Jump to content

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Sevraj

 1. Player-ul lunii

  În fiecare lună se votează playerul lunii de către staff-ul LinkMania GTA RPG. Acesta va fi ales dintre jucătorii ce câștigă distincția de playerul lunii la facțiunea lui. Premiu: Premium o saptaman.
 2. Cops vs Mafia

  Aici se va ţine evidenţa evenimentelor de tipul Cops vs Mafia. Data: Locaţia: Arme folosite: Număr participanţi Cops: Număr participanţi Mafia: Câştigători: Scor general:
 3. Factions Championship

  Evenimentul se va desfasura eliminatoriu pe baza duelelor intre factiuni. Regulament: - Pentru a putea participa la eveniment, lunar liderii trebuie sa isi inscrie factiunile. - Fiecare factiune va participa la eveniment cu 10 membrii. - Drogurile si orice alte tentative de a creste Health Points sunt interzise. - Meciurile se vor decide in functie de ordinea inscrierilor facute de catre lideri. - Evenimentul se va desfasura aici Model de inscriere: Factiune: Lider: Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Hall of Fame:
 4. In acest topic veti putea cumpara Respect Points, respectand urmatoarele cerinte: Trebuie sa aveti minim level 10; Trebuie sa NU aveti ban cand faceti cererea; Puteti cumpara maxim 200 RP-uri / 30 zile; Trebuie sa cumparati minim 50 RP-uri. Pret: Numar RP-uri * (1.500$ * Level) - (Ex: Jucatorul are level 10 si isi doreste sa cumpere 10 Respect Points -> 10 RP * (1.500 * 10) = 10 * 15.000$ = 150.000$). Observatie: Utilizatorii premium beneficiaza de o reducere de 10% din pretul unui Respect Point (1.350$/RP). Model de postare:
 5. Sugestie respinsă.
 6. Factions Supremacy

  Acest eveniment consta in lupta tuturor factiunilor pentru suprematie, ultima factiune ramasa in picioare fiind declarata castigatoare. Regulament: * Membrii factiunilor participante vor folosi doar armele alese de catre organizatori. * Luptele se vor desfasura in zone diferite, alese de catre organizatori. * In fiecare luna, liderul trebuie sa isi inscrie factiunea. * Drogurile si orice alte tentative de a creste Health Points sunt interzise. Model de inscriere: Factiune: Lider: Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Hall of Fame:
 7. SA:MP Free Chat

  Bafta. Mersi ca i-ai dat tag lui ethernu, aproape ca nu am observat ca are inca un cont.
 8. Free Chat

  In acest topic puteti discuta despre orice legat de GTA RolePlay, in limita bunului simt.
 9. In acest topic se vor posta erorile si greselile de text prezente pe server dupa modelul de mai jos. Nume: Poza: Descriere (daca este cazul):
 10. In acest topic veti putea vinde Respect Points si Skill-ul de la joburi. Preturi: 1. Respect Point: 2.500$ 2. Skill: 500.000$ Regulament: Trebuie sa aveti minim level 15; Trebuie sa NU aveti ban; Puteti vinde maxim 200 RP pe luna; Puteti vinde minim 50 RP; Trebuie sa aveti Skill Maxim pentu a-l putea vinde. Observatie: Utilizatorii premium pot vinde pana la 300 RP pe luna! Model de postare:
 11. Cereri Canale

  Cererile pentru Canale se fac dupa urmatorul model: Numele meu(atat pe teamspeak cat si in joc): Factiunea din care fac parte: Motivul pentru care fac cererea:
 12. Atat saptamanal cat si lunar, Staff-ul LinkMania RPG ofera membrilor un procent din donatiile lor inapoi sub forma de diamante. Drept urmare, la inceputul fiecarei saptamani (Luni) toti donatorii vor primi 10% din cat au donat in saptamana respectiva inapoi, ca diamante, iar la final de luna (31) vor primi 20% din cat au donat in luna respectiva inapoi. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi trimiteti un PM cu 24 de ore inainte in care sa atasati dovada platii (screenshot factura), data si suma iar in maxim 48 de ore va veti primi diamantele. Atentie: Aveti la dispozitie 48 de ore sa va recuperati diamantele incepand din ziua in care se ofera (Luni si/sau 31) dupa care, promotia expira. De asemenea, Weekly loyalty se ofera doar in primele 3 saptamani ale lunii, iar ultima saptamana se compenseaza cu Monthly-ul.
 13. [ Sugestie ] Vehicule in San Fierro

  Sugestie respinsă.
 14. [ Sugestie ] Vehicule in San Fierro

  Momentan nu, nici LV nu este inca populat cum trebuie, iar in viitorul apropiat o sa scot de tot toate masinile de civli (in afara de cele din spawn civili). Cu cat adaug tot mai multe masini pentru civili, cu atat fortez cat mai mult inchiderea factiunii Taxi.
 15. O mica lista de sugestii

  Sugestie respinsă.
 16. O mica lista de sugestii

  O sa adaugam /traincount.
 17. Sugestie Factiune Smugglers

  Sugestie respinsă.
 18. Log rankuri Midnight Racers Club

  HOKAGE a fost promovat la rank 2. Jigsaw a fost promovat la rank 2. Meneoetius a fost promovat la rank 2. Xhyper a fost promovat la rank 2.
 19. SA:MP Free Chat

  Nu imi inspira nimic. Hints please?
 20. SA:MP Free Chat

  Admin direct. Daca imi spui si cine esti, nici nu mai stau pe ganduri si iti dau moderator.
 21. Sugestie Licente

  Sugestie respinsă.
 22. SA:MP Free Chat

  Free chat, locul unde tot banatii vin sa planga in speranta like-urilor.
 23. Sugestie Factiune Mixtă

  Sugestie respinsă.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×