Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Tocăniță

Administrator
 • Content count

  10,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

I'm Away until 05/07/2017 11:02 AM

Prin concediu câteva zile.

Tocăniță last won the day on April 27 2016

Tocăniță had the most liked content!

Community Reputation

8,501 Veteran al Comunității LinkMania

About Tocăniță

 • Rank
  we're here for a reason

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Pitești
 • Internet from
  RCS&RDS

Recent Profile Visitors

50,262 profile views

Mood

 • giddy !
 • Currently Feeling giddy !
 1. După ce-am încercat anul trecut Far Cry Primal (cumpărat și cerut "refund" pe Steam) am găsit de curând la Altex pachetul cu jocul activabil pe Uplay la doar 69 de RON și l-am cumpărat fără nici o reținere. Problema mea de anul trecut (la momentul lansării) era că pentru 60 de euro nu primeam ceva care să merite efortul financiar. Acum jocul se mișcă excelent (6700k, 32 gb ram, gtx1070, ssd) și n-am mai observat nici o problemă de funcționalitate sau interfață, m-am jucat fluent cu plăcere și cred c-o să mai fac LIVE-uri pe canalul personal :
 2. Dacă mai apar "reclamații" de la aceeși utilizatori cu probleme de limbaj, atitudine și lipsă de înțelegere a regulamentului vă rog să mă notificați în topicul intern pentru filtru permanent pe forum și în joc.
 3. Salut, deocamdată nu avem această funcție disponibilă (pentru că nu există) dar dacă dorești să ajuți utilizatorii care intră pe Discord-ul nostru o poți face fără probleme și sunt sigur că mulți îți vor fi recunoscători. @Kitte poate să facă asta fără probleme - cred că are toate drepturile necesare.
 4. Doar că un anumit utilizator nu-și vede greșelile (sau se minte singur că n-a greșit) asta nu înseamna că ele nu există. Mai multă atenție la comportamenult pe forum, în comunitatea noastră !
 5. Conform regulamentului avem toleranță zero pentru conturile clonă. @Domnu Ispas atenție la regulamentul secțiunilor - unele au reguli specifice cum e cea de intervenție în topicul altora fără implicare directă în incidentul reclamat.
 6. Două probleme sancționabile în aceeași propoziție. Păcat că n-ai timp să ne citești regulamentul dar ai pentru a hărțui staff-ul de voluntari.
 7. Salut, am pornit un server oficial de tip Discord pentru Comunitatea LinkMania - sunteți bineveniți la discuții și acolo. Dacă sunteți LinkManiaci pe forum și doriți să faceți parte și din grupul de pe Discord atunci puteți preciza cu răspuns la topicul ăsta ce utilizator aveți pe Discord. P.S. Acceptăm sugestii, propuneri, cereri de canale dedicate..
 8. Arată ok dar să-ți mai aranjezi pagina de Home cu playlist-uri Încă 70 de abonați și îți faci youtube.com/ALECOS sau cum vrei.
 9. Un joculeț simpatic, un simulator cu povești din lumea medicală și dialoguri haioase:
 10. Nu ne deranjează menționarea diverselor magazine în scop informativ.
 11. Ți-am trimis codul de activat pe Steam via PM. Ți-am trimis codul via PM. Ți-am trimis codul și ție via PM.
 12. Ți l-am trimis via PM. Ți-am trimis codul via PM. Ți-am trimis via PM codul.
 13. E deja folosit de alt utilizator.
 14. @Cloud @MarvinTheMartian @Surfer @spook @YoungG @Eddy @Alin @[Convicted]Lance @oMu*NeGru @<Pupi> @eaglesw @figgy @Kev1n4 @BornCriminal @sapte_dude @CryNow @piturca @MicKeY MouSe @king_gohan
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.