Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Eduard

LinkManiac
 • Content count

  1,150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eduard last won the day on December 17 2012

Eduard had the most liked content!

Community Reputation

626 Fan al Comunității LinkMania

About Eduard

 • Rank
  Pot schimba singur MT-ul !

Contact Methods

 • Skype
  ax.edward@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country

Recent Profile Visitors

1,608 profile views
 1. De ce nu ai plecat cand ai vazut ca se tragea si din stanga si din dreapta ? De ce ai preferat sa te ascunzi ?
 2. Ai adus tu dovezile. Ai fost in zona unde era wanted, acolo au fost UST si Grove care au atacat toti politistii. Unii dintre ei au scapat fara wanted (cu toate ca au atacat, Nu le-am vazut numele tuturor). Ai venit in zona aia, si ai primit wanted, cu toate ca ai vazut ca se actioneaza si se ataca politistii cu mafiotii tu ai preferat sa te ascunzi dupa acel zid de la cladire. De ce ai facut asta ? De ce nu ai plecat ?
 3. Nu vreau sa fac 3 posturi asa ca o sa fac doar unul incluzandu-i pe toti 3 . Reclamatie 1: Numele meu în joc: EduardNumele EXACT celui pe care îl reclam: NeganScreenshot-uri: ClickDescriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Avea wanted, cand sa ii mai dau un hit a dat /q.Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori: obsidianwarrior2004 Reclamatie 2: Numele meu în joc: EduardNumele EXACT celui pe care îl reclam: Gabriel..Screenshot-uri: ClickDescriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am incercat sa il prind cu Leonard si obsidian de nenumarate ori, cand ajungeam langa el dadea /q. Am apelat si la admini, dar nu a mai intrat.Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): kidzeenMartori: obsidianwarrior2004, leonard Reclamatie 3: Numele meu în joc: EduardNumele EXACT celui pe care îl reclam: PaulVasileScreenshot-uri: ClickDescriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): PaulVasile este o pacoste mereu cand vine vorba de wanted. A fugit de 3 - 4 ori cu heli, apoi cand il omoram se urca pe acoperis unde noi nu puteam ajunge, dar nu asta e problema. Problema este ca atunci cand incercam sa ajungem la el, intra in spawn HQ, cand intram in HQ iesea, apoi intra iar, dupa ceea a intrat sus unde se vede intr-una dintre imagini si dadea cu spuma de incendiu in noi.Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori: obsidianwarrior2004, Meoentius.
 4. Numele meu în joc: Eduard Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ovidiu700 Screenshot-uri: Click Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Aceasta este a doua plangere adresata jucatorului ovidiu700. Nu mi s-a raspuns nici la cealalta chiar daca are aproape o saptamana si nu vad motivul. Pana la urma toti suntem niste jucatori atata timp cat suntem pe server si toti avem regulile noastre si intotdeauna avem un superior. In imagini se vede cum imi da kick, pe motiv "/report" care a fost urmatorul : Imi poate spune cineva daca id 61 este intr-un interior deoarece nu il gasesc pe /find. Avand in vedere faptul ca find nu merge este de datoria unui admin sa ne ajute sa gasim suspectul astfel incat el a fost primul care a raspns el trebuia sa ma ajute. Am mai facut chestia asta si mi s-a raspuns civilizat, si nu m-a dat nimeni afara de pe server ba chiar a zis sa dau report in situatii de genul asemanator. Chiar daca are o functie mare fiecare are un sef pana la urma, si cu cat mai mare cu atat mai delicat trebuie sa fii cu aceste lucruri, ca doar nu ai functia degeaba. Comanda /find in momentul actual nu functioneaza in totalitate, referindu-ma la faptul ca nu iti spune daca este sau nu intr-un interior playerul cautat. Sper ca cineva sa raspunda si la aceasta plangere care a fost facuta in urma cu o saptamana, multumesc !
 5. Salutare si bine v-am gasit. As dori mai intai sa imi cer scuze in cazul in care aceasta sugestie s-a mai propus deja. Fara a mai da pe ocolite si a trece direct la subiect, sugestia mea este urmatoarea: -Atunci cand un suspect are wanted si se baga intr-o casa, sau orice alt interior, sa ii ramana checkpointul in fata casei unde a intrat, sau in interiorul in care a intrat. Am venit cu aceasta propunere deoarece de multe ori mi s-a intamplat mie, si poate si la alti colegi de-ai mei sa nu gaseasca acel jucator deoarece este intrat intr-un interior la care noi nu avem acces vizual. Astfel suspectii pot sta si AFK in cazul meu de fata (de aceea am venit si cu propunerea) si noi nu avem cum sa le facem nimic, deoarece nu stim unde sunt si nu suntem langa ei. Daca e nevoie voi veni si cu imagini sa va convingeti. Astept parerile voastre, multumesc !
 6. Sa batjocoreasca ce ? Adevarul pe care l-am zis ? Cu ce te-am ofensat, sau de ce te-ai simtit ofensat ?
 7. Numele meu în joc: Eduard Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ovidiu700 Screenshot-uri: https://postimg.org/gallery/3gnddri2m/ Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Se vede in imagini cum el imi impune sa nu mai vorbesc. De ce nu am dreptul sa imi exprim opinia pe care o am ? Nu este dreptul meu sa vorbesc ? La un moment dat chiar ma trimite pe alt server, de ce ? daca eu joc de atatia ani aici, de ce sa merg pe alt server ? Si tu ca membru al stafului Ovidiu cum poti sa faci asta ?! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):Zergyu, Encrypted, Alezander etc. Martori:-
 8. Numele meu în joc:Eduard Numele EXACT celui pe care îl reclam: Dyakonu Screenshot-uri:https://postimg.org/gallery/hg079rni/ Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):Se vede clar in imagini, ce rost mai avea sa respect "modelul" odata ce am adus imagini concrete ? Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Zergyu, Alezander, Encrypted etc. Martori: -
 9. Nume: Eduard Numele playerului pe care il reclam: Dyakonu Dovezi: https://postimg.org/gallery/hg079rni/ Descriere: Se clar in imagini !
 10. Numele meu în joc: EduardNumele EXACT celui pe care îl reclam:Taranucuferari Screenshot-uri: https://postimg.org/gallery/21fanwfi6/ Descriere a situatiei: Am fost la event asteptandu-l sa iasa, apoi el in timpul eventului m-a ucis (eu fiind afara nefacandu-i nimic) stand pe inima de heal. Ma intorc la el sa il ucid, si el statea tot pe inima de heal, si tragea astfel sa nu il pot omora.
 11. - Nume:Eduard - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Armata recruteaza level 8+/ National guard face recrutari, inroleaza-te ! Level 8+. (publicitate pentru recrutare, mai improvizati voi) - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0, Vreau sa fie prelungit la 2 pachete, si va voi da suma completa de bani in game. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Bineinteles. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: As dori la fiecare anunt poza daca se poate, multumesc :)
 12. Uita-te clar ca acela este doar un quote dupa regulamentul general, trebuie sa il fac mai clar pentru tine din cate vad, deci : 2. Drive-By din postura de pasager cu Deagle (sau cu alte arme din postura de pasager FĂRĂ şofer); Ok ? Ai inteles despre ce e vorba ? Oamenii citesc si inteleg ce vor, si spun dupa ceea ce au inteles cum ai facut tu, dar daca ai citi mai atent ai intelege despre ce este vorba. Chestia este ca mi-a scazut Hp, ce dovada mai clara de atat vrei ? Aveam HP full am ajuns la 30 datorita lui, el era in masina, tragea, la fel si colegul sau dupa ce s-a coborat. Colegul sau m-a ucis, dar asta cu ajutorul lui Xhyper ce vrei tu sa demonstrezi aici ca el tragea in perete ? Ia sa fim un pic seriosi, chiar asa in perete ? Daca stam sa ne uitam la poza asa cum ai facut tu am putea zice ca si colegul tony a tras in alta parte, nu in mine, dar m-a ucis deci unde e scuza ? Alta chestie, de ce tu Tony trebuie sa vii in aparare, el nu stie sa se apere ?
 13. Nume: Eusebiu Level: Zece Nume reclmant: Xhyper Descriere: Wanted 10, Atac de cop din masina. Dovezi: https://postimg.org/gallery/314j0dv5q/ (Daca nu se intelege mai uitati-va odata va rog). In regulamentul general scrie asa: 2. Drive-By din postura de pasager cu Deagle (sau cu alte arme din postura de pasager FĂRĂ şofer); - Prima abatere: Jail 30 de minute; - A doua abatere: Warn + jail 30 de minute; - A treia abatere: Warn + jail 2 ore. Începând de la a treia abatere sancţiunile vor fi x2 faţă de sancţiunea precedentă. Si asta este in regulamentul general. Avand in vedere ca e este Politist, ar trebui sa stie lucrurile acestea si ca fac parte din reguamentul general, deci fiind un nivel mai avansat. Acest membru datorita faptului ca are rank 1 va trebui demis, deoarece Fwarn la un membru de rank 1 avand mai putin de 1 saptamana nu prea este acceptabila.
 14. Mai bine cautam o zona, si in fiecare sambata seara la o ora stabilita facem anunt, cu admini si etc. si facem un parc auto. Sau spre exemplu, cine vrea sa isi vand asina , ii da /spawn acolo, iar jucatorii vor sti ce masina sa isi aleaga din zona respectiva in cazul in care e on si detinatorul.
 15. National Guard Scurta povestire : Area 51, o baza indepartata din mijlocul unei pustietatii in care nimeni nu a reusit sa patrunda vreodata, o zona in care nu s-a vazut niciodata urma de om. Cu toate acestea unii mai curajosi care s-au incumetat si s-au aventurat prin acele locuri interzise vrand sa demonstreze mandria lor si avertizati fiind, au vrut sa afle ce se intampla defapt in spatele acelui gard mare si inalt din mijlocul pustiului, dar foarte rapid au fost dati disparuti si nimic niciodata nu s-a mai auzit despre ei. Se spune ca in acea baza militara se intampla tot felul de lucruri stranii, lucruri care sunt ferite de ochii oamenilor. Unii povestesc cum ca s-ar da teste nucleare deoarece mai mereu se vad lumini albastrui-mov pe cer noaptea, sau ca s-ar face experimente pe oameni sau pe extraterestri, si multe alte povesti din auzite dar nimeni nu stie cu exactitate ce se intampla defapt in acea zona interzisa, cine stie poate in realitate se intampla lucruri chiar si mai rele. In aceasta zona numita Area 51, oficialii sustin cum ca s-ar afla Armata sau National Guard asa cum multi dintre noi numim. O armata in care se poate inrola oricine cu un istoric bun, un caracter bine pus la punct si cu un level de gradul 8+. Armata in care aveti posibilitatea de a avansa in grad usor si sigur in cazul in care a veti face datoria fata de populatie, sau cum numim noi ceilalti participanti/playeri ai serverului. De exemplu: Rankul 1 pe care il dobanditi la intrarea in factiune, bineinteles daca veti reusi sa treceti testele care nu sunt deloc usoare avand in vedere faptul ca vor fi acceptati doar profesionistii. Rankul 2 care va fi dupa 7 zile in cazul in care veti reusi sa treceti de perrioada de acomodare, sau teste cum spunem noi. Rankul 3 care se va da la 21 de zile daca aveti un istoric decent in factiune si un comportament adecvat. Rankul 4 se va da acelui soldat care a reusit sa ajunga la varsta de 42 de zile continue in factiune, cu un activ si istoric bine pus la punct. Rankul 5 sau co-liderul se va putea dobandi doar in cazul in care veti avea 70 zile in factiune, si veti sti cu exactitate ce trebuie facut in cazul in care Generalul nu este on sa instructeze. Armata va poate oferi gama larga de arme oferite pe cateogrii precum: Armele grele: Rifle - , AK47 - , M4 - . Armele de contra-atac sau atac multiplu: Shotgun - , Grenada - . Armele usoare: Deagle - , MP5 - . Armele rezerva: Knife, , Paralizant - . Armata predispune deasemenea de anumite tipuri de masinarii care ar putea salva vietile oamenilor intr-un eventual razboi, atacuri biologice sau atac nuclear. Aceste tipuri de masini sunt: 8 Barraks de rank 1 . • 10 Patriot de rank 1 . 1 Cargobob de rank 1. • 1 Leviathan de rank 1 . 3 Huntere de rank 3 - . • 3 Infernus de rank 3 . 2 Hydra de rank 4 . • 3 Rhino de rank 4 - . Si multe alte vehicule disponibile apartinand membrilor armatei. Printre acestea nu lipsesc primele si banii castigati usor si actiuni bazate doar de la wanted 6+. In cazul in care doresti sa te inrolezi in aceasta organizatie nu trebuie decat sa faci o aplicatie pe panelul de -->> aici <<--. Pentru viitorii soldati toata stima si respectul.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.