Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Sevraj

 1. Acest eveniment consta in lupta tuturor factiunilor pentru suprematie, ultima factiune ramasa in picioare fiind declarata castigatoare. Regulament: * Membrii factiunilor participante vor folosi doar armele alese de catre organizatori. * Luptele se vor desfasura in zone diferite, alese de catre organizatori. * In fiecare luna, liderul trebuie sa isi inscrie factiunea. * Drogurile si orice alte tentative de a creste Health Points sunt interzise. Model de inscriere: Factiune: Lider: Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Hall of Fame:
 2. Te rog sa refaci cererea conform regulamentului sectiunii. Warn up & Closed.
 3. Incercam sa oferim un mediu de joc cat mai bun pentru toti jucatorii, iar ca sa facem asta trebuie sa tinem cont de anumite lucruri. Cum ar fi ca unii prefera sa foloseasca un limbaj mai colorat (de aceea de multe ori ma prefac ca nu vad limbajul pe /f, doar in cazul in care nu ajunge la extrem) iar altii prefera sa nu foloseasca/vada astfel de cuvinte. Daca ai citi regulamentul ai observa ca acel "plm" este mentionat si acolo si se sanctioneaza. Diseara la 21:00 faci o cerere de unban. Ramai cu ban o zi pentru atitudine, daca modul tau de exprimare pe forum era altul, discutam si noi altfel. Daca vreti sa aratati ca un membru al staff-ului a gresit, faceti-o cu cap si cum trebuie, nu cu vorbe aruncate aiurea.
 4. In acest topic veti putea cumpara Respect Points, respectand urmatoarele cerinte: Trebuie sa aveti minim level 10; Trebuie sa NU aveti ban cand faceti cererea; Puteti cumpara maxim 200 RP-uri / 30 zile; Trebuie sa cumparati minim 50 RP-uri. Pret: Numar RP-uri * (1.500$ * Level) - (Ex: Jucatorul are level 10 si isi doreste sa cumpere 10 Respect Points -> 10 RP * (1.500 * 10) = 10 * 15.000$ = 150.000$). Observatie: Utilizatorii premium beneficiaza de o reducere de 10% din pretul unui Respect Point (1.350$/RP). Model de postare:
 5. Evenimentul se va desfasura eliminatoriu pe baza duelelor intre factiuni. Regulament: - Pentru a putea participa la eveniment, lunar liderii trebuie sa isi inscrie factiunile. - Fiecare factiune va participa la eveniment cu 10 membrii. - Drogurile si orice alte tentative de a creste Health Points sunt interzise. - Meciurile se vor decide in functie de ordinea inscrierilor facute de catre lideri. - Evenimentul se va desfasura aici Model de inscriere: Factiune: Lider: Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Hall of Fame:
 6. Licitatia va avea loc Sambata 25.02.2017 orele 14:00, pretul de start este de 500.000.000$ iar suma minima cu care se poate licita este de 5.000.000$. Observatii: Trebuie sa aveti toti banii pe contul cu care licitati, nu trebuie sa detineti un business in momentul participarii la licitatie.
 7. Licitatia a luat sfarsit, noul posesor al CNN este Boeing, pentru suma de 1.500.000.000$.
 8. Revino cu o cerere de unban in 11 zile. Cu ocazia asta sa citesti inca o data regulamentul general al serverului.
 9. Vom modifica suma la 20.000$/BP.
 10. In acest topic se vor posta erorile si greselile de text prezente pe server dupa modelul de mai jos. Nume: Poza: Descriere (daca este cazul):
 11. In acest topic veti putea vinde Respect Points si Skill-ul de la joburi. Preturi: 1. Respect Point: 2.500$ 2. Skill: 500.000$ Regulament: Trebuie sa aveti minim level 15; Trebuie sa NU aveti ban; Puteti vinde maxim 200 RP pe luna; Puteti vinde minim 50 RP; Trebuie sa aveti Skill Maxim pentu a-l putea vinde. Observatie: Utilizatorii premium pot vinde pana la 300 RP pe luna! Model de postare:
 12. În fiecare lună se votează playerul lunii de către staff-ul LinkMania GTA RPG. Acesta va fi ales dintre jucătorii ce câștigă distincția de playerul lunii la facțiunea lui. Premiu: 50 Diamonds
 13. Sugestie respinsă.
 14. A rescris zooky sistemul VIP si nu a omis acest lucru din greseala. Nu vom mai adauga acest sistem.
 15. Sugestie respinsă.
 16. Sugestie respinsă.
 17. Cand cumperi culorile hidden iti arata in dialog id-ul culorii si culoarea acesteia.
 18. Sugestie respinsă.
 19. Pentru cei ce "au crescut" pe acest server. Multumim Lolecs! https://www.youtube.com/watch?v=oXZ_qGlcT9M
 20. Intra multi cu 2 sau mai multe conturi. Nu e timp sa ii verific pe toti.
 21. Au fost modificate castigurile la job-uri, acum orice job are acelasi castig in comparatie cu altul pe o anumita perioada de timp/tura.
 22. Daca ma surprindeti si intrati mai multi de 50, o sa va dau la toti pentru ca nu o sa stiu care au fost primii. Dar o sa verific sa nu intrati cu mai multe conturi.
 23. https://www.facebook.com/linkmaniasamp/#
 24. Mytza39, CROSS, CRYPTON, voi sunteti cap de afis pentru lista cu cei de care trebuie sa am grija la deschidere. Va astept.
 25. Inca o data am reusit sa trecem cu succes peste aceasta perioada de mentenanta, toate modificarile au fost facute si testate, totul este la zi, drept urmare va anuntam ca Marti, 14/02/2017 ora 18:00 va avea loc redeschiderea oficiala a serverului. Dupa cum v-am promis, vom premia primii 50 de jucatori cu 7 zile de cont premium, vom organiza evenimente cu premii speciale si pentru jucatorii ce intra mai tarziu si nu uitati sa verificati pagina de facebook a serverului, in cursul zilei vom anunta un eveniment la care sunteti toti inivitati sa participati. Inca o data va multumim pentru sustinere si ca ati ramas fideli serverului cat si comunitatii si va asteptam pe server pentru a va rasplati fidelitatea!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.