Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2017 in all areas

 1. Costin

  Mentenanta

  Ne cerem scuze pentru timpul indelungat in care serverul a fost offline si tinem sa va anuntam cu multa bucurie ca maine, 22.01.2017, ora 14:00 serverul va fi online! Toate bugurile raportate au fost rezolvate si au fost aplicate cateva update-uri pe care le puteti gasi pe panel (samp.linkmania.ro). Va asteptam intr-un numar cat mai mare si pentru a onora deschiderea vom organiza o tombola pentru un Infernus tunat.
  5 Points
 2. Costin

  SA:MP Free Chat

  Dupa cum scrie in topicul de mai jos, astazi la ora 14:00 serverul va fi online! Sper sa fiti prezenti in numar cat mai mare!
  2 Points
 3. Astăzi la ora 14:00 revenim , va aștept pe toți pe server !!
  2 Points
 4. ange*

  JOC - Cine urmează după tine?

  nu @Fury ?
  1 Points
 5. Luke

  SA:MP Free Chat

  Neata.
  1 Points
 6. Ares

  SA:MP Free Chat

  Salutare :)
  1 Points
 7. hashsmk

  JOC - Cine urmează după tine?

  Prezent la datorie. @d4ni ?
  1 Points
 8. CrYpT0n

  JOC - Cine urmează după tine?

  nu e frate ... hai ca de mult nu te-am vazut tu esti @LaZoE
  1 Points
 9. FashionVictim

  SA:MP Free Chat

  Maine rupem sa:mp nu ? Felicitari baietilor care au lucrat la server :*
  1 Points
 10. Zergyu

  Mentenanta

  Buna seara, Server are parola deoarece se efectueaza lucrari de mentenanta.
  1 Points
 11. Kitte

  Legislatie noua pentru biciclisti si soferi

  Bicicliștii care circulă pe drumurile publice vor putea să-și instaleze pe bicicletă sisteme de avertizare sonoră pentru mașini. Fie că vorbim sau nu de un claxon de mașină, acestora le rămâne, în continuare, obligația de a-și pune pe bicicletă un astfel de sistem de avertizare. De asemenea, elementele fluorescent-reflectorizante amplasate pe roți (așa-zișii "ochi de pisică") nu trebuie să mai fie obligatoriu de culoare portocalie. Pe lângă asta, bicicleta nu va mai trebui echipată, în față, cu lumina albă/galbenă, iar în spate, cu cea de culoare roșie și cu dispozitivul fluorescent-reflectorizant decât pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă. Bicicliștii nu vor avea voie să circule în interiorul localităților în care nu funcționează iluminatul public sau în afara localităților fără vesta reflectorizantă, pe timp de noapte sau atunci când vizibilitatea e redusă. Începând din data de 21 ianuarie 2017, parcarea mașinilor pe trotuare va fi permisă numai acolo unde există spații special semnalizate în acest sens. Măsura este inclusă în Hotărârea Guvernului nr. 965/2016, ce va modifica sâmbătă Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier. Surse http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_44687/De-sambătă-bicicliștii-vor-avea-noi-reguli-de-respectat.html http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_44674/De-sambătă-parcarea-mașinilor-pe-trotuare-va-fi-posibilă-doar-in-spațiile-special-amenajate.html
  1 Points
 12. LaZoE

  SA:MP Free Chat

  Lucifer plictisitor ?! nu stii ce vorbesti :))
  1 Points
 13. CROSS

  SA:MP Free Chat

  Vikings si Lucifer (asta e cam plictisitor, nu mai ma uit)
  1 Points
 14. Potco

  Istoria se repeta, dupa Colectiv acum club Bamboo

  Dupa tragedia din Colectiv am avut un nou incendiu azi noapte in jurul orei 03:30, prestigiosul club Bamboo din Bucurest a ars din temelii si este in pericol de prabusire. Momentan sunt doar 41 de raniti dar nu se exclude faptul ca ar fii persoane moarte in interiorul clubului. Domnu' Mihai Mugur Toader, primarul sectorului 2 confirma ca, clubul nu avea autorizatia de de functionare, dosarul nu era complet. Intrebarea mea e, cine face controale in aceste cluburi care functioneaza ilegal? Se pare ca, cu o mica spaga iti poti deschide club si in propria casa fara sa ai nevoie de niste autorizatii. Au vazut ce s-a intamplat cu "Colectiv", de ce nu se iau masuri? Sursa: Digi24
  1 Points
 15. Sevraj

  Mentenanta

  Salutare, Lucrarile de mentenanta se vor intinde pe o perioada nedeterminata momentan, insa vom reveni cu forte noi, modificari la script si ca de fiecare data vom avea grija ca jucatorii fideli sa primeasca aprecierea si beneficiile pe care le merita.
  1 Points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00