Jump to content

41nd

Administrator
 • Content count

  10,659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

41nd last won the day on August 10 2017

41nd had the most liked content!

Community Reputation

8,882 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

 • Rank
  we're here for a reason
 • Age 38

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Pitești
 • Internet from
  RCS&RDS
 • Age 38

Recent Profile Visitors

53,795 profile views

Mood

 • like a boss.
 • Currently Feeling like a boss.
 • Age 38
 1. Ca să găzduiești un domeniu public pe adresa ta IP trebuie să rulezi tot public un soft de tip server DNS. Internet-ul trebuie să poată accesa portul :53 în mod tcp și udp. Adresa de IP trebuie să fie mai statică deci nu cu ip-uri alocate dinamic..
 2. Putem oferi o secțiune pe forum, nici o problemă.
 3. Windows donwload

  E un utilitar acolo pentru făcut imagini ISO ori pregătit stick USB cu imaginea oficială Windows 10. Dacă rețin bine: dacă n-ai licența cumpărată la îndemână să introduci serialul la momentul instalării va rula în mod trial vreo 30 de zile, nu mai țin minte exact - sunt detalii pe-acolo pe site.
 4. Windows donwload

  https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10
 5. În cursul zilei de 23 ianuarie 2018 o să facem mai multe actualizări pe serverele comunității și e posibil să avem mai multe întreruperi la servicii.
 6. Să nu uiți să verifici în BIOS dacă e setat să pornească după hdd/ssd actual..
 7. Să nu uitați să vă dați "clear cache" prin browsere..
 8. Dacă vrei calitate un picuț mai mare decât HyperX-uri - te poți uita la produsele Sennheiser. Cele cu microfon GSP 300, GSP350 sau chiar Game One (mi se pare că Macie Jay pe Twitch folosește Game One). Eu folosesc un Sennheiser HD558 cu microfon separat (Blue Yeti) dar recomand doar celor care vor calitate maximă la un preț piperat..
 9. Salut, vă rog să-i transmiteți cumva lui @Overlord să-și actualizeze urgent căsuța de mail de la utilizatorul de forum, mersi !
 10. Iar pentru SSD-uri operațiunea se numește TRIM și se face de către același utilitar Windows sub numele de Optimization.
 11. Salut, cu gândul la South Park: The Stick of Truth am cumpărat și eu ultimul joc din 2017 cu 45 de euro la promoțiile Uplay de pe Humble Bundle și în weekend-ul ăsta am reușit să-l termin. Dacă vreți să vă bucurați de glumele penibile din joc fără comentarii suplimentare atunci vă invit să urmăriți playlist-ul de mai jos. Impresiile mele pe scurt: Dacă nu ați jucat primul joc atunci ar merita să pândiți pe ultimul la o reducere serioasă, n-aș da mai mult de 20 de euro pe titlul din 2017.. Dacă ați jucat primul joc atunci o să constatați că ultimul titlu are puțin mai mult conținut, mai multe misiuni, o mecanică de bătălie schimbată (și îmbunătățită aș zice eu) dar o poveste trasă mult de păr cu glume mai proaste și lungită prea mult spre plictiseală.. Se spune că noul motor de joc "Snow Drop" rulează pe 60fps. Eu n-am văzut în setările video nimic legat de fps ori vsync și animațiile și jocul în general nu mi s-a părut mai fluent decât cel din 2014. M-am simțit exact la fel. Ca la 30 fps. Am întânit doar două probleme critice, două bug-uri la secțiunea cu laboratorul din nord-vest-ul orașului unde nu puteam efectiv să mă bat cu eroii și inamicii. După multe minute de apăsat butoane și mouse am constatat că dacă opresc înregistrarea video cu nvidia shadowplay își revine și jocul pentru o scurtă perioadă de timp.. Întânirile sunt variate și glumele sunt interesante dar devin plictisitoare după jumătatea jocului. Așadar tot titlul din 2014 mi se pare cel mai fain.
 12. Îmi place noua secțiune din Task Manager pentru placa video:
 13. Mai.. simplu.. mai.. ușor.. Au avut dreptate cei de l-au jucat înaintea mea: nu există o luptă clasică de "boss" ci doar mini lupte mai mult sau mai puțin complexe. E un joc bunicel dar sub nici o formă n-aș da 60 de euro.
 14. N-aș da mai mult de 20 euro pe el.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×