Jump to content

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Sevraj

 1. Free Chat

  In acest topic puteti discuta despre orice legat de GTA RolePlay, in limita bunului simt.
 2. SA:MP Free Chat

  Cineva iar o sa ia ban in topic si o sa imi planga dupa in pm...
 3. SA:MP Free Chat

  Actualizarile la forum cu cele la server sunt total diferite si se efectueaza de persoane diferite...
 4. Topicul de amintiri

  De la 3.05 dupa mine alergati toti atunci :)). Ramasesem singurul dintre cei ~5 membrii ai aliantei adverse.
 5. Redeschidere server samp

  In viitorul apropiat il vom redeschide. Fara promisiuni, doar fapte.
 6. SA:MP Free Chat

  Nici cel mai mare server de roleplay din Romania nu are asa ceva, ce sa mai vorbim de RPG... Sisteme ca acelea se pot face, insa daca nu trage toata lumea 100% nu o sa iasa niciodata. Pornind de la mapperi la testat, la cautat id-uri de npc-uri (asta e cel mai usor lucru, nu stiu de ce l-am mentionat) la scriptat si testat. Un astfel de server dureaza minim 6 luni sa-l faci (considerand ca ai deja tot planul facut) iar noi nu o sa vedem asa ceva niciodata, din pacate.
 7. SA:MP Free Chat

  Ce sa incepem in forta? Nu inteleg ce vrei sa spui.
 8. SA:MP Free Chat

  De ce vorbesti de mine fara sa stii ce fac eu? Am sa te rog respectuos (in contul colegilor manageri care se ocupa de tine) sa nu mai vad vre-un reply de-al tau pe aici. Vorbesti mult si prost. Propuneri?
 9. Reclamatie Ovidiu700

  Ti s-a raspuns, ai in acel reply motivul warn-ului. Iar tu vezi ca raspunzi direct in fata altui Manager. Daca vrei sa lucrezi cu angel rezolvam imediat.
 10. SA:MP Free Chat

  Nu am sa spun replica pe care o spun toti care au avut sau au functie si vor sa se scuze.. "eu nu trag cu dintii de functie" Am sa spun asta: cine crede ca este in stare si are resurse sa tina serverul, sa faca o aplicatie via PM catre mine, urmand ca apoi sa discut cu 41nd iar daca el da acordul, eu nu am nimic impotriva. Eu trag de functia pe care o am pentru ca nu am primit-o de pe o zi pe alta, trag de ea pentru ca vreau sa am un server unde sa ma pot juca. La fel cum vreti si voi, jucatori vechi sau noi. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu fac loc si altcuiva care poate veni cu idei si resurse noi, repet. Am evitat sa raspund aici pentru ca nu vreau sa banez din topic persoane care posteaza aici doar sa se afle in treaba si pentru ca nu stiu nici eu o data exacta cand il voi redeschide. De ce? Pentru ca nu am pus nimic nou pe el de la ultimul update. Daca vreti sa il deschid si sa ne jucam pe el asa cum este fara update pana cand gasim o solutie, nu e nici o problema. Nu o sa dam wipe, deci tot progresul facut pana acum si de acum in colo o sa fie salvat.
 11. SA:MP Free Chat

  Te las pe tine daca vrei.
 12. [Portofoliu]Roxor

  Mersi frumos :* Da-mi tag, sau PM cu orice idee si dezvoltam :)
 13. SA:MP Free Chat

  Cateva, o sa mai adaugam pe parcurs.
 14. SA:MP Free Chat

  Sambata viitoare. Stiu, o sa revina si el imediat ce terminam cu instanta noua. Am vrut sa-ti dau replica, dar mai bine lasa.
 15. SA:MP Free Chat

  :)) Am scris din greseala saptamana trecuta cand am repornit serverul iulie in loc de iunie. Datorita unor probleme pe care le-am intampinat la host (am mutat serverul pe alta instanta virtuala, mai noua, mai buna) vom deschide serverul sambata viitoare.
 16. Reclamatie - Zergyu

  Vorbind strict de motivul reclamatiei, sanctiunea pe forum a venit in urma acestei adresari:
 17. Reclamatie - Zergyu

  Salut. Eu in acel PM citesc altceva. Domnule Eduard, nu doresc sa va numesc mincinos, dar cumva incercati sa induceti in eroare persoanele responsabile cu rezolvarea situatiilor de genul? Acest quote este din PM-ul despre care vorbesti dumneata. Pai nu era normal sa faca acest lucru avand in vedere spusele tale? Citez: Daca tot ai parerea asta proasta despre server si despre staff si spui ca te doare undeva, de ce esti deranjat ca ai primit ban? Domnule Eduard, in aceasta imagine cu "motivul sanctiunii" nu ne arati decat textul ce descrie sanctiunea respectiva, nu o dovada ca tu in acea conversatie nu ai folosit nici un Limbaj sau exprimare obscena. De exemplu, quote-ul de mai sus, sau acesta:
 18. Anunţuri importante !

  Server indisponibil momentan, probleme la host.
 19. Problema SA-MP

  Salut. Incearca un anticrasher si revino cu un reply.
 20. SA:MP Free Chat

  30 de inci =)) "ba sevraj da ma si mie modelator deala"
 21. BUG- /trunk

  Problema a fost rezolvată.
 22. Limbaj LowAngel

  LowAngel primeste warn si mute 3 ore.
 23. [Aberatii] Preturi License

  Sugestie respinsă.
 24. Sugestie-jobs

  Sugestie respinsă.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×