Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/29/2017 in all areas

 1. 10 points
  [v5.8.7] [SPIN] Sistemul de easter spin care a fost activ de pasti a fost readus pe server. Spin-urile le poti primi completand challenge-urile din lista /challenges sau prin a participa la evenimente ce sustin acest tip de premiu. Comenzile sunt: - /spin - Dai la spin. - /spins - Vezi cate puncte de spin ai. [PARIURI SPORTIVE] A fost adaugat un sistem de pariuri sportive. Poti ajunge la sala de pariuri sportive folosind GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Betting House. (Vechea locatie de pariuri pe cai) Puteti paria maxim $500,000 pe fiecare meci si minim $10,000. Nu puteti avea mai multe pariuri pe acelasi meci. Cei ce se afla in incaperea casei de pariuri vor primi mesaje in chat cu golurile date de catre echipele de la meciul pe care au pariat. Cei ce NU se afla in incaperea casei de pariuri, primesc doar un mesaj cand incepe / termina meciul pe care au pariat. Cei ce nu sunt logati pe server cand se termina meciul, nu vor primii banii in caz ca au castigat biletul. - [COMENZI IMPORTANTE] - /matches ~ Afiseaza toate meciurile disponibile, informatii despre ele si poate fi folosita doar in interiorul casei de pariuri. - /bets ~ Afiseaza biletele tale. Aceasta comanda poate fi folosita peste tot. Pentru a paria pe un meci, pur si simplu tastezi /matches, alegi meciul dorit, alegi optiunea dorita, introduci suma, si apesi pe "Bet". 1) - Echipa 1 castiga. X) - Meciul se termina egal. 2) - Echipa 2 castiga.
 2. 8 points
  - Adaugat un mesaj la intrarea Betting House-ului. - Rezolvat un bug ce facea ca primul meci din lista /matches sa fie intodeauna Manchester City VS Manchester United. - Adaugate niste textdraw-uri in care poti vedea mai usor cat e scorul si in cat timp incepe meciul. - Rezolvat un bug la pariuri sportive. - Adaugat mesaje cand cineva pierde sau castiga un pariu. - Acum cand se da restart si ai un pariu activ, iti primesti banii inapoi. - Rezolvat un bug ce facea ca comanda /ls sa nu afiseze corect log-urile de punish. - Modificate niste chestii la sistemul de hidden.
 3. 7 points
  @Specii @sTyler @Jigale @StaLpu @Vladimir. @CrYpT0n @Claudiuu @ISS.PLaTiNuM_JDM @Edy.dY @Madaa
 4. 7 points
  Cu @Biuta7 me'.
 5. 7 points
  @Claudiuu @roxor mi se zice @Madaa @Vladimir. @StaLpu @Edy.dY @MaRyUsS. @CrYpT0n @PabuLetz
 6. 7 points
  @Vladimir. @roxor mi se zice @StaLpu @Madaa @Aurica18 @Claudiuu @CrYpT0n @Edy.dY @Jigale @sTyler
 7. 6 points
  @Madaa @Vladimir. @Edy.dY@StaLpu@CrYpT0n@Claudiuu@Encrypted@sTyler@MaRyUsS.@ISS.PLaTiNuM_JDM (Sa iti rupa boxele in Mazda )
 8. 6 points
  [v5.8.8] [PARIURI PE CAI] - Vechiul sistemul de cai a fost adaugat. Locatia sa este cea veche. (/GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Track) - Pentru a paria pe un cal, foloseste comanda /horserace daca te aflii pe langa tejghea. [PARIURI SPORTIVE] - Locatia de la pariurile sportive a fost modificata. (/GPS -> Los Santos -> Other Locations -> Betting House) - Pentru a paria pe un meci, foloseste comanda /matches. - Totul a ramas la fel, doar locatia este schimbata. [RULETA] - Adaugat sistemul vechi de ruleta. Acesta se poate gasi in cazino-ul din LV. - Pentru a ajunge la locatia cazino-ului foloseste comanda /findbiz 56. - Pentru a paria, foloseste /roulette daca te aflii in cadrul unei rulete. [BETSIX] - Adaugat sistem de betsix si pacanele. (Ca pe vechiul linkmania) - Pentru a ajunge la locatia betsix-ului scrie (/GPS -> Las Venturas -> Other Locations -> Betsix) - Pentru a paria pe numerele tale foloseste /betsix daca te aflii pe langa tejgheaua din interior. [SLOTS] - Pentru pacanele scrie /slots in fata unui aparat de pariat. [OTHER] - Rezolvat un bug la /park. - Anticheat imbunatatit.
 9. 6 points
  Atunci daca "nu stai cu mana pe f8" care, aparent, aceeasi atitudine o ai si fata de mine decizia este urmatoarea : Teddi , aparent tu nu ai inteles inca, ca tu esti in staff si trebuie sa fii un exemplu pentru altii , atitudinea ta fata de jucatori lasa mult de dorit , in special aceste raspunsuri din joc dar si pe forum nu sunt deloc normale pentru cineva din staff . Nu stiu de cate ori m-ai auzit pe mine sau vreun admin/helper vorbind asa unor jucatori in joc , implicit pe forum . O sa primesti un avertisment si suspendat din functie doua saptamani , in acest timp vreau sa te gandesti serios la vocabularul si atitudinea pe care o folosesti fata de ceilalti .
 10. 6 points
  Din pacate aventura mea de lider aici a luat sfarsit. Tin sa va multumesc tuturor ca m-ati suportat si ca m-ati purtat in inimi. M-am asigurat ca va veti descurca financiar multumita celor doi colideri @Ioanna si @MiXtap. Daca aveti de discutat cu mine ma puteti gasi pe forum, in joc o sa intru mai rar. Sanatate si numai bine!
 11. 5 points
  LinkMania are placerea de a deschide un nou server de roleplay in Romania. Ce este atat de special la acest server? LinkMania Prison RolePlay este un server unic in Romania datorita modului sau! Asadar, Joi 1 Iunie 2017, ora 12:00, LinkMania Prison RolePlay se deschide oficial. Daca vrei sa te joci alaturi de noi, te asteptam cu mare drag pe server, si da, anunta-ti si prietenii pentru ca sunt sigur ca si ei vor asta!
 12. 5 points
  @Vladimir.@roxor mi se zice@StaLpu@ISS.PLaTiNuM_JDM@Jigale@Madaa@CROSS@Claudiuu@Seickh ( 1000 W )
 13. 5 points
  :)))))))))putin haz de necaz
 14. 5 points
  "Împinge limita, încalcă regulaDoar în mintea ta, tu ești piedicaSă te temi că nu, frica asta vreaÎncearcă să fii tu, nu altcinevaSingurul atu, doar încredereaCrede-mă acum, eșecul n-ar puteaSă te-nvingă, decât vindecaÎn clipa în care tu vei realiza..." @d4ni @Alezander @MaRyUsS. @Zergyu @ExTrEm @Emil @Aurica18 @str1p @Claudiuu @Rothschild @KasKoBombardieru @Messi
 15. 5 points
  Atacul informatic internațional care afectează mai multe țări și organizații este de "un nivel fără precedent", a declarat sâmbătă Oficiul european al polițiilor Europol, citat de AFP. "Atacul recent este de un nivel fără precedent și va cere o investigație internațională complexă pentru a-i identifica pe cei vinovați", a indicat într-un comunicat Europol, al cărui Centru european de cibercriminalitate (EC3) "colaborează cu unitățile de combatere a criminalității informatice din țările afectate și cu partenerii industriali majori pentru a atenua amenințarea și a acorda asistență victimelor". Un val de atacuri cibernetice simultane a afectat 100 de țări sâmbătă, lovind în zeci de întreprinderi și organizații din întreaga lume, inclusiv spitalele britanice și producătorul francez Renault. Acest atac cibernetic a fost descris ca fiind "internațional" de premierul britanic Theresa May. Autoritățile americane și britanice au recomandat persoanelor fizice, companiilor și organizațiilor afectate să nu plătească hackerilor care cer plată pentru a debloca computerele infectate. Atacul este de "nivel global" și afectează organizații în Australia, în Belgia, Franța, Germania, Italia și Mexic, au indicat analiști de la compania de securitate informatică Forcepoint Security Labs. Unitatea operațională comună de acțiune împotriva criminalității informatice (JCAT) a Europol, un grup internațional de anchetatori specializați în securitate cibernetică "a fost special conceput pentru a ajuta la astfel de investigații și va juca un rol important în sprijinul anchetei", precizează Europol. AGERPRES/(AS — editor: Lilia Traci, editor online: Simona Aruștei) Sursa:AGERPRES
 16. 5 points
  @Rothschild @Tony @MaRyUsS. @Vladimir. @Claudiuu @Jigale @Seickh @CrYpT0n
 17. 5 points
  - Rezolvat un bug la sistemul de pariuri. - Adaugate log-uri pentru anumite chestii.
 18. 5 points
 19. 5 points
  Astia sunt paznici de noapte murind ziua , deja de multa vreme si eu mananc bataie din spatele tastaturii , numai cucuie am in cap de la taste .
 20. 4 points
  Salut. Eu in acel PM citesc altceva. Domnule Eduard, nu doresc sa va numesc mincinos, dar cumva incercati sa induceti in eroare persoanele responsabile cu rezolvarea situatiilor de genul? Acest quote este din PM-ul despre care vorbesti dumneata. Pai nu era normal sa faca acest lucru avand in vedere spusele tale? Citez: Daca tot ai parerea asta proasta despre server si despre staff si spui ca te doare undeva, de ce esti deranjat ca ai primit ban? Domnule Eduard, in aceasta imagine cu "motivul sanctiunii" nu ne arati decat textul ce descrie sanctiunea respectiva, nu o dovada ca tu in acea conversatie nu ai folosit nici un Limbaj sau exprimare obscena. De exemplu, quote-ul de mai sus, sau acesta:
 21. 4 points
  Pentru baietii care nu au uitat de unde au plecat. In special : @Rothschild @Specii @Seickh @Zergyu @sTyler
 22. 4 points
  @Rothschild @Jigale @StaLpu @Vladimir. @MaNuLeX16 @ArctiC @Claudiuu :D
 23. 4 points
  @roxor mi se zice @StaLpu @Madaa @Rothschild @sTyler @MaRyUsS.
 24. 4 points
  Majoritatea folosim un router în fața computerelor cu windows.. Inconștienți care au conectat computere cu windows ne-actualizat și nesuportat gen xp direct la Internet - fără router, fără firewall.. Dacă nu vizitezi site-uri dubioase și ai un router cu adblock în față.. E foarte bun când nu are nimic de făcut Strategia mea nu e deloc complicată: sistemele pe care lucrez (pentru serviciu) rulează GNU/Linux actualizat la zi. celelalte computere au fie Mac OS fie Windows 10. Folosesc trei softuri de tip antivirus: Kaspersky, Bitdefender și Webroot. Nu toate în același timp.. evident..
 25. 4 points
  Foarte multe computere cu sistem de operare de tip windows nesuportat (gen xp) care încă mai rulează direct conectate la Internet (fără router sau firewall în față) ..
 26. 4 points
  Spring sale pe Humble Bundle, tine pana pe 25 mai. Dungeon 2 este gratuit timp de doua zile https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2
 27. 4 points
  O sa primesc un raspuns care ma lasa masca si un paragraf de genu '' nu te tine nimeni cu forta aici, esti hater iei restrictie, nu-ti convine pleaca, m-am saturat de atitudinea voastra, nu suntem aici sa va bateti joc de noi, apreciatine munca, voi singuri duceti serverul spre esec, continua asa si iti stergem contu de forum''
 28. 4 points
  Cum se face că de fiecare dată când mai scapă câte-un admin un cuvânt - două mai deplasate, doriţi să i se taie capu'. Înainte de a cere explicaţii, de a cere să se ia măsuri, de <insert anything you might think its relevant> fiţi voi exemplu, nu să vorbiţi cu gura plină...de...geaba. Aş vrea să cred că Mutulik4u e un exemplu pentru comunitate şi că n-ar fi avut până acum un suspend pentru limbaj. Dar de regulă mă îndoiesc.
 29. 4 points
  Domnu' admin isi facea griji pentru sanatatea ta, sa nu o dai in diabet
 30. 4 points
  Adminii nu au obligatia de a pastra dovezile un timp atat de indelungat.
 31. 4 points
  @MaRyUsS. @Sevraj Voi stati de vorba pe Free chat si unu da cu Troll pe server de 30 de minute...
 32. 4 points
  30 de inci =)) "ba sevraj da ma si mie modelator deala"
 33. 4 points
  Clanul Team of Veterans isi va incheia activitatea. Nu voi mai continua sa joc, deci nu voi mai prelungi clanul. Multumesc tuturor membrilor in special lui @Encrypted pentru tot ajutorul oferit de la infiintarea clanului si pana acum. Sunteti liberi sa faceti ce vreti. Sanatate si numai bine!
 34. 3 points
  In acest topic puteti discuta despre orice legat de GTA RolePlay, in limita bunului simt.
 35. 3 points
  DESCRIERE In mod aleatoriu, se va posta un set de labirinturi in acest topic. Pentru a castiga, trebuie sa rezolvati un labirint. REGULAMENT Este interzis sa dati follow la topic Puteti rezolva un singur labirint dintr-un set. Este interzis sa folositi conturi clona Este interzis sa dati edit la postul in care ati raspuns MODALITATE DE RASPUNS Se va posta poza cu labirintul rezolvat HINT Pentru a putea face poza cu labirintul rezolvat puteti face in felul urmator: Click dreapta pe poza cu labirintul nerezolvat din acest topic Salveaza imaginea ca... Dupa ce ati salvat imaginea, click dreapta pe imagine in directorul unde ati salvat si dati EDIT Se va deschide paint-ul cu imaginea labirintului nerezolvat Rezolvati labirintul dupa care salvati poza si o postati in acest topic PREMII 2 forum points
 36. 3 points
  1. rezolvarea bug-urilor; 2. promovare. Toate acestea necesita o bucatica de timp.
 37. 3 points
  @Rothschild @StaLpu @Madaa @roxor mi se zice
 38. 3 points
  Concluziile: Tensiuni inca mai exista e ok sa ai o parere, nu e ok sa incerci sa-i fortezi pe cei din jurul tau sa accepte "versiunea ta" ca fiind adevarul absolut. Cand promiti ceva, e dragut sa te ti de cuvant. nu e ok sa faci reclama la alt server (da, din momentul in care serverul vechi a parasit linkmania si s-a redeschis cu alt nume e alt server). Planurile pentru sezonul 12 sunt in desfasurare Acest topic nu mai are ce beneficiu sa aduca in continuare si nu il vad evoluand pozitiv.
 39. 3 points
  Invazia de Zombie ! Alege 4 obiecte din lista de mai jos pentru supravietuire si justifica alegerea!
 40. 3 points
  IuL va fi sanctionat cu warn + mute 24 de ore pentru injurii, fiind la a 7-a abatere.
 41. 3 points
  Chiar daca nu esti un gamer hardcore sau nu te pasioneaza acest gen de joc, sunt sigur că ai observat popularitatea uluitoare a Overwatch-ului de la Blizzard. Lansat pe 24 mai 2016, am aflat săptămâna trecută că shooter-ul online a depășit 30 de milioane de jucători înregistrați – o surpriză destul de uimitoare, având în vedere ca jocul nu are nici macar 1 an. Dar poate chiar mai impresionantă este suma pe care a generat-o în tot acest timp. Peste 1 miliard de dolari sugerează ultimul raport al companiei Activision Blizzard privind câștigurile salariale. Asta inseamna ca Overwatch a reusit sa aiba o crestere a vanzariilor fata de Call of Duty și Skylanders. Totusi, Blizzard a înregistrat 441 milioane de dolari în primul trimestru al anului, ceea ce reprezintă o creștere de 50% față de anul precedent; A avut cea mai mare comunitate activă de jucători online în istoria sa, fata de aceeasi perioada de anul trecut, cu 41 de milioane „MAU” (utilizatori activi lunari); Iar veniturile din “conținutul în joc” au crescut cu peste 25% din 2016. În ciuda faptului că Hearthstone nu a lansat încă nimic nou în acest an, MAU-urile sale au crescut de la un an la altul, iar Journey to Un’Goro a adus un număr record de jucători lunari. Raportul sugerează, de asemenea, ca a depășit 70 de milioane de jucători înregistrați. Articol scris de un cititor. Sursa: arenait
 42. 3 points
 43. 3 points
  Ce-i frumos repede trece. Acum este un server unde nimeni nu tine cont de nici o regula si unde staff-ul este doar cu numele. Linkmania mai mult se chinuie cu server-ul asta si mai chinuie si aia 20 de playeri care mai sunt.
 44. 3 points
  Una noua @Vladimir. @roxor mi se zice @Rothschild
 45. 3 points
  Pentru mafiotii cu caracter @Rothschild @StaLpu @ALECOS @roxor mi se zice @Madaa @Corazzo
 46. 3 points
 47. 3 points
 48. 3 points
 49. 3 points
  sa ii dea cineva tag lu xandreyx sa-l intreb daca a rezolvat treaba
 50. 3 points
  [v5.8.6] - Acum nu se mai castiga diamante la challenge-uri. - Rezolvat un bug la challenge-ul Killing The Governor. - Rescrise anumite chestii la sistemul de roti, spoilere si hood-uri. - Rezolvat un bug ce facea ca atunci cand te deconectai sa nu ti se stearga masinile personale de pe server. - Modificata suma de bani ce poate fi cumparata din /shop in 10,000,000$. - Comanda /amodel a fost adaugata. - Rezolvat un bug ce facea ca biz-ul de tip Rent Bike LS sa fie dublat. - Adaugate anumite loguri. - Acum cand iesi dintr-o casa si ai optiunea de Edit Object activa, vei primi cancel la acea optiune. - Rezolvat un bug ce facea ca materialele si drogurile depozitate in masini sa nu se incarce din baza de date.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00