Jump to content

41nd

Administrator
 • Content count

  10,494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

41nd last won the day on August 10

41nd had the most liked content!

Community Reputation

8,809 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

 • Rank
  we're here for a reason
 • Age 38

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Pitești
 • Internet from
  RCS&RDS
 • Age 38

Recent Profile Visitors

52,692 profile views

Mood

 • like a boss.
 • Currently Feeling like a boss.
 • Age 38
 1. Reclamatie - Sevraj

  Salut, Managerii ca extensie a funcției de Administrator pot lua decizii în favoarea comunității chiar dacă o anumită infracțiune sau pedeapsă nu este (încă) precizată în regulamente. Din punctul meu de vedere pedeapsa aplicată de @Sevraj nu mai poate fi modificată decât dacă există indicii foarte clare că prezența ta în comunitate ne-ar aduce beneficii evidente. Cum eu nu-ți cunosc activitatea (decât foarte vag, nu e neapărat vina ta) iar alți Manageri și Moderatori nu s-au exprimat..
 2. Problema post

  Reformulează "populam" pe viitor.
 3. Problema user box

  Mersi pentru raport, e un plugin care a fost reparat după ce-a mai făcut probleme în trecut. Deși e gratuit.. l-am dezinstalat de data asta. Hai să vedem dacă mai apar probleme cu alt plugin de acum.
 4. Problema wi-fi android 7

  I-or fi schimbat placa (sau tot telefonul) ori firmware-ul.
 5. Problema wi-fi android 7

  Te duci la Setări la Wireless și vezi c-ai acolo pe undeva un butonaș (ceva cu Advanced) unde poți să specifici dacă lași telefonul să se conecteze automat pe 2,4 sau 5 sau doar pe una din ele.
 6. Problema wi-fi android 7

  Mi se pare c-am experimentat și eu problema cu wifi pe o tabletă ceva timp în urmă.. Dacă ai posibilitatea să te conectezi și pe 5 Ghz atunci încearcă să dezactivezi 2,4 Ghz și vezi dacă merge doar pe 5 Ghz. Nu știu dacă ai încercat resetare completă cu șters toate partițiile..
 7. recomandare placa de baza

  Nu poți să mai rabzi până de black friday și să treci pe Ryzen?
 8. De aproape trei săptămâni. Personal nu prea suport paletele de tenis cu ecranul mai mare de 4,7" dar în cazul ăsta sunt prea multe avantaje așa că m-am obișnuit cu forma și mărimea. Doar atât. Da, suficient de solid însă pe-afară trebuie să ai grijă de cine-l lovești. Limita mea psihologică era pe la 1500 de RON dar n-am găsit telefon mai bun decât Xiaomi Mi4i până la Oneplus 3T..
 9. Oneplus 3T - e la 50% de marți.
 10. Ce vrăjeală din partea designerilor Apple.. Am și eu de curând senzor de amprentă (la Oneplus 3T) și e super util !
 11. Și imediat sub el ar trebui să fie Linksys wrt1900acs v2 (pe care-l am și eu)
 12. Reacții !

  Puțin mai mic și mai.. colorat.. Aștept propuneri și le integrez.
 13. Reacții !

  Începând cu IPS 4.2.0 nu mai avem doar like și dislike la un topic/reply. De acum puteți să vă exprimați reacțiile în mai multe feluri. În momentul de față avem așa: Like (+1) / Upvote (+1) Thanks (+1) România (+1) Hearts (+1) Haha (Neutral) Confused (Neutral) Sad (Neutral) LinkMania (Neutral) Cârnățel (-1) Burn (-1) Gunoi (-1) Downvote (-1) Reacțiile marcate cu "Neutral" nu adaugă nimic la reputația utilizatorului. Dacă aveți propuneri de iconițe și reacții vă rog să le împărtășiți cu noi. Ar trebui să avem într-o formă stabilă 4 iconițe pentru +1, patru neutre și încă patru pentru -1 la reputație. Ne-ar trebui o reacție de "Hype" care să dea +1 și o reacție de "Scared" care să dea -1 !
 14. Salut, avem în IPS de la versiunea 4.2.0 facilitatea de cluburi. Puteți citi mai multe aici: https://invisioncommunity.com/news/new-clubs-r1017 Dacă aveți propuneri de cluburi interesante vă rog să contactați un Manager pentru a evalua propunerea voastră și pentru a vi-l crea.
 15. Comunitatea LinkMania

  Salut, în cursul zilei de 21 iulie o să facem o serie de actualizări software la serverele comunității timp în care site-ul principal și mai multe servicii pot fi indisponibile utilizatorilor. Apoi, începând cu ora 10PM forumul va fi indisponibil pentru câteva ore în timpul procedurilor de trecere la IPS 4.2 !
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×