal on low flame for 2-3 minutes. Grind it to make a fine powder. Sieve the flour twice and spread it on a newspaper for 15 minutes. Store in a dry container and use it to make snacks.
  4. -Spune-mi un animal rar in Europa, din patru litere. -Leul. -Bine, dar leul traieste in Africa! -De aceea este asa de rar in Europa.
  5. m6
  6. Kidu puzzle5
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.