Jump to content

Fulgerul

LinkManiac
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 likes on posts

1 Follower

About Fulgerul

 • Rank
  Membru fidel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single

Recent Profile Visitors

1,579 profile views
 1. S-au afișat opțiunile itemelor antice! Mai sunt doar opțiunile itemelor excelente și formulele pentru HP, MP, AG, SD!
 2. Care sunt formulele pentru HP, MP, AG, SD? De asemenea, care sunt opțiunile itemelor excelente și antice?
 3. Ai quest Marlon (quest 2) făcut? Acele skill-uri de lvl 220 nu merg altfel.
 4. Damage și defense elemental sunt influențate de anumite stats care nu pot fi determinate decât experimental. Mai la toate clasele crește damage-ul elemental crescând atributul de bază pentru damage: energy la SM, strength la BK, agility la elf. Se cunoaște de pe serverul oficial de MU că GL pe str are damage elemental slab, dar damage normal foarte mare, așa este făcut. GL pe agi are damage elemental foarte mare, așa că depinde de alocarea punctelor. Sper că v-am fost de folos. Atenție la cum se pun punctele. RF și GL au un sistem ciudat. Pentru PVP, RF trebuie făcut pe vit - agi și ene sunt pentru PVM. Iar GL trebuie făcut pe str sau pe agi, fără a le amesteca. Unele skill-uri își iau damage din str, altele din agi.
 5. FOARTE IMPORTANT! Pe serverul oficial opțiunea maximă este +16. Ceea ce înseamnă că o opțiune de +20, +24 sau +28 este considerată +0 la vânzare NPC și chaos machine. Așa se întâmplă pe majoritatea serverelor de MU. Este posibil ca acesta să facă excepție, nu știu.
 6. Nu este un bug. Numărul de fructe folosite se calculează ca fiind diferența între numărul de puncte pe care îl ai și numărul de puncte pe care ar trebui să îl ai dacă nu ai folosit niciodată vreun fruct. Numai că se consideră că numărul de puncte pe nivel este cel default (5/6/7), de aceea nu merge să folosești fructe. Apare ca și cum diferența ar fi rezultată din consumul de fructe. Unde apar punctele (str/agi/vit/ene) apare și numărul de fructe folosite, care va fi foarte mare (445 - 1) * (15 - 7) = 444 * 8 = 3552, pentru că ai cu atâtea mai multe puncte față de configurația originală de puncte pe nivel. Probabil că ar putea fi modificată formula și la fructe. Este ceva care a scăpat și care s-a aflat cam târziu. În general, pe orice server de MU cu un număr de puncte pe nivel mai mare decât cel default, NU se pot folosi fructe. Din același motiv, nu se puteau folosi fructe după reset, chiar dacă nu s-au folosit niciodată fructe. Punctele suplimentare de la reseturile anterioare erau considerate ca fiind puncte obținute din fructe. Sper că te-am lămurit.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×