Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

41nd

Administrator
 • Content count

  10,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

41nd last won the day on May 21

41nd had the most liked content!

Community Reputation

8,652 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

 • Rank
  we're here for a reason
 • Age 38

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Pitești
 • Internet from
  RCS&RDS
 • Age 38

Recent Profile Visitors

51,135 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling giddy !
 • Age 38
 1. Salut, în cursul zilei de 22 mai 2017 o să apară o serie de dificultăți de conectare la site-ul nostru principal pe timpul mai multor lucrări de actualizare software.
 2. Majoritatea folosim un router în fața computerelor cu windows.. Inconștienți care au conectat computere cu windows ne-actualizat și nesuportat gen xp direct la Internet - fără router, fără firewall.. Dacă nu vizitezi site-uri dubioase și ai un router cu adblock în față.. E foarte bun când nu are nimic de făcut Strategia mea nu e deloc complicată: sistemele pe care lucrez (pentru serviciu) rulează GNU/Linux actualizat la zi. celelalte computere au fie Mac OS fie Windows 10. Folosesc trei softuri de tip antivirus: Kaspersky, Bitdefender și Webroot. Nu toate în același timp.. evident..
 3. Foarte multe computere cu sistem de operare de tip windows nesuportat (gen xp) care încă mai rulează direct conectate la Internet (fără router sau firewall în față) ..
 4. Mai mult ca sigur sunt și alte companii care produc soft ce colectează date mai mult sau mai puțin personale cu scopuri aparent de studiu intern. Îngrijorător e că obiceiurile astea devin un fel de standard acceptat tacit fără ca utilizatorul să poată fi anunțat înainte de instalare.. Sper ca măcar în Uniunea Europeană să ia amenzi usturătoare toate firmele astea..
 5. salut, pentru serverul beta trebuie invitatie de la tine sau poate intra oricine?

  1. Pescarul

   Pescarul

   abia astept cu nerabdare un nou server:) 

 6. După ce-am încercat anul trecut Far Cry Primal (cumpărat și cerut "refund" pe Steam) am găsit de curând la Altex pachetul cu jocul activabil pe Uplay la doar 69 de RON și l-am cumpărat fără nici o reținere. Problema mea de anul trecut (la momentul lansării) era că pentru 60 de euro nu primeam ceva care să merite efortul financiar. Acum jocul se mișcă excelent (6700k, 32 gb ram, gtx1070, ssd) și n-am mai observat nici o problemă de funcționalitate sau interfață, m-am jucat fluent cu plăcere și cred c-o să mai fac LIVE-uri pe canalul personal :
 7. Dacă mai apar "reclamații" de la aceeși utilizatori cu probleme de limbaj, atitudine și lipsă de înțelegere a regulamentului vă rog să mă notificați în topicul intern pentru filtru permanent pe forum și în joc.
 8. Salut, deocamdată nu avem această funcție disponibilă (pentru că nu există) dar dacă dorești să ajuți utilizatorii care intră pe Discord-ul nostru o poți face fără probleme și sunt sigur că mulți îți vor fi recunoscători. @Kitte poate să facă asta fără probleme - cred că are toate drepturile necesare.
 9. Doar că un anumit utilizator nu-și vede greșelile (sau se minte singur că n-a greșit) asta nu înseamna că ele nu există. Mai multă atenție la comportamenult pe forum, în comunitatea noastră !
 10. Conform regulamentului avem toleranță zero pentru conturile clonă. @Domnu Ispas atenție la regulamentul secțiunilor - unele au reguli specifice cum e cea de intervenție în topicul altora fără implicare directă în incidentul reclamat.
 11. Două probleme sancționabile în aceeași propoziție. Păcat că n-ai timp să ne citești regulamentul dar ai pentru a hărțui staff-ul de voluntari.
 12. Salut, am pornit un server oficial de tip Discord pentru Comunitatea LinkMania - sunteți bineveniți la discuții și acolo. Dacă sunteți LinkManiaci pe forum și doriți să faceți parte și din grupul de pe Discord atunci puteți preciza cu răspuns la topicul ăsta ce utilizator aveți pe Discord. P.S. Acceptăm sugestii, propuneri, cereri de canale dedicate..
 13. Arată ok dar să-ți mai aranjezi pagina de Home cu playlist-uri Încă 70 de abonați și îți faci youtube.com/ALECOS sau cum vrei.
 14. Un joculeț simpatic, un simulator cu povești din lumea medicală și dialoguri haioase:
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.