Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/18/2017 in all areas

 1. 24 points
  [v5.6.6] - Rezolvat un bug la text-ul de pe masini. - Rezolvat un bug la war-uri. - Rezolvat un bug la /spec si /spawnhere. - Rezolvat un bug la textdraw-ul de la vehicule. - Rezolvat un bug la /reports. - Rezolvat un bug la /s. - Rezolvate anumite bug-uri la chat-uri. - Comanda /g a fost modificata in /l. - Culoarea numelui adminilor in chat este acum rosu. - Rezolvat un bug la /flymode. - Comanda /asellhouse ar trebuii sa mearga. - Comanda /cc poate fi folosita doar de admini, si sterge chat-ul doar la cei care nu au helper / admin. - Comanda /aaa2 a fost adaugata. - Au fost sterse anumite warng-uri pentru admini, erau inutile. - Comanzile /areagun, /areaheal, /areadisarm si /areaunfreeze au fost rescrise. - Optiunea "News and Announcements" din /tog a fost scoasa. Uneori dai degeaba /ad daca aproape nimeni nu are /tog on. - Tag-ul [AOD] a fost scos din nick-ul jucatorului cand da /aod. - Culorile de la chat-urile de admini, lideri si helperi au fost modificate in ceva mai "placut". - Adminii si helperii primesc un mesaj in chat cand un admin / helper se logheaza. - Comanda /goto te baga direct intr-o masina daca jucatorul la care te teleprotezi e intr-o masina. - Comenzile /goto si /gethere pot fi folosite acum doar de admini. - Rezolvat un bug la /leaders. - Doar politistii de rank 5 primesc grenazi din /swat. [PAINTBALL] - A fost adaugat un sistem de paintball. Puteti sa-l localizati folosind /gps. - Pentru a intra intr-un meci, puteti tasta /paint sau puteti apasa F langa intrarea de la paintball. - Cand se strang destrui playeri pentru a incepe meciul (2 playerid), puteti vota tip-ul de arme folosind /votegun. - Daca nu se voteaza nimic, se va alege automat. - Castigatorul meciului de paintball, castiga o suma random de bani intre 50 si 100k. [FIND] - Sistemul de detective a fost refacut. - Orice membru din PD sau Hitman poate folosi /find fara a avea job-ul. - Checkpoint-ul acum se updateaza dupa biz-ul / casa in care a intrat jucatorul pe care ai find.
 2. 19 points
  Fotogenicul anului - Cinefilul anului - Omul muzicii - Sportivul virtual - Techmaniacul anului - Omul cu telefoane - Fetița/Doamna anului - Asistentul/GM-ul anului - Moderatorul anului - Managerul anului - Cel mai activ user al anului - Cel mai util user al anului - Cel mai popular user al anului - Cel mai inteligent user al anului - Cel mai amuzant user al anului - Streamerul anului -# Editorul anului - Jucătorul de MU al anului - Jucătorul de GTA al anului - Am revenit cu rezultatele! Am fost puțin mai indulgent pentru că au fost puține persoane care au votat. Staff-ul LinkMania vă urează un an plin de rezultate atât în viața reală cât și în Comunitate! @Deisy @bunny @Claudiuu @Ioanna @Billo @Damian @Encrypted @puLse @AngeL @Jully @oick @Drops @adrian @Kitte @Just @d4ni @Costin @Electra @Sevraj @Alezander @AlcooL. @Playboy Cigarette @Arky @Lancelot @Polestar @StaLpu @Jigale @Tocăniță @Papi @Diamond @Demoniqz
 3. 13 points
  Nick: GABRIELIp: 46.102.90.13Data si ora primirii sanctiunii: 2/20/2017/13:20Sanctiune primita de la: MaryussMotivul reevaluarii: Stiu ca Maryuss vrea sa se afirme,este admin level 1 in teste,il inteleg.Dar sa-mi dai ban pentru ca am zis RPG3,este prea de tot,daca vroiam sa fac reclama o faceam il alte moduri nu in acest fel.Daca ziceam nume de server nu faceam reevaluare dar pentru RPG3 sa primesc ban este prea de tot.Si linkmania are in nume RPG LinkMania SA:MP RPG - Jeffery Quest /getgift asta inseamna de fiecare data cand un player spune RPG sa primeasca ban?Link catre reclamatie: -
 4. 10 points
  Salut, Felicitări tuturor câștigătorilor și câștigătoarelor. Ca în fiecare an m-ați flatat cu voturile Dumneavoastră, consider că eu nu sunt demnă pentru titlul de Doamna/Fetița anului, toate personajele feminine din această comunitate merită această titulatură. @petarda, am să te rog să faci niște titluri pentru următoarele Doamne și Domnișoare din această comunitate: @Kitte, @Jully, @Diamond, @Kallia, @Deisy, @Madaa - vreau să împart această titulatură cu ele, port mare respect pentru fiecare-n parte. Anul 2016 a fost un an slăbuț (cel puțin din partea mea), aș vrea ca în acest an să fac mult mai multe și mult mai bune lucruri pentru această comunitate care mă găzduiește de 8 ani. Deși sănătatea mea este undeva la 60% și 70% din capacitate.. sper să-mi revin și să-mi îndrept atenția (atât cât îmi va permite timpul) spre a îmbunătății conținutul informațional din această comunitate și în a ajuta userul LinkManiac. Este primăvară afară, poate și sufletule unora dintre voi, pe această cale vă dedic tuturor o melodie relaxantă și spirituală: #Mulțumim pentru voturi și că poate uneori ne mai suportați apucăturile, apucături care sunt umane, suntem toți oameni înainte de toate. Cu drag, Ana Maria.
 5. 9 points
  Numele meu în joc: yoBogdanNumele EXACT celui pe care îl reclam:MaryussScreenshot-uri: PicDescriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):Am luat mute 15 minute pentru "plm" iar adminul sustine ca trebuia sa primesc 90 de minute..Serios?Mute 90 de minute pentru "plm"? ceva ce 90% dintre admini , helperi si lideri folosesc? Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori:
 6. 9 points
 7. 9 points
  Ban-ul o sa-ti fie scos, reevaluare acceptata.
 8. 9 points
  Hopa, şi-avem de-a face cu primul vânător. 1. Te băteai cu mine în afara safezone-ului 2. Ţi-am dat 2 hit-uri unul după altul şi-ai intrat în SafeZone, nu mi-am dat seama din prima că ai intrat în safe-zone, de-asta am dat şi-al 3-lea hit şi te-am omorât. 3. Abia la ultimul hit, când te-am omorât mi-a apărut că e Safezone. 4. Se vede şi pe chat că ţi-am zis 3/3, n-aveam cum să-ţi dau 3/3 dacă mă bloca de la primul hit. Concluzia: Tragi în mine, rămâi la last-hit, după care fugi în safezone, te omor fără să-mi dau seama că eşti în Sz, iar tot tu faci plângere? Frumos din partea ta.
 9. 8 points
  @PePe , te-ai gasit tu sa faci post? Cel ce dai rent si ma omori in casa.Frate,sunteti penibili sa mor.Nu stiu cum puteti vana asa si cum puneti atata patos in joc doar ca sa faceti rau altuia.Accept warnul.
 10. 7 points
  Licitatia va avea loc Sambata 25.02.2017 orele 14:00, pretul de start este de 500.000.000$ iar suma minima cu care se poate licita este de 5.000.000$. Observatii: Trebuie sa aveti toti banii pe contul cu care licitati, nu trebuie sa detineti un business in momentul participarii la licitatie.
 11. 6 points
  @LowAngel. @CROSS @Seickh @Ionut @The_Seeker @Cheloo16Hz @AlcooL. @MaRyUsS. @Rothschild @sTyler @CrYpT0n Ceva de relax :))
 12. 6 points
  Si ce anume e considerat asa de vulgar in poza aia astfel incat sa iau mute?Daca spun cuiva ca este copil,inseamna ca trebuie sa iau mute?Adica daca merg pe strada si vad un copil nu am voie sa pomenesc in preajma lui cuvantul copil deoarece s-ar putea simti ofensat =)).. Si cum adica eu nu sunt la prima abatere? Daca tu imi arati mie unde am mai fost eu vreodata postat / sanctionat cu mute in urma unui limbaj vulgar,eu te las sa-mi dau mute 100 de ore ..
 13. 6 points
  Nick: Snn1ckers Ip: 82.77.35.235 Data si ora primirii sanctiunii: 18/02/2017 - 19:33:49 Sanctiune primita de la: MaNuLeX16 Motivul reevaluarii: Eram la war, şi mi-am făcut nervi cu cei din Grove Street, că tot sufereau pe /w, iar de nervi am spus pe [/wt] că după ora 8 îi batem, că jucătorii buni pleacă înapoi pe un anume server , pe care se mai joacă ei(nu vreau să fac aceeaşi prostie ca cea de mai devreme când l-am pronunţat), nu am vrut nici o secundă să fac reclamă la acel server, nici nu am spus tot serverul. Totuşi, nu cred că pentru această greşeală, pe care am făcut-o la nervi să merit ban permanent, am depus prea multă muncă şi efort să se sfârşească aşa. Probabil ştiţi cu toţii că la war-uri mai mereu suntem cu nervii întinşi la maxim. Link catre reclamatie: -
 14. 6 points
  Editia a VIII-a a evenimentului Factions Championship va avea loc sambata, 25.02.2017, la ora 16:00. Liderii isi pot inscrie factiunile. Start inscrieri
 15. 5 points
  PD in actiune : @Costin @ArctiC @CrYpT0n @Need sub acoperire.
 16. 5 points
  Zis și făcut! Putem spune că mărțișorul a venit mai devreme :d. Vă urez o primăvară frumoasă și plină de împliniri fetelor. @AngeL @Deisy @Diamond @Jully @Kitte @Madaa
 17. 5 points
  Dacă se va mai întâmpla să repeți această greșeală nici să nu te gândești să mai faci reevaluare. Ban-ul a fost scos.
 18. 4 points
  Pentru nestiutori area 51: https://postimg.org/image/nuzsxwg13/ Tu esti aici : https://postimg.org/image/888jkj293/ Inca ceva de adaugat, inainte wantedul era patrundere in area51, survolare area51, defilare "PE LANGA" area 51. Acum toate cele 3 sunt intr-unul singur. Patrundere area51, adica in zona area51, adica cea care ti-am aratat-o eu in imagine. Imi cer scuze inca odata pentru acel tazer de atunci, era pus de dimineata, iar nefolosind arma pana la tine nu am anticipat ca tazerul era pornit. Atunci cand am vazut , am stat pe loc si nu am mai tras in tine. Sa nu mai adaug ca daca eram un "nene" nici macar nu recunosteam in cazul actual la care tu nu ai nici o dovada. Iar domnul Xhiper, va rog, folositi un model de postare pe care il avem pe prima pagina, iar in cazul in care nu e usor de accesat puteti sa il copiati de la colegul de mai sus. Baieti chiar daca am intrat ieri in Armata, stiu ce inseamna. V-as ruga cat se poate de amabil sa incercati sa evitati chestiile de genul acesta, pentru ca nu e prea frumos sa face-ti chiar din orice post.
 19. 4 points
  Factiune: The Ballas Family Lider: Need Lider secund: @EnergyAZ , @Inuaki™ , @SmokE
 20. 4 points
  Factiune: Hitman Agency Lider: Ionut Lider secund: @LowAngel. & @Cheloo16Hz & @Mitza39
 21. 4 points
 22. 3 points
  Salut, Nu știu dacă s-a mai propus până acum, dacă s-a propus, îmi cer scuze pentru topic. Am revenit în Hitman și am constata că pe lângă bug-ul cu /find, mai am surpriza să-mi dea /w cel pe care aveam contractul (acesta fiind medic). Nu înțeleg de ce trebuie să aibă un civil, medic sau mafiot acces la acest job. a) Job-ul n-are cooldown - aci toți cei care dețin detective pot da /find pe toți hitmanii, să vadă care și cum este în zona lui; b) Job-ul n-are nevoie de skill - adică oricine poate să stea cât vrea cu find-ul și să vadă la ce distanță este punctul de interes - Vi se pare normal față de hitmani? Cum ne mai putem contractul silent când toți au acces la find și la job-ul detective fără nici o restricție? Oricât de silent acționezi tot ești expus ca și hitman. Propun: Scoaterea job-ului detective la medici, civili și mafioți - Nu fac nici un profit de pe urma acestui job Cât un Hitman are contract să nu se poată da find pe el - Este ”on duty” - treaba lui este să fie cât mai silent - Facțiunea Hitman este pentru a acționa cât mai silent, nu să ni se pună pedici cu un job care n-aduce nici un profit real. Vreau să luați în considerarea propunerea mea, la felul cum este acum, orice noțiune de Silent Killer este nulă. Cum unii au pretenția să nu acționăm față-n față, și hitmanii au pretenția să nu le fie desconspirată poziția de-o comandă inutilă pentru anumite facțiuni.
 23. 3 points
  Nick:LowAngel&EvLSkillzIp:92.82.182.248 Data si ora primirii sanctiunii:Nu mai stiu, acum 1 sapt parca.Sanctiune primita de la: SevrajMotivul reevaluarii: Salut, acum câteva zile am primit ban de la Sevraj, pe motiv ”Pauză de joc„ . As vrea să știu și eu care sunt motivele pentru care am fost banat, nu am gresit cu nimic, conform regulamentului, am verificat incă odată regulamentul, să văd dacă găsesc motivul pentru care am luat ban, dar nu am găsit.+Că am primit pe ambele conturi, cel din Hitman respectiv cel din Grove.Link catre reclamatie:Nu am așa ceva. @Ovidiu700 @Zergyu
 24. 3 points
  Salut, @AndreiNaa este sancționat cu 5 zile suspend pentru abuzul de dislike. @prenadez ban permanent, @Specii încă 10 zile suplimentare. Așa, bonus pentru că te-ai ”chinuit” să-ți faci cont clonă. Vreau să îți aduc la cunoștință că la următorul cont clonă, pe lângă ștergea sau banarea contului clonă, contul @Specii îți va intra în suspend pe o perioadă nedeterminată. Pace celorlalți:
 25. 3 points
  Salut, eu in poza ta observ ca Jigale este langa tine, dar eu de unde sa stiu daca el te-a atacat sau nu? Trebuia sa faci o poza cu el tragand de la distanta, chiar daca nu se vedea nick, era skinul, dupa faceai si poza cu skin si nick si il puteam sanctiona, nu-l pot sanctiona pentru ca nu ai destule dovezi, chiar nu ai deloc, insa o sa port o discutie cu el sa vad despre ce este vorba, multumesc pentru sesizare, o zi buna! Baietii, am sa va rog sa nu mai faceti posturi decat daca sunteti voi reclamati.
 26. 3 points
  Ai vreo dovada inafara de aceasta poza ?Cum ca el facea dm pe tine ? Eu nu inteleg nimic, doar ca sta langa masina si asteapta. Probabil aceea asteptare, este sa faca contractu pe tine. Si pana la urma, pentru ce il reclami ? @Ionut @Cheloo16Hz
 27. 3 points
  Pe data de 21/02/2017 Messi a fost promovat la rank 6. Motive: Activ, fidel, scor bun la war.
 28. 3 points
  Daca ai fi incepator si nu ai sti cum sta treaba as intelege, dar asa vei discuta tu cu jucatorul respectiv si ii vei cere banii inapoi fara interventia staff-ului. Noi nu ne putem baga deoarece nu raspundem de bunurile voastre.
 29. 3 points
 30. 3 points
  Pentru ascultatori:
 31. 3 points
  Fa o reevaluare, chiar sunt curios pe ce motiv ti-a dat ban si pe ambele conturi, nu am vazut in regulament sa scrie despre asa ceva.
 32. 3 points
  Factiune: Police Department Lider: Alezander Lider secund : @DeNNNys @Serban
 33. 3 points
  STOP VOT! Revin în cel mai scurt timp cu rezultatele și semnăturile. Mulțumim că v-ați exprimat votul și în acest an, pentru noi contează foarte mult!
 34. 3 points
  A fost frumos, un game cat mai placut ! #Poate ne auzim la vara la o bere :) Tinem legatura ! Semnat, LowAngel.
 35. 3 points
  Eu cred ca l-as lua pe Jason Momoa iar drumul ar fi de vreo 20 de ore :D Nu cred ca mai e nevoie sa argumentez :D
 36. 3 points
  Factiune: Los Santos Vagos Lider: xbLoo Lider secund: @BigSmoke
 37. 3 points
  Închis până la decizia coordonatorului @Zergyu.
 38. 3 points
  Ce coleg drăguţ avem noi. #My mind is gone far away.
 39. 2 points
 40. 2 points
 41. 2 points
  Zona interzisa incepe de la acel drum "offroad", l-a inconjurat bine Eduard. Daca vei intra in SP vei vedea ca incep sa traga cu rachete in tine chiar cum ai intrat pe acel drum. Pe viitor nu vreau sa mai aud chestii de genu "pentru ca ii prietenul lui", deoarece nu ar risca sa nu ii dea un FW si sa si-l ia el.
 42. 2 points
 43. 2 points
  Nick: ArctiC Rank: 5 Motivul demisiei: Era si timpul sa parasesc factiunea, mult succes in continuare .
 44. 2 points
  Propun ca un membru UST sa-si poata da singur refill si repair la un interval de 5-10 minute, iar atunci cand are wanted sa nu poata sa-si dea. Imi cer scuze daca a mai fost postata in felul asta.
 45. 2 points
  Mai trec si eu pe aici i
 46. 2 points
  @Gab nu ar fi Gab daca nu ar fi mereu on pe SAMP când intru :))
 47. 2 points
  Duminica (19.02.2017) la ora 15:00 se va organiza o ședință, prezența este obligatorie.
 48. 2 points
  Intra ca la rupt Ballas pe Kastor. :))
 49. 2 points
  Clanul Team of Veterans nu se mai inchide si isi va continua activitatea ca pana acum. De clan ma voi ocupa in continuare eu, cat si @Encrypted. El va avea aceleasi permisiuni ca mine, poate recruta, demite, da rank. Recrutarile se vor face ca pana acum, cu cerere pe forum, respectand conditiile. Asadar, ToV nu moare. Multumim celor ce au ramas alaturi si ii asteptam pe cei ce au iesit inapoi, asta daca mai vor, bineinteles. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe mine sau pe @Encrypted.
 50. 2 points
  [v5.6.5 R2] - Comanda /getcar a fost adaugata. - A fost rezolvat un bug la /shop. - A fost rezolvat un bug de la spawn. (F4) - Comanda /vre a fost adaugata. Aceasta comanda respawneaza masina respectiva. - Rezolvat un bug de la elevator-ul care te ducea pe acoperisul LSPD-ului. - Rezolvat un bug la sistemul automatizat de contracte pentru hitmani. - Optiunea "Hud Textdraws" a fost scoasa din /tog. Era inutila. - Rezolvat un bug la street sweeper. Acum un jucator nu iti mai poate fura masina. - Masinile de la rent au fost modificate in Bullet, Infernus, Hotring, Banshee si Cheetah. - Textul VIP pentru masini nu se mai suprapune. - Comanda /spawnhere a fost adaugata. - Comanda /pm a fost rescrisa. - Whisper din /friends ar trebuii sa mearga. - Cand spawnezi o masina ca un admin, te pune direct in ea pentru a evita bug-urile. - Comanda /clan poate fi folosita si de jucatorii care au rank 6 intr-un clan. - Rezolvat un bug la /shop. Nu puteai sa cumperi Vehicle Text daca aveai 25 de diamante. - Comanda /gotocar a fost adaugata. - Bug-ul cu "Omor Premediat" a fost rezolvat.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00