Jump to content

Ioanna

LinkMaster
 • Content count

  965
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

I'm Away until 02/21/2018

Holiday

Ioanna last won the day on January 29 2017

Ioanna had the most liked content!

Community Reputation

419 likes on posts

About Ioanna

 • Rank
  Pot schimba singur MT-ul !
 • Age 18

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  London, United Kingdom
 • Internet from
  Virgin Media
 • Age 18

Recent Profile Visitors

2,945 profile views
 1. "Un copil problemă" "O persoană singuratică care a fost nebună după arme" Așa îl descriu studenții de la școala secundară Stoneman Douglas și alți prieteni pe Nikolas Cruz, criminalul care a produs o vânătoare nemiloasă cu arme în centrul educațional din Parkland, Florida, pe data de 14 Februarie 2018. Individul de 19 ani a fost exmatriculat din aceeași școală pentru 'motive disciplinare' pe vremea când studia acolo, așadar majoritatea profesorilor și studenților îl știau pentru comportamentul lui contradictoriu. Nikolas și fratele său Zachary au rămas orfani din luna noiembrie după ce mama lor adoptivă a murit iar soțul acesteia era mort de câțiva ani. În primul rând, alarma de incendiu a sunat, apoi s-au auzit niște împușcături pe care toată lumea le credeau a fi artificii. Însă, profesorii l-au numit 'cod rosu' și s-au baricadat în clase împreună cu elevii. Imediat ce atacul a început, studenții au început să apeleze la părinți și autorități pentru ajutor, formând o mare de părinți îngrijorați și forțe speciale precum SWAT în jurul incintei. Masacrul de Sfântul Valentin din Parkland a fost produs de o carabină de tip AR-15 lăsând 17 persoane moarte, iar cei în viață, speriați și îndurerați. Surse: 1, 2, 3
 2. Un cutremur cu magnitudinea de 6.4 a lovit Hualien, Taiwan, astăzi, 6 februarie 2018 lăsând cel puțin doi morți și peste o 100 de răniți, dintre cei găsiți până acum. Cutremurul a afectat o rază de 22km în jurul Hualien-ului distrugând câteva hoteluri împreună cu multe alte blocuri și casele a 100,000 de locuitori. Cutremurele sunt des întâlnite în Taiwan deoarece este situat lângă o intersecție a două plăci tectonice, însă e mai greu de prezis dacă acest cutremur va cauza un tsunami de data aceasta. Biroul Președintelui Tsai Ing-wen a spus:"Președintele a cerut ca și Cabinetul și ministriile asociate să lanseze imediat 'mecanismul dezastru' și să se lucreze în cea mai mare viteză la dezastrul cauzat reliefului." Dezastrul a provocat câteva vibrații până în capitala insulei, Taipei, care este la o distanță de 160km, iar ultimul cutremur înainte de acesta a fost în 2016 care a lăsat mai mult de 100 de rezidenți morți. Unii locuitori din Taiwan precizează că ar fi încă speriați de o repetare a cutremurului din 1999 de 7.6 care a zguduit întreaga insulă și a lăsat mai mult de 2000 de oameni morți. Surse: 1, 2
 3. Two mini addictions of mine in one image.
 4. Daca nu iti place niciunul, poti preciza alt cantaret mai bun (cum am spus in primul post), altfel nu este nevoie sa postezi.
 5. "Atacurile acidice ar putea stabili un nou record în Marea Britanie." Această frază a fost celebră printre știrile și ziarele englezești pentru un timp măricel din 2017. Doar în Londra, numărul atacurilor a crescut vizibil din 2014 până în 2016 cu aproximativ 300, iar cele mai multe atacuri au fost înregistrate în Newham, cu un număr de 398 în 2017. Conform interviului de mai sus, motivul pentru aceste atacuri ar fi răzbunarea și ura dintre 'gangsters' sau ciuda între oamenii mai realizați și cei inferiori. Gangsterii nu mai apelează la arme domestice în ziua de azi, în schimb, cumpără produse de curățenie corosive și își desfigurează inamicii sau cei dragi inamicilor lor. Ei spun că acest mod e un mod mai bun de a se răzbuna, prin a provocă răni profunde cu care victimele trebuie să trăiască toată viață, plus toate operațiile necesare și costisitoare pentru a păstra structura unei fețe sau a corpului normală. Cel mai rău lucru este că aceste produse periculoase se pot găsi în aproape orice magazin pe stradă, iar dacă ești surprins de poliție cu aceste produse, nu pot să te acuze sau să te ia la întrebări, cum ar face pentru un cuțit sau armă. Ironia este că acidul poate crea o daună mult mai serioasă decât o armă. Din fericire, Conservatorii au inițiat o interdicție pentru produse corosive pentru cei de sub 18 ani. Această interdicție poate scădea numărul atacurilor dar nu cred că o să le finalizeze. Până la urma urmei, majoritatea membrilor de gang-uri au peste 18 ani sau cei sub 18 ani, își pot găsi aceste produse și în propria casă. Surse: 1, 2 P.S: Omul de mai sus a scapat usor in comparatie cu alte cazuri mult mai severe.. P.S.S: Video-ul are subtitrari si in limba romana.
 6. - Id de messenger / Skype / Facebook: pm - Id 8 Ball Pool ( Miniclip / Facebook): Ioana
 7. Când vine vorba de versuri ce au o semnificație specială și importantă, mereu mă gândesc la Vescan, Rappa, B.U.G Mafia, Nimeni Altu, K.A.A.N, Eminem și G-Eazy în mare parte. Însă, cei care reușesc să mă impresioneze prin combinația de muzică și versuri sunt Vescan și Rappa care au un talent aparte. Părerea mea este că amândoi reușesc să spună ce au pe suflet în cel mai bun mod și asta contează cel mai mult pentru a transmite un mesaj cu înțeles și emoție pentru a face ascultătorul să simtă acea emoție. Care este preferatul vostru dintre cei doi și de ce? Există alt cântăreț de acest tip care credeți că este mai bun?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×