Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Mihai

Contribuitor
 • Content count

  1,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mihai last won the day on March 2 2013

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

515 Fan al Comunității LinkMania

About Mihai

 • Rank
  JAJA

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Not telling
 • Country

Recent Profile Visitors

4,109 profile views
 1. Sterge "GTA San Andreas User Files" din "Documents", sterge folderul unde ai instalat GTA, instaleaza GTA in alta parte. Mai mult nu ma duce mintea in acest moment.
 2. Nick: Mihai Rank: 2 Motivul demisiei: Nu o sa am posibilitatea sa intru in intervalul 18:00 - 23:00 si e prea multa bataie de cap.
 3. L.E: Am putut sa intru. Facusem cerere intial de unban. Acum am mute 90 min, prima sanctiune. As dori unmute.
 4. Propun ca la eventurile alea care se fac de 100 de ani, fara nicio invoatie, team vs team, adica mai ales la alea, cat si la restul, sa nu se mai dea skinuri existente la factiuni.
 5. 1. Dupa war, fiecare echipa din cele 2 sa aibe dreptul la /timeout, adica o pauza de 30 - 60 min in care sa nu poata fi atacati. Tin sa precizez ca dupa fiecare war. 2. Implementarea unei comenzi, ex: /AFKforWAR, pentru cei ce lasa afk, iar acestia sa nu fie contorizati ca fiind apti pentru war. ADica cand se da /war si se " numara " de catre sistem cei 5 playeri on, cei cu /afkforwar sa nu fie inclusi. Cand revin, sa tasteze /afkforwar din nou, dar sa aibe un timer de 5 minute pentru /joinwar.
 6. Nick: Mihai Poza cu /stats: http://i.imgur.com/Wfu9GeV.jpg Cate RP-uri vreti sa cumparati: 200 Poza cu /donate: http://i.imgur.com/Wfu9GeV.jpg
 7. Sustin ideea lui Tony, dar consider ca 2x pedeapsa este prea mult. Daca nu reuseste evadarea sa se adauge 5 minute in plus.
 8. Chiar m-am gandit la ceva de genul si, sper sa nu ma insel, tu vrei sa existe mai multe room-uri la paintball, fiecare special in felul sau. Unul sa aibe doar deagle, unul sa aibe m4, unul sa aibe rocket launcher samd. Mai multe room-uri ar fi perfecte!
 9. Sustin ideea lui Hokage, dar cu anumite modificari. Ar fi mai simplu ca un punct de asigurare sa coste 1-3k la fiecare masina, iar la fiecare distrugere completa a masinii si la FIECARE ORA sa se duca cate un punct.
 10. Ai sustinerea mea. De la 15:00 la 21:00 ar fi mai mult decat perfect. Reprezinta un plus atat pentru playeri cat si pentru factiune.
 11. 1. Propun ca dupa terminarea unui war sa existe o pauza de 5 minute pana la urmatorul pentru toate mafiile. Astfel oferi posibilitatea celor 2 mafii sa atace un teritoriu, nu sa fie atacati neaparat, fara a sacrifica pe cineva de la war sa se duca sa ocupe teren. Plus, sa zicem ca grove si lsv vor sa atace un teritoriu detinut de yakuza. In cele 5 minute se pot bate pe el. 2. Propun resetarea turfurilor o data la 2 saptamani pentru a spori competitivitatea. De asemenea, sa existe un top alltime al mafiilor in care sa se inregistreze de cate ori au avut cele mai multe teritorii la sfarsitul celor 2 saptamani. Mai concis, dupa 2 saptamani LCN are cele mai multe teritorii, un punct in plus pentru LCN in topul alltime. In caz de egalitate, cea care a luat ultima un teritoriu castiga. 3. Cei cu cont premium sa se poata intoarce la skin-ul de la factiune in orice loc. In momentul de fata imi pot lua skin-urile personale din orice loc ( cu cont premium ), dar nu imi pot da skin-ul ales de la factiune decat din shop. 4. Am intrat in gang si am observat situatia. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie maxim 3 gang-uri in momentul de fata. Maxim 25 membri, exact cum e acum. Eliminarea uneia dintre PD/NG/FBI ramane in picioare. De ce spun toate acestea? Pentru a mari numarul de persoane active dintr-o factiune si pentru a avea ocupatie toata lumea. Daca sunt prea multi dintr-o mafie on, chiar si cu 2 insi in plus, se inclina clar balanta in favoarea lor. Am postat si aici: http://www.linkmania.ro/topic/503307-mai-multe-sugestii-pareri/#comment-7483630 , dar nu imi apare, e hidden. Am vrut sa ma asigur ca macar apare intr-un loc. E o chestie temporara pana se " Aglomereaza " server-ul.
 12. 1. consider ca sistemul actual este bun. 2. astfel sta maxim o mafie pe tusa si cu precizarea ca as dori sa fie CONCOMITENT, nu contemporan. 3. , cum a spus si Maryuss, daca se acceota punctul 4, nu e nevoie. 4. Un mod in plus de a evita /q dupa 1 kill. 5. nu ar mai fi farmec cu acele arme. 6. Prea multe teritorii si uneori prea putin spatiu util.
 13. Am intrat in gang si am observat situatia. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie maxim 3 gang-uri in momentul de fata. Maxim 25 membri, exact cum e acum. Eliminarea uneia dintre PD/NG/FBI ramane in picioare. De ce spun toate acestea? Pentru a mari numarul de persoane active dintr-o factiune si pentru a avea ocupatie toata lumea. Daca sunt prea multi dintr-o mafie on, chiar si cu 2 insi in plus, se inclina clar balanta in favoarea lor. Aceste solutii nu trebuie privite ca permanente si stiti si voi asta. Sunt lucruri temporare pana la popularea server-ului, dar pana acolo mai e.
 14. 1. poate vreau sa omor pe cineva si nu vreau sa apelez la un hitman. Sau poate pur si simplu vreau sa gasesc pe cineva. 2. As spune , dar nu stiu care este sistemul actual de find al politistilor. Daca spre exemplu hitmanul face wanted si are contract, cum il mai gasesti? Si spun PRO pentru ca poti sa fugi de hitman si daca stii sau nu cine e. Trebuie lucrat destul de bine la punctul 2.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.