Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Sevraj

 1. In acest topic puteti discuta despre orice legat de GTA RolePlay, in limita bunului simt.
 2. Mersi frumos :* Da-mi tag, sau PM cu orice idee si dezvoltam :)
 3. Cateva, o sa mai adaugam pe parcurs.
 4. Sambata viitoare. Stiu, o sa revina si el imediat ce terminam cu instanta noua. Am vrut sa-ti dau replica, dar mai bine lasa.
 5. :)) Am scris din greseala saptamana trecuta cand am repornit serverul iulie in loc de iunie. Datorita unor probleme pe care le-am intampinat la host (am mutat serverul pe alta instanta virtuala, mai noua, mai buna) vom deschide serverul sambata viitoare.
 6. Vorbind strict de motivul reclamatiei, sanctiunea pe forum a venit in urma acestei adresari:
 7. Salut. Eu in acel PM citesc altceva. Domnule Eduard, nu doresc sa va numesc mincinos, dar cumva incercati sa induceti in eroare persoanele responsabile cu rezolvarea situatiilor de genul? Acest quote este din PM-ul despre care vorbesti dumneata. Pai nu era normal sa faca acest lucru avand in vedere spusele tale? Citez: Daca tot ai parerea asta proasta despre server si despre staff si spui ca te doare undeva, de ce esti deranjat ca ai primit ban? Domnule Eduard, in aceasta imagine cu "motivul sanctiunii" nu ne arati decat textul ce descrie sanctiunea respectiva, nu o dovada ca tu in acea conversatie nu ai folosit nici un Limbaj sau exprimare obscena. De exemplu, quote-ul de mai sus, sau acesta:
 8. Server indisponibil momentan, probleme la host.
 9. In acest topic veti putea cumpara Respect Points, respectand urmatoarele cerinte: Trebuie sa aveti minim level 10; Trebuie sa NU aveti ban cand faceti cererea; Puteti cumpara maxim 200 RP-uri / 30 zile; Trebuie sa cumparati minim 50 RP-uri. Pret: Numar RP-uri * (1.500$ * Level) - (Ex: Jucatorul are level 10 si isi doreste sa cumpere 10 Respect Points -> 10 RP * (1.500 * 10) = 10 * 15.000$ = 150.000$). Observatie: Utilizatorii premium beneficiaza de o reducere de 10% din pretul unui Respect Point (1.350$/RP). Model de postare:
 10. Salut. Incearca un anticrasher si revino cu un reply.
 11. In acest topic veti putea vinde Respect Points si Skill-ul de la joburi. Preturi: 1. Respect Point: 2.500$ 2. Skill: 500.000$ Regulament: Trebuie sa aveti minim level 15; Trebuie sa NU aveti ban; Puteti vinde maxim 200 RP pe luna; Puteti vinde minim 50 RP; Trebuie sa aveti Skill Maxim pentu a-l putea vinde. Observatie: Utilizatorii premium pot vinde pana la 300 RP pe luna! Model de postare:
 12. In acest topic veti putea raporta greselile / problemele create de un membru al factiunii. Sunteti nevoiti sa detineti o dovada clara si sa respectati modelul de postare de mai jos. Model de postare: Numele tau (in joc): Numele celui reclamat (in joc): O scurta descriere: Martori: Dovezi (screenshot / video):
 13. 30 de inci =)) "ba sevraj da ma si mie modelator deala"
 14. Problema a fost rezolvată.
 15. LowAngel primeste warn si mute 3 ore.
 16. Sugestie respinsă.
 17. Sugestie respinsă.
 18. Sugestie respinsă.
 19. Sugestie respinsă.
 20. Sugestie respinsă.
 21. Sugestie respinsă.
 22. Sugestie respinsă.
 23. Salutare, da, dar: eu personal nu cunosc patch-ul, din ce am citit acolo nu am vazut nimic ilegal. Insa daca la eventuale teste vom gasi programe sau extensii interzise, o faci pe propria raspundere.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.