Jump to content

petarda

Events Master
 • Content count

  8,698
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

petarda last won the day on September 6

petarda had the most liked content!

Community Reputation

4,104 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About petarda

LinkMaster
 • Rank
  Love Changes Everything
 • Age 24

Contact Methods

 • Steam
  mityca_dragomir
 • Website/BLOG
 • Skype
  zauca.mitica
 • Yahoo
  mityca_dragomir
 • xfire
  scaramouche92
 • Age 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  London , UK
 • Internet from
  Virgin Media
 • Age 24

Recent Profile Visitors

17,905 profile views

Mood

 • a plan..
 • Currently Feeling a plan..
 • Age 24
 1. SA:MP Free Chat

  Neata! ' As vrea.... un baiat care sa-mi duca numele, In locul ala unde nu apune soarele.'
 2. 1. Propun ca departamentele să poata folosi TOATE mașinile de poliție, măcar cele de rank 1. Ex. eu ca lspd am voie să conduc masina de NG, dar fbi nu poate conduce pe cea de lspd. 2. O altă sugestie ar mai fi în legătură cu train-urile. Nu știu de ce nu ar putea să fie un NG sau FBI în train la LSPD și/sau invers. Propun ca acest lucru să fie posibil, iar dacă sunteți contra, adăugați o comandă pentru cei de rank 5+... o comandă care să permită accesul în train-urile colegilor din celelalte departamente. ____ >> ar ajuta enorm aceasta impreunare, mai ales pentru marile evenimente. (de aici incolo se descurca liderii: evenimente, discutii, sedinte, antrenamente... toate fiind la comun). 3. Nu am mai văzut demult un cops vs. mafia. E musai să revenim la acest eveniment care nu a mai fost practicat din martie 2016 (cel puțin așa zice pe forum).
 3. Cereri de pachete publicitare

  - Nume: petarda - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: petarda organizeaza pe forum "Concursuri cu premii in SAMP"! Mai multe detalii la sectiunea GTA > Dezbateri diverse. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da. - Alte precizări: nu.
 4. Piesa zilei

 5. Pronosticuri

  Adăugat la premiu, pe lângă acel usebar, 5kk în samp pentru câștigătorul din luna respectivă.
 6. Concursuri cu premii in SAMP

  Am revenit cu premiile în SA:MP, însă doar pentru trei subiecte: League of Legends - 5kk + joc Steam; 8 Ball Pool - 5kk + joc Steam; Pronosticuri - 5kk + usebar personalizat.
 7. League of Legends - Editia [ a III-a ]

  Datorită faptului că s-a redeschis serverul de sa:mp am decis să adaug la premiu suma modestă de 5kk. Așadar vă puteți înscrie după modelul: Nume în joc: ID de Skype, Facebook: Nick în sa:mp: Cont Steam:
 8. 8 Ball Pool - Editia [ a V-a ]

  Datorită faptului că s-a redeschis serverul de sa:mp am decis să adaug la premiu suma modestă de 5kk. Așadar vă puteți înscrie după modelul: - Id de messenger / Skype / Facebook: - Id 8 Ball Pool ( Miniclip / Facebook): - Cont de Steam: - Nume în sa:mp:
 9. Bună seara! Din câte am observat este bug la /service medic și nu știu dacă acest lucru mi se întâmplă doar mie. Am solicitat /service medic din SF și am apărut medicilor că sunt în jail sat sau Blueberry. Ba mai mult, @MiXtap a putut să-mi acorde injecții de acolo eu neputând însă să le accept. Un alt bug este că mai mulți pot să-mi răspundă aceluiași apel. Știu că înainte nu era posibil acest lucru. # ps: deseori ni se întâmplă să apară cp în jail sat când tastăm /find. https://imgur.com/a/gdthS @Spoker
 10. Pronosticuri

  @Rothschild și @Ssoso.ML acumulează câte un punct. Etapa a XV-a Clasament @Rothschild 1 pct. @Ssoso.ML 1
 11. Istorie: Operaţiuni Militare

  Războiul antiterorist (Irak, Afganistan)-între 893miliarde şi 5400 miliarde euro. În urma atacurilor de la 11 septembrie 2001, preşedintele american George W Bush a anunţat declanşarea „războiului contra terorismului” este vorba de operaţiunea „enduring Freedom” lansată de Statele Unite în diferite regiuni ale lumii: Afganistan, Irak, Pakistan, Somalia, Yemen, Indonezia, Filipine. În 2010, serviciul de cercetare al Congresului american a evaluat costurile acestei operaţiuni la 1147 miliarde USD(1000 miliarde euro). Această evaluare nu cuprinde cheltuielile de tratament şi recuperare pentru militarii răniţi, alocaţiile de invaliditate, pensiile şi costurile de creditare ale guvernului american pentru a susţine acest război. Specialiştii de la Harvard Kennedy School of Gouvernement (HKS) au evaluat participarea Statelor Unite în conflictele din Irak şi Afganistan la o sumă situată între 4000 miliarde şi 6000 miliarde USD (3700 miliarde ţi 5400 miliarde euro).
 12. Uraganul Ophelia a ajuns în Irlanda în decursul zilei de luni după-amiază. Acesta s-a format în Oceanul Atlantic și a reușit deja să cauzeze moartea a trei oameni. Peste 100.000 de locuințe au rămas fără curent electric și majoritatea școlilor au fost închise. Deși inițial acest uragan era la scara 2 din 5 din punct de vedere al intensității, acesta a evoluat la treapta a treia. Vântul a depășit în unele locuri și 180 km/h, iar autoritățile au declarat cod roșu până marți dimineață la ora 03:00. Meteorologii atenționează trecerea uraganului la un stadiu de furtună post-tropicală care poate cauza întreruperea de energie electrică, posibile inundații, valuri puternice, pagube materiale, perturbarea circulației rutiere, feroviare, aeriene și navale. Tot în această după-amiază, în Anglia, cerul a căpătat o culoare ciudată, roșiatică. Specialiștii spun că fenomenul provine atât de la uragan cât și de la incendiile forestiere din Spania și Portugalia. Acest fenomen a fost vizibil în mai multe țări, printre care și România (ieri seară).
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×