Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sevraj

Manager
 • Content count

  4,492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Sevraj

 1. 30 de inci =)) "ba sevraj da ma si mie modelator deala"
 2. In acest topic veti putea raporta greselile / problemele create de un membru al factiunii. Sunteti nevoiti sa detineti o dovada clara si sa respectati modelul de postare de mai jos. Model de postare: Numele tau (in joc): Numele celui reclamat (in joc): O scurta descriere: Martori: Dovezi (screenshot / video):
 3. In acest topic veti putea cumpara Respect Points, respectand urmatoarele cerinte: Trebuie sa aveti minim level 10; Trebuie sa NU aveti ban cand faceti cererea; Puteti cumpara maxim 200 RP-uri / 30 zile; Trebuie sa cumparati minim 50 RP-uri. Pret: Numar RP-uri * (1.500$ * Level) - (Ex: Jucatorul are level 10 si isi doreste sa cumpere 10 Respect Points -> 10 RP * (1.500 * 10) = 10 * 15.000$ = 150.000$). Observatie: Utilizatorii premium beneficiaza de o reducere de 10% din pretul unui Respect Point (1.350$/RP). Model de postare:
 4. Problema a fost rezolvată.
 5. LowAngel primeste warn si mute 3 ore.
 6. Sugestie respinsă.
 7. Sugestie respinsă.
 8. Sugestie respinsă.
 9. Sugestie respinsă.
 10. Sugestie respinsă.
 11. Sugestie respinsă.
 12. Sugestie respinsă.
 13. Salutare, da, dar: eu personal nu cunosc patch-ul, din ce am citit acolo nu am vazut nimic ilegal. Insa daca la eventuale teste vom gasi programe sau extensii interzise, o faci pe propria raspundere.
 14. Raspunsul il gasesti aici. Warn up pentru un numar foarte mare de posturi inutile si vanatoare.
 15. Daca stii ca ai facut reclama, la ce mai faci reclamatie si reevaluare? Stii de ce nu ai fost banat din prima de catre maryus? Tu si multi altii? Pentru ca eu i-am spus sa fie mai indulgent cu voi ( @Ovidiu700 @Alezander ) pentru ca toti se plangeau ca maryus stie sa dea numai sanctiuni. Ghinionul tau a fost ca a apucat sa imi spuna ca ai facut reclama si ca te-a iertat inainte sa faci reclamatia. Succes pe alt cont.
 16. În fiecare lună se votează playerul lunii de către staff-ul LinkMania GTA RPG. Acesta va fi ales dintre jucătorii ce câștigă distincția de playerul lunii la facțiunea lui. Premiu: 50 Diamonds
 17. Da da. Te astept. @Zergyu
 18. Asteptam un raspuns de la @Edy.dY
 19. Da Ma gandeam la @Cauchy ?
 20. Acest eveniment consta in lupta tuturor factiunilor pentru suprematie, ultima factiune ramasa in picioare fiind declarata castigatoare. Regulament: * Membrii factiunilor participante vor folosi doar armele alese de catre organizatori. * Luptele se vor desfasura in zone diferite, alese de catre organizatori. * In fiecare luna, liderul trebuie sa isi inscrie factiunea. * Drogurile si orice alte tentative de a creste Health Points sunt interzise. Model de inscriere: Factiune: Lider: Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Hall of Fame:
 21. Ban redus la 7 zile. Pe viitor sa lasi arogantele si comentariile inutile altundeva.
 22. Sugestie respinsă.
 23. Nu o sa multumesti niciodata pe nimeni indiferent de cate modificari ai face. Multi in week-end stau de la pranz pana dupa-amiaza si se uita pe pereti. Cine poate intra, cine nu poate nu intra.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.