Jump to content

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Sevraj

 1. Salut. S-a discutat suficient, urmatorul post pe acest subiect vine cu o sanctiune conform regulamentului. Fiecare a avut timp si spatiu suficient sa spuna ce are de spus.
 2. In acest topic puteti discuta despre orice legat de GTA Roleplay, in limita bunului simt.
 3. Primul si ultimul post pe subiect, fapte, nu vorbe. Asta o sa se vada curand. Am sa va rog sa incetati cu limbajul, in cazul in care ati uitat, daca nu mai sunteti verzi sau albastrii nu inseamna ca aveti mana libera la un limbaj de strada.
 4. Cereri Canale

  Cererile pentru Canale se fac dupa urmatorul model: Numele meu(atat pe teamspeak cat si in joc): Factiunea din care fac parte: Motivul pentru care fac cererea:
 5. HOKAGE a fost promovat la rank 2. Jigsaw a fost promovat la rank 2. Meneoetius a fost promovat la rank 2. Xhyper a fost promovat la rank 2.
 6. Ai primit un PM in care ti-a fost explicat de ce ai primit acest warn. Eu am discutat cu Sergiu si eu l-am indemnat sa faca asta. Mi-au ajuns comentariile inutile din partea ta si a altora. In regulamentul topicului respectiv scrie asa: A fost amuzant tare cand ai spus "Mda, nu mai zic nimic, am lamurit o :)))" iar acum nu ti se mai pare cand esti sanctionat, nu? Cam asa faceti voi mereu. Mereu va bateti joc si faceti pe glumetii si desteptii la adresa staff-ului, mereu radeti de server si de comunitate, dar tot aici va petreceti ore bune. Asta e regulamentul pentru topicul respectiv, regulamentul general stii unde sa il cauti, ai gresit, ai fost sanctionat. Iar ca sa iti descriu concret la ce se referea acel PM pe care l-ai primit in legatura cu avertismentul de pe forum, la urmatoarea abatere o sa primesti ban in topicul respectiv. O seara placuta.
 7. Reclamatii

  Reclamatiile se fac dupa modelul urmator: Numele meu: Numele celui reclamat: Descrierea situatiei:
 8. Multumesc tuturor pentru urari, apreciez!
 9. Momentan nu mai deschidem alte proiecte (servere). Deja avem 2 si facem eforturi sa le aducem pe linia de plutie. Daca Casio este interesat, poti discuta cu el pentru o eventuala colaborare.
 10. De la 3.05 dupa mine alergati toti atunci :)). Ramasesem singurul dintre cei ~5 membrii ai aliantei adverse.
 11. In viitorul apropiat il vom redeschide. Fara promisiuni, doar fapte.
 12. Ti s-a raspuns, ai in acel reply motivul warn-ului. Iar tu vezi ca raspunzi direct in fata altui Manager. Daca vrei sa lucrezi cu angel rezolvam imediat.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×