Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

HaHa

LinkManiac
 • Content count

  1,762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HaHa last won the day on November 9 2016

HaHa had the most liked content!

Community Reputation

923 Fan al Comunității LinkMania

About HaHa

 • Rank
  HHz DL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Widower
 • Country
 • Location
  Pe terenul de fotbal.

Recent Profile Visitors

7,603 profile views
 1. Be happy, not SaD. 

 2. Programul care il au este o porcarie, un admin a luat 99 si el mi-a zis ca programul are probleme.
 3. Si atunci ati spus la fel, ca programul nu greseste etc :))) E interesant ca ptr hack se da 99, dar ptr bug exploit nu se da 99. Nu ar fi aceeasi chestie ?
 4. Nu-mi mai folosi semnatura :( On Topic : DB trecut a fost la fel, si s-a dovedit ca unele caractere au luat 99 degeaba.
 5. Deci daca pun la store SUNTETI JEGOSI nu iau suspend, sa stiu si eu pentru ce se da suspend si pentru ce nu se da.
 6. Ah am inteles, Kitte e sefa, restul sunt niste roboti. OK .
 7. Si pentru JEGOS de ce nu dai suspend ? Sau depinde de cum te trezesti ?
 8. Intrebare : Daca imi pun la store MM , iau ban ? On Topic : Am vazut ca pentru "JEGOS" nu se da ban dar pentru "MM" se da. Mai uitati-va si la context, daca spunea "du-te in MM" mai ziceam, dar omul a zis doar "MM" Si va mai mirati ca pleaca playerii. :)
 9. Vand itemele lui Glonts !!!
 10. Cont : Un1corn23 Caracter : HaHa Motiv : Lipsa de interes.
 11. Ok, o zi buna ^^
 12. Pai imi place sa-mi apar colegii de guild cand voi vreti sa dati SS ptr nimic . :) Faza asta e ca si cum eu m-as plimba prin LaCleon si as da pk la altcineva care se plimba prin LaCleon si iau SS. Spor, da-i SS ptr nimic. GG. PS : Pozele sunt facut cu zoom .
 13. Noi vorbim aici strict de Selupan, toti s-au dus acolo sa-l omoare, Selupanu avand bug nu ai ce sa omori, deci event-ul nu exista, nu castigi nimic la el cand are bug. De la un event trebuie sa castigi ceva, aici nu castigi nimic. Nu cred ca s-a dus cineva sa faca print cu Selupanu, sa fim seriosi... I-a dat pk ptr ca Selupanu nu putea fi omorat, nu i-a furat niciun premiu, ptr ca premiu nu a existat.
 14. Ce ora 17..eu ma refer de ieri... Selupanu nu are mereu bug-uri, dar se intampla sa aibe cateodata. Ieri a avut bug, azi e posibil sa nu aiba, nu stiu de ce are bug cateodata si cateodata nu are, nu-s tehnician.
 15. Pai nu trebuie sa-mi zici mie, trebuie sa aduci printuri prin care sa dovedesti ca nu e buguit . Cu totii stim ca Selupanu are multe bug-uri, chiar le-am enumerat intr-un topic. De ce n-ai facut print cand cineva l-a omorat ? Ca apare pe ecran cine l-a omorat.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.