Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Sevraj

 1. In acest topic veti putea cumpara Respect Points, respectand urmatoarele cerinte: Trebuie sa aveti minim level 10; Trebuie sa NU aveti ban cand faceti cererea; Puteti cumpara maxim 200 RP-uri / 30 zile; Trebuie sa cumparati minim 50 RP-uri. Pret: Numar RP-uri * (1.500$ * Level) - (Ex: Jucatorul are level 10 si isi doreste sa cumpere 10 Respect Points -> 10 RP * (1.500 * 10) = 10 * 15.000$ = 150.000$). Observatie: Utilizatorii premium beneficiaza de o reducere de 10% din pretul unui Respect Point (1.350$/RP). Model de postare:
 2. Sugestie respinsă.
 3. @Zergyu.....
 4. Sugestie respinsă.
 5. La sistemul de quest lucram acum.
 6. Sugestie respinsă.
 7. Sugestie respinsă.
 8. Cred ca primul lucru pe care trebuie sa il luam in considerare este MO-ul hitmanilor. Cum isi poate da seama un jucator ca un contract are numele sau pe el? Simplu. Hitmanul nu are grija si nu isi alege bine momentul de tragere, pozitia, etc. Eu stau pe loc langa masina, vad ca apare o rafala de gloante pe langa mine, pe minimap nu este nimeni, e clar ca este un hitman. Iar de aici ma folosesc de Detective sau de Telefon ca sa il tin la distanta, asta in cazul in care doresc putina actiune. Sa taiem jucatorilor accesul la acest job nu mi se pare cel mai benefic lucru.
 9. Sugestie respinsă.
 10. Sugestie respinsă.
 11. Sugestie respinsă.
 12. Sugestie respinsă.
 13. Sugestie respinsă.
 14. O sa micsoram taxa de la masini cu 50%.
 15. Factiunile au loguri pe UCP si poti vedea cine iese fara cerere. Vom adauga ca in momentul in care nu ai minim 7 zile sa primesti FP si sa poti da leavegroup doar daca nu este lider. O vom adauga la urmatorul update.
 16. Cererile pentru Canale se fac dupa urmatorul model: Numele meu(atat pe teamspeak cat si in joc): Factiunea din care fac parte: Motivul pentru care fac cererea:
 17. Sugestie respinsă.
 18. Daca presupunem ca "staff de 2 lei" intra la "limbaj vs staff" atunci daca un jucator spune unui altuia "jucator de 2 lei" eu trebuie sa-i dau mute, nu? Cum nu se asteapta nimeni ca un fost membru al staff-ului sa aiba o astfel de atitudine, "sa presupunem" ca se incadreaza aici. Dar bineinteles ca playerii ajung la astfel de atitudine ca urmare a faptelor membrilor staff-ului. Dar nu am vazut o reclamatie la adresa unui membru al staff-ului care sa contina dovezi concrete de abuz sau alte "ilegalitati". (Asta pentru ca bad boys nu fac reclamatii, doar plang la reevaluari?) Daca zici ca nu mori de 3 zile de ban (acum doua) vorbim cand expira. Daca vrei sa spui ca adminul X era pe un cont clona intr-o factiune ca ati schimbat niste replici mai acide si ca apoi a intrat pe contul cu admin si te-a banat, atunci discutam altfel.
 19. Vom gasi o rezolvare pentru /find in interioare cat de curand posibil, ne cerem scuze pentru eroarea comisa.
 20. Salut. Nu inteleg de ce ai mentionat "gandirea de roman" in discutia ta cu Ovidiu, intrucat la fiecare regulament facut am tinut cont (mai mult sau mai putin) de parerile liderilor (in cazul celor de la factiuni) si/sau de jucatori. Avand in vedere ca va cunosc pe amandoi pot spune ca aceasta discutie nu a fost benefica pentru nici unul dintre voi, drept urmare am sa te rog ca pe viitor cand ai nelamuriri sau probleme sa apelezi la mine iar eu te voi ajuta cu mare placere. Cat despre plecatul pe alte servere, Ovidiu nu a dat nimanui cu sutul, cu sau fara motiv. Prin cele spuse el nu indica faptul ca da pe cineva afara de pe server ci ca aici incercam sa mentinem un mediu cat mai placut pentru toata lumea. Insa aparent nu toti intelegem acest lucru, motiv pentru care am sa il rog pe Ovidiu sa nu mai foloseasca acest context pe viitor.
 21. In acest topic se vor posta erorile si greselile de text prezente pe server dupa modelul de mai jos. Nume: Poza: Descriere (daca este cazul):
 22. Daca exista dovezi clare ca tu stii daca X sau Y are aimbot sau alt program interzis, te incadrezi la necooperare cu staff-ul. Daca dovezile sunt "din auzite" nu are nici o legatura. Nu esti tu in masura sa ii contesti activitatea si motivul intrarii in staff lui maryuss sau mai ales sa faci comparatie intre el si alti admini cand nu stii toata situatia. (Repet, cand nu stii situatia, nu ca nu ai voie deloc.) Maryuss, te-ai implicat prea mult in vorba si in glume cu baietii, lucru ce nu isi avea rostul. Pentru asta o sa primesti un avertisment verbal.
 23. În fiecare lună se votează playerul lunii de către staff-ul LinkMania GTA RPG. Acesta va fi ales dintre jucătorii ce câștigă distincția de playerul lunii la facțiunea lui. Premiu: 50 Diamonds
 24. Cerere de reevaluare respinsa. Data viitoare gandeste-te de doua ori inainte sa dai un astfel de /ad, mai ales ca nu ai nici o treaba cu ce zice acolo.
 25. Ti-am scos ban-ul. Pe viitor evita sa "ai in pc" programe interzise.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.