Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Mihai

Contribuitor
 • Content count

  1,742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mihai last won the day on March 2 2013

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

513 Fan al Comunității LinkMania

About Mihai

 • Rank
  JAJA

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Not telling
 • Country

Recent Profile Visitors

4,037 profile views
 1. Propun ca la eventurile alea care se fac de 100 de ani, fara nicio invoatie, team vs team, adica mai ales la alea, cat si la restul, sa nu se mai dea skinuri existente la factiuni.
 2. 1. Dupa war, fiecare echipa din cele 2 sa aibe dreptul la /timeout, adica o pauza de 30 - 60 min in care sa nu poata fi atacati. Tin sa precizez ca dupa fiecare war. 2. Implementarea unei comenzi, ex: /AFKforWAR, pentru cei ce lasa afk, iar acestia sa nu fie contorizati ca fiind apti pentru war. ADica cand se da /war si se " numara " de catre sistem cei 5 playeri on, cei cu /afkforwar sa nu fie inclusi. Cand revin, sa tasteze /afkforwar din nou, dar sa aibe un timer de 5 minute pentru /joinwar.
 3. Nick: Mihai Poza cu /stats: http://i.imgur.com/Wfu9GeV.jpg Cate RP-uri vreti sa cumparati: 200 Poza cu /donate: http://i.imgur.com/Wfu9GeV.jpg
 4. Sustin ideea lui Tony, dar consider ca 2x pedeapsa este prea mult. Daca nu reuseste evadarea sa se adauge 5 minute in plus.
 5. Chiar m-am gandit la ceva de genul si, sper sa nu ma insel, tu vrei sa existe mai multe room-uri la paintball, fiecare special in felul sau. Unul sa aibe doar deagle, unul sa aibe m4, unul sa aibe rocket launcher samd. Mai multe room-uri ar fi perfecte!
 6. Sustin ideea lui Hokage, dar cu anumite modificari. Ar fi mai simplu ca un punct de asigurare sa coste 1-3k la fiecare masina, iar la fiecare distrugere completa a masinii si la FIECARE ORA sa se duca cate un punct.
 7. Ai sustinerea mea. De la 15:00 la 21:00 ar fi mai mult decat perfect. Reprezinta un plus atat pentru playeri cat si pentru factiune.
 8. 1. Propun ca dupa terminarea unui war sa existe o pauza de 5 minute pana la urmatorul pentru toate mafiile. Astfel oferi posibilitatea celor 2 mafii sa atace un teritoriu, nu sa fie atacati neaparat, fara a sacrifica pe cineva de la war sa se duca sa ocupe teren. Plus, sa zicem ca grove si lsv vor sa atace un teritoriu detinut de yakuza. In cele 5 minute se pot bate pe el. 2. Propun resetarea turfurilor o data la 2 saptamani pentru a spori competitivitatea. De asemenea, sa existe un top alltime al mafiilor in care sa se inregistreze de cate ori au avut cele mai multe teritorii la sfarsitul celor 2 saptamani. Mai concis, dupa 2 saptamani LCN are cele mai multe teritorii, un punct in plus pentru LCN in topul alltime. In caz de egalitate, cea care a luat ultima un teritoriu castiga. 3. Cei cu cont premium sa se poata intoarce la skin-ul de la factiune in orice loc. In momentul de fata imi pot lua skin-urile personale din orice loc ( cu cont premium ), dar nu imi pot da skin-ul ales de la factiune decat din shop. 4. Am intrat in gang si am observat situatia. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie maxim 3 gang-uri in momentul de fata. Maxim 25 membri, exact cum e acum. Eliminarea uneia dintre PD/NG/FBI ramane in picioare. De ce spun toate acestea? Pentru a mari numarul de persoane active dintr-o factiune si pentru a avea ocupatie toata lumea. Daca sunt prea multi dintr-o mafie on, chiar si cu 2 insi in plus, se inclina clar balanta in favoarea lor. Am postat si aici: http://www.linkmania.ro/topic/503307-mai-multe-sugestii-pareri/#comment-7483630 , dar nu imi apare, e hidden. Am vrut sa ma asigur ca macar apare intr-un loc. E o chestie temporara pana se " Aglomereaza " server-ul.
 9. 1. consider ca sistemul actual este bun. 2. astfel sta maxim o mafie pe tusa si cu precizarea ca as dori sa fie CONCOMITENT, nu contemporan. 3. , cum a spus si Maryuss, daca se acceota punctul 4, nu e nevoie. 4. Un mod in plus de a evita /q dupa 1 kill. 5. nu ar mai fi farmec cu acele arme. 6. Prea multe teritorii si uneori prea putin spatiu util.
 10. Am intrat in gang si am observat situatia. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie maxim 3 gang-uri in momentul de fata. Maxim 25 membri, exact cum e acum. Eliminarea uneia dintre PD/NG/FBI ramane in picioare. De ce spun toate acestea? Pentru a mari numarul de persoane active dintr-o factiune si pentru a avea ocupatie toata lumea. Daca sunt prea multi dintr-o mafie on, chiar si cu 2 insi in plus, se inclina clar balanta in favoarea lor. Aceste solutii nu trebuie privite ca permanente si stiti si voi asta. Sunt lucruri temporare pana la popularea server-ului, dar pana acolo mai e.
 11. 1. poate vreau sa omor pe cineva si nu vreau sa apelez la un hitman. Sau poate pur si simplu vreau sa gasesc pe cineva. 2. As spune , dar nu stiu care este sistemul actual de find al politistilor. Daca spre exemplu hitmanul face wanted si are contract, cum il mai gasesti? Si spun PRO pentru ca poti sa fugi de hitman si daca stii sau nu cine e. Trebuie lucrat destul de bine la punctul 2.
 12. Nu suna rau sistemul tau, dar parca e putin complicat. Mi-ar placea un numar de 3 quest-uri pe zi, accesibile pentru toata lumea, fiecare cu un reward random intre 100 - 200k SI, atentie, SI 1-2 RP. Quest-urile sa varieze de la o zi la alta si sa fie intr-un numar cat mai mare si eventual cat mai lungi. De la du-te prin 25 CP-uri pana la, cum ai zis tu, livreaza 10 pizza sau stunt nrg. Eventual se poate selecta un grad de dificultate, exact ca la misiunile actuale si sa fie una easy, una medium si una hard. Daca se introduce acest sistem, cel actual sa nu dispara. Misiunile sa ramana misiuni, iar ceea ce vorbim aici sa se numeasca Quest-uri.
 13. Contra! Mi se pare mai mult decat bun sistemul actual in ceea ce priveste diamantele. Nici nu iti blocheaza accesul la ele, dar nici nu iti taie portia. Cine vrea diamante, sa cumpere. Asa investim in server si in noi.
 14. Nu e rau, dar nici foarte util. Undeva la coada listei de update-uri ar trebui sa fie acest chat.
 15. 1. Ma bucur ca ai adus asta in discutie. Nu mai e ca inainte cand erau 3 infernusuri pe tot serverul ca atatea erau in DS. Daca tot sunt la gramada, fa-le si usor de intretinut. Adica fa-ma sa imi doresc unul fara sa ma gandesc cat trebuie sa platesc dupa la el, samd. Sunt in gang acum si aici chiar nu stiu cum poti sa faci bani ca lumea ca player. Adica ganditi-va ca se apuca unul, intra in gang la 6 si pauza. Nu stiu cine sta dimineata sa faca bani la job si seara sa se duca la war, pe bune . Ar fi ideale rewarduri mai mari si skiluri mai mici, dar nu exagerat, ci cat sa fie mai placuta joaca. La fuel, la fef. Ai punctat bine. Am mai zis in alt topic, un fuel de la UST de 20l costa 25.000$. O porcarie. In 2 saptamani m-au chemat de 2 ori sa dau un refill. De asemenea se fac event-uri de cate 100k. Hai sa marim rewardul si la astea, ca oricum nu se fac din banii admin-ului. Pune un minim 350k si mai fa si altceva in afara de deagle 1 vs 1. Diversitate la capitolul asta. E mai simplu sa maresti recompensele decat sa impui reguli sau sa schimbi preturi. 2. O idee buna, sper sa se poata aplica. dar doar in anumite circumstante. Adica sa dau rollback la anumite lucruri. 3. Exista case si de level 10, dar sunt prost amplasate, zic eu. Oricum, nu e mare lucru casa. Mai costa si o gramada de bani. 4. ZICI BINE! 5. Nu sunt de acord. Personal, nu imi place. 6. Contra! Teoretic, d-aia exista TAXI, dar oricum nu prea sunt solicitati. Ar fi mai bine sa se automatizeze sistemul de licente si sa poti sa le reinnoiesti cand mai ai 5 - 10 ore ramase. Astfel scapi de mai multe batai de cap.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.