Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/30/2017 in all areas

 1. 19 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Alezander » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu, @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @DeNNNys » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman - @Ionut » Cel mai competent mafiot: @xbLoo » Cel mai competent politai: @Menoetius47, @DeNNNys » Cel mai apreciat baiat: @petarda » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: @iul. » Cel mai banat player: @TheSmoke » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: @Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @hawaii » Cea mai puternica mafie: Ballas - @Need » Cea mai organizata factiune: Police Department - @Alezander Felicitari tuturor pentru titlurile obtinute! Multumiri lui @petarda pentru userbar-uri!
 2. 13 points
  Si una pentru fratele @Messi
 3. 11 points
  [v5.8.3] - [BUG FIXES] - Rezolvat un bug la sistemul de masini, dupa /park text-ul de pe masina disparea. - Rezolvat un bug ce face ca masinile sa nu se salveze dupa ce properietarul de deconecta din joc. - Rezolvat un bug la House Tenants, nu se afisa cum trebuie toti renterii. - Rezolvat un bug ce facea ca la war sa nu poti ataca o mafie ce avea mai putin de 5 jucatori online. - Comanda /gmx poate fi folosita de adminii cu admin level-ul 5+. - Comanda /sethp poate fi folosita de adminii cu admin level-ul 2+. - Sambata si duminica poti da war incepand cu 12:00 pana la 21:00. - Taxa la masini a fost micsorata cu 50%. - Pretul asigurarilor a fost crescut cu 50%. - Reparat un bug la job-ul de detective, nu seta checkpoint-ul la intrarea unei case cand respectivul intra in una. - Sistemul care calcula ce arme s-au votat la paintball a fost rescris, acum ar trebui sa calculeze mai bine. - Optiunea "Grenade" a fost adaugata in paintball arena, aceasta optiune iti da doar grenazi. Fosta optiune M4, Deagle and Grenade iti da acum doar M4 si Deagle. - Rezolvat un bug la flymode ce facea ca atunci cand stateai pe loc sa mori. - [FACTIUNI] Comanda /quitgroup a fost adaugata. Cei care dau /quitgroup si au sub 7 zile primesc 40 FP, cei care au peste 7 zile, primesc doar 10 FP cat timp factiunea lui are lider. Daca factiunea lui nu are lider, nu primeste FW.
 4. 7 points
  @MaRyUsS. @CrYpT0n @Jigale @Seickh @CROSS @Alezander @Ovidiu700 @sTyler @Edy.dY @cosminDm
 5. 7 points
 6. 5 points
  <-- Stanga eu
 7. 4 points
  Cu @Biuta7 me si o prietena. :)
 8. 4 points
  Propun ca intervalul orar sa ramana acelasi in weekend-uri. Va rog , cand faceti schimbari ce pot influenta o factiune , intrebati si membrii factiuniilor respective. Este weekend , multi nu pot intra de la ora 6 dar ce sa mai zica de ora 12 ? Daca nu vreti sa reveniti la intervalul vechi , macar puneti-l de la 16:00/17:00 la 21:00/22:00
 9. 3 points
  Salut. Dupa cum ati observat, astazi, am renuntat la functia de leader. Sper ca nu v-am dezamagit, dar aceasta a fost decizia mea si va rog sa o respectati. Vreau sa va multumesc ca m-ati suportat atat de mult timp si pentru timpul "pierdut" alaturi de mine. Multa bafta!
 10. 3 points
 11. 3 points
  La multi ani! Va urez un an nou plin de bucurii si de impliniri! Multa sanatate si fericire. LA MULTI ANI 2017 !
 12. 2 points
  Nick: BigSmokeIp: 109.166.130.64Data si ora primirii sanctiunii: azi pe la amiazaSanctiune primita de la: Ovidiu700Motivul reevaluarii: Pai facuse Jigale un pm pe forum cu diverse legate de server,eu imi spun opinia si iau ban pt limbaj. Omule,daca ai ceva cu mine zi-o,nu-ti mai intru pe server si gata. Acum sunt sigur ca o sa te legi de chestiile de inainte care nu-si mai au rostul.Link catre reclamatie: -
 13. 2 points
  Mersi! <3 Multumesc! Mersi frumos! :* Mersi taximetristu' meu. :) <3 Mersi mult! Multumesc din suflet! <3 :* Hahah, mersi mersi! :> Mersiiiiii! :*** Hehe, mersi man, vezi sa-i lasi mai usor pe astia la war-uri, ca dau saracii ragequit. <3 Multumesc, o sa am nevoie. :))
 14. 2 points
  Cerere de reevaluare acceptata, dar conturile KasKoBombardieru si Lucifer. vor fi banate permanent. Profita de ultima sansa pe care o ai pe un cont nou.
 15. 2 points
  Cu. Cu sau fara mouse la laptop?
 16. 2 points
  @Sevraj Am primit warn pentru hashtag-uri? Scuze, dar pe asta nu am mai auzit-o =))
 17. 2 points
  Un pro fara nicio discutie, nu prea vreau sa stau in casa in weekend si sa ma enervez la war-uri, mai exista si viata sociala totusi. Cel vechi era mult mai potrivit, dar totusi eu as pune in weekend de la 19.00 - 00.00, pentru ca stam mai mult pe afara, sau 20.00 - 00.00, 4 ore cred ca ajung in weekend. #AvemViataSociala #NuStamNumaiPeSAMP @Zooky.
 18. 1 point
  ma dau batut ca nu prea inteleg , lasa-l pe altu sa rezolve. spor :D
 19. 1 point
  Sergiule, nu o bagi si pe ea pe SA:MP ?
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Cu Cu sau fara SA:MP ?
 26. 1 point
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  30.03.2017 A fost promovat la rank 2 @ALECOS
 32. 1 point
  Aici o sa am grija sa fie postati toti cei care au fost promovati / retrogradati in rank. Have a nice day!
 33. 1 point
  @ALECOS ce sa zic frate, si eu p-aici.. @Alezander, ce faci man? :>
 34. 1 point
  Poate imi instalez azi sa-mp'u sa intru la o vorba ceva
 35. 1 point
  Cu Cu sau fara muzica??
 36. 1 point
  La multi ani stalpule :**
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
 43. 1 point
  La multi ani fratele Stalpu, orice iti doresti sa ti se intample, la multi bani, sanatate!!!
 44. 1 point
 45. 1 point
  @Jigale parca sunt alt om ma :)) next @TudoMar
 46. 1 point
 47. 1 point
 48. 1 point
 49. 1 point
 50. 1 point
  Parca pe forum ai mai mult par decat pe Facebook cumetre
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00