Jump to content

DIGI_Helper

Oficial RCS & RDS
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 likes on posts

About DIGI_Helper

 • Rank
  rcs & rds

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Country
 • Internet from
  RCS&RDS

Recent Profile Visitors

10,860 profile views
 1. Salut, Guest Ioan! In cazul in care nu ai reusit activarea contului Digi Care, am rugamintea sa ma contactezi in privat pentru a te ajuta.
 2. @Guest Bogdan - Salut. Daca inca nu ai primit e-mailul cu link-ul de activare, comunica-mi numele titularului si adresa completa pentru verificare.
 3. Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile. Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat telefonul destinatarului scazand sub două secunde. Totodata, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, va fi posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. "Dupa cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, in mod transparent si corect, continuam sa mentinem cele mai mici tarife existente pe piata pentru voce si date. Totodata, cautam permanent sa imbunatatim si calitatea serviciului, astfel incat abonatii nostri sa beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusa in abonamentele din Romania, adica 50GB/luna, fara costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta sa punem si mai bine in valoare acoperirea in continua extindere a retelei Digi Mobil, combinata cu stabilitatea semnalului si calitatea sunetului. Toate acestea, la preturi adaptate puterii de cumparare din Romania." declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS. Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi. Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi.
 4. In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 531/2012 si a Regulamentului UE 2286/2016, RCS & RDS a solicitat Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) autorizarea aprobarii unor suprataxe pentru serviciile de voce, SMS si date mobile in cadrul Uniunii Europene precum si Norvegia, Islanda ?i Liechtenstein (impreuna tarile din Spatiul Economic European sau SEE), pentru a putea asigura sustenabilitatea modelului national de tarifare a serviciilor de roaming. Pana la aprobarea si emiterea de catre ANCOM a deciziei de autorizare a aplicarii suprataxelor pentru serviciile de apel voce, SMS si date de roaming in cadrul SEE (Perioada Tranzitorie), incepand cu 15 iunie 2017 beneficiile incluse in abonamente (minute si SMS-uri nationale, date mobile ) vor fi disponibile pentru utilizare in roaming in conformitate cu prevederile din Politica de utilizare rezonabila, in urmatoarele conditii:- Voce si SMS:Minutele si SMS-uri nationale incluse in abonamente vor putea fi utilizate in roaming in Perioada Tranzitorie la nivel SEE ca si cum ar fi consumate la nivel national in afara propriei retele. Dupa consumarea minutelor si SMS-urilor nationale incluse, RCS & RDS va aplica pentru fiecare minut sau SMS efectuat tariful national disponibil, respectiv 0,01 EUR fara TVA/minut, cat si pentru fiecare SMS transmis. Pentru apelurile si SMS -urile primite in roaming la nivel SEE in Perioada Tranzitorie nu se percepe vreun tarif.Abonamentele cu minute nelimitate catre alte retele sunt destinate exclusiv utilizarii obisnuite de catre utilizatori a serviciului de telefonie mobila, potrivit nevoilor normale de comunicare, orice utilizare frauduloasa sau nerezonabila a serviciilor va da dreptul RCS&RDS sa suspende sau sa intrerupa furnizarea serviciilor, potrivit conditiilor contractuale.- Date mobile:Utilizarea serviciului de date mobile in Perioada Tranzitorie va fi limitata pentru serviciul de roaming in conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286, volumul de internet pe mobil care poate fi utilizat fiind calculat dupa urmatoarea formula, rezultatul fiind exprimat in Megabyte (MB): 2 x (Pretul lunar al abonamentului (fara TVA)/Tariful maxim de roaming cu ridicata reglementat (0,0077 EUR/MB)La depasirea acestei limite precum RCS & RDS va aplica un tarif de 0,0077 EUR/MB, fara TVA.Informatiile pot fi regasite si pe site-ul companiei la link-ul - http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobi...ionale/roaming
 5. In acest topic vom discuta despre serviciul Digi Online. Avem un post nou in aplicatie si o categorie noua: France 24 in categoria Extern.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×