Jump to content

Eduard

LinkManiac
 • Content count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eduard last won the day on December 17 2012

Eduard had the most liked content!

Community Reputation

610 Fan al Comunității LinkMania

About Eduard

 • Rank
  Pot schimba singur MT-ul !
 • Age 22

Contact Methods

 • Skype
  ax.edward@yahoo.com
 • Age 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Age 22

Recent Profile Visitors

2,039 profile views
 1. Bikers - Evidenta

  UPDATE - ATENTIE ! Datorita faptului ca s-a modificat iar acum poti depune si retrage pe rank, fiecare o sa isi posteze evidenta proprie. Parola la seif este vipers , acum orice rank 1 poate depune.
 2. Bikers - Discutii

  SEDINTA ASTAZI ORA 22:00. Toata lumea sa fie prezenta, vor fi chestii importante de discutat !
 3. Bikers - Log-uri

  Gravitate : 0123456789 % Data - Ora: "09/01/17 | 00:10 " Nume lider: Edward - Detinator Nume membri: __________________________________________________________________________________________________________________________ Sevraj - A intrat in factiune. Al3rt - A intrat in factiune. Stalpu - A intrat in factiune. Head3shot- A intrat in factiune. Stropinel - A intrat in factiune. ZappyTv - A intrat in factiune. Stanci - A intrat in factiune. ______________________________________________________________________________________________________________ Eusebiu - A fost promovat la rank 6. (Administrator) Sevraj - A fost promovat la rank 5. AnnoQ - A fost promovat la rank 5. Andersen - A fost promovat la rank 4. Tombi.Eiron - A fost retrogradat la rank 5. (ineficienta) ______________________________________________________________________________________________________________ CarabusulNBN - A dat /quitclan la clan (blacklist 5 zile) ______________________________________________________________________________________________________________ Davidgold90 - A fost demis pentru inactivitate. Rudolf - A fost demis pentru inactivitate. CaluBestialu - A fost demis pentru inactivitate. Brook - A fost demis pentru inactivitate. Sheick - A fost demis pentru inactivitate. ______________________________________________________________________________________________________________ Lista actuala bikers: 0. Rank 7 - Eduard (Detinator) Rank 6 - Eusebiu (Administrator) Rank 6 - Marquito (Antrenor) Rank 6 - Cosmin12 Rank 5 - Sevraj Rank 5 - AnnoQ Rank 5 - Dlw Rank 5 - Tombi.Eiron Rank 5 - KillSacrifice Rank 4 - YasuoMain2k17 Rank 4 - Ulf23 Rank 4 - Dimax Rank 4 - Andersen Rank 3 - Sultanu Rank 3 - Pintea.king Rank 3 - ChrYstianNN Rank 3 - Cheloo Rank 3 - G25 Rank 1 - Al3rt Rank 1 - Stalpu Rank 1 - Head3Shot Rank 1 - Stropinel Rank 1 - ZappyTv Rank 1 - Stanci
 4. Bikers - Imagini/Videos

  9 Ianuarie 2018 Mafia Bikers
 5. Sugestie anti /take in jail.

  S-a mai discutat odata pe tema asta in acest topic http://www.linkmania.ro/topic/506125-sugestie-mats-drugs-jail/. Ti se pare logic ca un infractor sa fie lasat sa umble cu materiale si droguri in Puscarie ? Cum am zis si in vechea sugestie, aveti /backpack pe care nu il putem lua la /take decat daca e pe "show". Plus, case, plus, clanuri, plus factiuni in care va puteti depozita acele materiale si dorguri. Eu sunt Contra sugestiei.
 6. Bikers - Imagini/Videos

  7 Ianuarie 2018 https://s9.postimg.org/t63nywndr/sa-mp-000.png https://s9.postimg.org/pmhq94n8v/sa-mp-001.png https://s9.postimg.org/wcy7iki4f/sa-mp-002.png https://s9.postimg.org/dxdql76kv/sa-mp-003.png https://s9.postimg.org/4pli4iey7/sa-mp-004.png
 7. Bikers - Discutii

  Salutare tuturor. As dori ca Sambata sa aveti toti activitatea postata la "Evidente". Cine nu se incadreaza in cele spuse va fi sanctionat ! De asemenea salariul il veti primi in cursul zilei de Duminica, dupa activitatea fiecaruia. Multumesc, si o seara placuta in continuare !
 8. Bikers - Blacklist

  Nume - data expirarii - motiv Lista Blacklist: Samy - 12/01/18 (perioada probe + injurii) jrr.kyng - 14/01/18 (tradare)
 9. Bikers - Evidenta

  UPDATE - ATENTIE ! De astazi inainte Doar liderii vor depune materialele drogurile si banii in seif. Cel ce vrea sa depuna trebuie sa vorbeasca cu unul dintre lideri. /members >> rank 6, + sa faca un "ss" cu ce a dat si sa posteze dupa modelul de mai jos. Pe baza a ceea ce depuneti va veti primi salariul. De astazi modelul de postare va fi urmatorul: Nume: Rank: Mats: Drugs: Walls: Money:
 10. Bikers - Salarii

  BIKERS Acest topic este creat pentru a tine evidenta salariilor membrilor, si calcularea activitatii lor saptamanal. In acest topic se va posta numele fiecarui membru din clan, si salariul acordat pe saptamana respectiva. Pentru a primi salariul trebuie sa va conformati cu topicul "Bikers - Informatii". Acolo aveti detalii despre cum sa obtineti salariul. Salariul de baza pleaca de la 350.000$ in sus in functie de cat ati facut pe saptamana respectiva in topicul "Bikers - Evidente".
 11. Bikers - Informatii

  BIKERS Informatii despre Clanul Bikers: Pentru a face parte din clanul Bikers aveti nevoie de urmatoarele: Sa aveti level minim 2. Sa aveti unul dintre cele 3 skinuri de biker inainte de a fi data invitatia catre clan. , , . Sa detineti un /backpack care se gaseste de cumparat la orice magazin 24-7. Aveti nevoie de el deoarece va trebui sa purtati un spray cu voi tot timpul. Sa stiti sa trageti cu arma deoarece veti fi supusi la un duel 2/3. Armele folosite pentru test vor fi Deagle, Uzi, M4, Shotgun. Sa stiti sa va organizati ca si echipa, sa fiti loiali clanului, si sa respectati colegii si liderii. Pentru a avansa in rank aveti nevoie de urmatoarele: Sa fiti activi. Sa aveti /walls cucerite. Sa aveti mats/drugs/money date liderului spre depunere la seif. Sa fiti organizati. Sa fiti gata de orice actiune cand se cere. Sa aveti maturitatea necesara. Rank up se da la fiecare sedinta. Pentru a primi salariul aveti nevoie de urmatoarele: Sa aveti minim 5 /walls in 7 zile facute de voi. Sa aveti minim 5k mats date liderului pentru a fi depuse la seif. Sa aveti minim 100gr drugs date liderului pentru a fi depuse la seif.
 12. Sugestie vehicul personal (text - chat)

  Pro, dar comanda sa poata fi folosita doar de membrii /PD, ei se ocupa cu amenzile. Nu cred ca ar fi fairplay sa vada oricine a cui e masina.
 13. Bikers - Blacklist

  Nume - data expirarii - motiv Lista Blacklist: Savens - 05/01/18 (/quitclan) Andersen- 05/01/18 (/quitclan) Nick_12 - 07/01/18 (perioada probe) Samy - 12/01/18 (perioada probe + injurii) jrr.kyng - 14/01/18 (tradare)
 14. Bikers - Log-uri

  Gravitate : 0123456789 % Data - Ora: "02/01/17 | 23:17 " Nume lider: Edward - Detinator Nume membri: ______________________________________________________________________________________________________________ Marquito - A fost promovat la rank 6. (probe 7 zile) Dlw - A fost retrogradat la rank 5. (ineficienta) ______________________________________________________________________________________________________________ Burcea.G - A dat /quitclan la clan (blacklist 3 zile) ______________________________________________________________________________________________________________ Davidgold90 - A fost demis pentru inactivitate. ______________________________________________________________________________________________________________ Lista actuala bikers: 0. Rank 7 - Eduard (Detinator) Rank 6 - Cosmin12 Rank 6 - Tombi.Eiron Rank 6 - Marquito (Antrenor) Rank 5 - Dlw Rank 5 - KillSacrifice Rank 4 - Ulf23 Rank 4 - YasuoMain2k17 Rank 3 - AnnoQ Rank 3 - Eusebiu Rank 3 - Sultanu Rank 3 - ChrYstianNN Rank 3 - Dimax Rank 3 - Pintea.king Rank 3 - G25 Rank 3 - Cheloo Rank 1 - Rudolf. Rank 1 - Andersen
 15. sugestie : mats & drugs (jail)

  Pentru aceasta aveti comanda /backpack, + casa, clan, factiune. De ce neaparat le luati cu voi ? nu puteti lua 10 g drugs, si 1000 materiale ? Si nu abuzez deloc, ci imi fac doar datoria, daca nu se stia dea acea regula uite ca am reamintit-o eu acum, dar asta tot din cauza voastra cu gura voastra mare, ca stiti numai sa injurati si sa faceti non -fp, eu nu faceam daca voi nu aveati sa insistati ! Acum sa stiti si voi Tortionarul Eduard e pe urmele voastre, rautatea intruchipata, sa va faceti cruce cand trec eu pe langa voi si sa tremurati ca gelatina la atingere. Un mare Contra din partea mea.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×