Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/02/2017 in all areas

 1. 24 points
  La multi ani Linkmaniaaaaa!!! Misto jocurile astea: BiT Evolution ,Pressure,Binary Domain, Shantae and the Pirate's Curse , Starseed Pilgrim !
 2. 23 points
 3. 19 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Alezander » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu, @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @DeNNNys » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman - @Ionut » Cel mai competent mafiot: @xbLoo » Cel mai competent politai: @Menoetius47, @DeNNNys » Cel mai apreciat baiat: @petarda » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: @iul. » Cel mai banat player: @TheSmoke » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: @Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @hawaii » Cea mai puternica mafie: Ballas - @Need » Cea mai organizata factiune: Police Department - @Alezander Felicitari tuturor pentru titlurile obtinute! Multumiri lui @petarda pentru userbar-uri!
 4. 19 points
 5. 19 points
 6. 19 points
  [v5.6.7] - Rezolvat un bug la /wanted. Nu ti se punea cp-ul cand alegeai un suspect. - Rezolvat un bug la /hits. Nu ti se punea cp-ul cand primeai un contract. - Acum contractele automate se pun odata la 10 minute si nu mai sunt puse pe admini / helperi. - Comanda /paint de la paintball a fost redenumita in /paintball. Acum membrii UST pot folosi comanda /paint pentru a vopsi masinile. - Rezolvat un bug la paintball. - Rezolvat un bug pt instructorii la /calls. - Comanda /sellgun nu mai poate fi folosita in paintball. - Rezolvat un bug la /wstats. - Comanda /unrmute a fost adaugata. - A fost rezolvat un bug la comanda /news. - Comanda /usedrugs nu mai poate fi folosita de cei care sunt in arena de paintball. - Comanda /backpack nu se mai poate folosi in paintball. - Acum daca tu esti detinatorul masinii, nu mai trebuie sa deblochezi masina pentru a intra in ea. - Acum dupa ce finalizezi un contract ar trebuii sa-ti dea /killcp automat. - /cancel find ar trebuii sa mearga acum. - Adminii / helperii nu mai pot da /spec pe un admin cu grad mai mare ca ei. - Comanda /vrank a fost adaugata pentru lideri. - Comanda /rmute a fost adaugata. - Masinile spawnate de admini se sterg singure daca bubuie. - Pentru adminii care stau spec pe cineva, acum le apare si cand trage intr-o masina. - Comanda /slapcar a fost adaugata. - Adminii nu mai pot da goto la cei din paintball. Cand da /gethere il scoate automat pe jucator din paintball. - Rezolvat un bug la misiuni. Acum ar trebuii sa primesti cele 5 diamante. - Font-ul de pe masinile de PD a fost modificat in ARIAL. Arata mult mai ok. - Pentru a intra in tancuri, trebuie sa ai minim rank 4. - Pretul optiunii "vehicle text" a fost modificat in 10 Diamante. - Comanda /vipname a fost stearsa. Pentru a-ti schimba textul de pe masina trebuie sa platesti din nou cele 10 diamante. Daca vrei sa-ti scoti textul, poti folosi /removetext. - Sectiunile Vehicle Customization si Hidden Colour au fost mutate in /v -> Upgrade Vehicle. - A fost adaugat un mic "sonor" atunci cand atasezi un spoiler, schimbi rotuli sau schimbi hidden-ul unei masini. - A fost adaugat un timer la login. Daca nu te loghezi in 30 de secunde, primesti kick automat. - Sistemul de vehicule a fost rescris.
 7. 18 points
  Posibil cea mai veche comunitate din Romania, cu multe achievment-uri in trecut, prezent si sa speram ca si in viitor, sa o tinem cat mai mult asa si sa ramanem mereu uniti, sa fim cei mai mari si cei mai tari. LINKMANIA POWER
 8. 17 points
  [v5.6.7 R2] - Rezolvat un bug la /fare. - Rezolvate anumite bug-uri la masinile free. - Rezolvat un bug la /checkip. - Raza pentru /areagun, /areadisarm si /areaheal a fost marita in 600m. - Comanda /eloc a fost adaugata. - Rezolvat un bug la /va. - Rezolvat un bug la masini. - Rezolvate anumite bug-uri la licente. - Rezolvat un bug la masini. Nu se salva "damage-ul" la masina. - Rezolvat un bug la masini, acum nu mai platesti taxa la masinile premium. - Rezolvat un bug la hitmani. Nu aparea de la cati metrii a fost ucisa tinta.
 9. 17 points
  La multi ani Linkmania Remembering the legends
 10. 17 points
 11. 16 points
  La multi ani Linkmania !! Si nu in ultimul rand la multi ani tuturor celor care fac parte din aceasta comunitate ... so keep calm and play Linkmania !
 12. 16 points
 13. 16 points
 14. 16 points
  La multiii ani Linkmania!! Sunt printre voi din 2009 si cu bune si rele, am trecut peste tot impreuna si vom trece. Sa speram ca la 30 de ani tot aici o sa fim!
 15. 16 points
  LINKMANIA LA MULTI ANI!!! Inca putin si faci majoratul
 16. 15 points
  Salut, așadar mâine împlinim 15 ani de existență ! La mulți ani tuturor celor care au făcut parte sau încă pun umărul la menținerea și dezvoltarea celei mai vechi comunități de "gaming" din România ! Pentru cine strânge mai mult de 15 "like"-uri la urarea sa - va participa la o tragere la sorți cu următoarele premii jocuri de activat pe Steam (dacă există mai mulți pretendenți la jocul său preferat - altfel îl va primi garantat): Infinifactory Not the Robots Waddle BiT Evolution Anomaly 2 Pressure Eisenwald: Blood of November Overture Multimirror Reign of Bullets Binary Domain Shantae and the Pirate's Curse DiRT Showdown Starseed Pilgrim Mushroom 11 Puteți da "share" pe Facebook pentru mai multe șanse de like pe forum. Nu uitați să precizați ce jocuri vă interesează în ordinea preferată și dacă nu aveți competiție.. primiți unul dintre ele garantat.
 17. 15 points
 18. 15 points
  La multi ani! La multi ani tuturor celor ce au crescut alături de aceasta minunata comunitate și felicitări pentru realizări!
 19. 15 points
 20. 14 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Need » Cel mai competent Helper: @AlcooL. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Zergyu » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @AlcooL. » Cel mai activ player: llinx » Cel mai 'cuminte' player: @Paulinho » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @EnergyAZ » Cel mai competent politai: @JigSaw » Cel mai apreciat baiat: @Paulinho » Cea mai apreciata fata/doamna: @Biuta7 » Cel mai stresant player: @SmokE ( Snn1kers ) » Cel mai banat player: @RoxorFORTAPALESTINIANA ( Roxor ) » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Stewie » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Need » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Cheloo16Hz » Cea mai puternica mafie: BALLAS » Cea mai organizata factiune: Hitman ANULAT
 21. 13 points
  [v5.6.7 R3] - A fost rezolvat un bug la clan war-uri, acum iti apare mesaj cand te ataca cineva. - Anticheat-ul a fost imbunatatit. - Rezolvat un bug la valoarea masinii. - Rezolvat un bug ce facea ca dupa ce iti bubuia masina, sa o spawneze cu rotile sparte.
 22. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @MaNuLeX16 » Cel mai competent Lider: @kagawa » Cel mai competent Helper: @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @Ionut » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @smokeR » Cel mai activ Lider: @sTyler » Cel mai activ Helper: @Cheloo16Hz » Cel mai activ player: @PePe » Cel mai cuminte player: @JunKy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Biuta7 » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @AlcooL. » Cel mai apreciat baiat: @kidzoR » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Finetzze » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: @Jigale » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @CROSS » Cea mai puternica mafie: Yakuza. » Cea mai organizata factiune: Yakuza.
 23. 12 points
  [v5.7.9] - Rezolvat un bug la /park. Acum se incuie masina automat. - Rezolvat un bug ce facea ca masinile de la PD sa nu se salveze dupa /vrank. - Rezolvat un bug la DMG-ul afisat in chat pentru admini. - Rezolvat un bug la masinile spawnate de admini. - Acum nu se mai poate folosi /joinwar din paint. - Masinile normale (factiuni, cele de la spawn etc), se vor respawna automat dupa 10 minute daca nu sunt folosite.
 24. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Axwell » Cel mai competent Lider: @Ionut » Cel mai competent Helper: @AlcooL. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @LaZoE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Cheloo16Hz » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Zergyu » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @AlcooL. » Cel mai activ player: @DepSide » Cel mai 'cuminte' player: @petarda » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @CrYpT0n ( KAmenos18) » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman Agency » Cel mai competent mafiot: @smokeR » Cel mai competent politai: @Legolas » Cel mai apreciat baiat: @Paulinho » Cea mai apreciata fata/doamna: @AngeL » Cel mai stresant player: Snn1ckers » Cel mai banat player: @LowAngel. » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Stewie » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @xbLoo » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Rothschild » Cea mai puternica mafie: LSV » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency ANULAT
 25. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @petarda » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @AlcooL. » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @smokeR » Cel mai activ Lider: @Need » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @Menoetius47 » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @paulvasile » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T. » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @Murdockk » Cel mai apreciat baiat: @Zergyu » Cea mai apreciata fata: @Biuta7 » Cel mai stresant player: @catalin9 » Cel mai banat player: FINETZE » Cel mai glumet player: @ShapeShifter » Cel mai bun stunter: @Silver » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Athreyu » Cel mai "de gasca" Lider: @Ionut » Cel mai "de gasca" Helper: @HOKAGE » Cel mai "de gasca" player: @ArctiC » Cea mai puternica mafie: La cosa Nostra » Cea mai organizata factiune: Police Department
 26. 12 points
 27. 12 points
  La multi ani Linkmania, la multi ani SCREAMania :)
 28. 12 points
  [v5.6.7 R1] - Rezolvat un bug la fuel. - Comanda /rav a fost adaugata. - Rezolvat un bug la /engine, cei care erau pe G puteau opri / porni masina. - Rezolvat un bug la /paint si /nitro. Acum se salveaza automat. - Acum dupa ce finalizezi un contract, iti da /killcp automat. - Rezolvate anumite bug-uri la sistemul de /find. (Posibil sa mai dispara cp-ul..) - Comanda /skick a fost stearsa. Un admin / helper poate scrie acum "| Silent" dupa motivul kick-ului pentru a da un kick silent. - Acum cand scrii "| Silent" dupa motivul unui ban, primeste ban silent. - Comanda /ls (last sanctions) a fost adaugata. - Acum daca ai /aod ca admin si vorbesti in chat, iti va aparea ca si cum ai vorbi cu /as.
 29. 11 points
  [v5.8.3] - [BUG FIXES] - Rezolvat un bug la sistemul de masini, dupa /park text-ul de pe masina disparea. - Rezolvat un bug ce face ca masinile sa nu se salveze dupa ce properietarul de deconecta din joc. - Rezolvat un bug la House Tenants, nu se afisa cum trebuie toti renterii. - Rezolvat un bug ce facea ca la war sa nu poti ataca o mafie ce avea mai putin de 5 jucatori online. - Comanda /gmx poate fi folosita de adminii cu admin level-ul 5+. - Comanda /sethp poate fi folosita de adminii cu admin level-ul 2+. - Sambata si duminica poti da war incepand cu 12:00 pana la 21:00. - Taxa la masini a fost micsorata cu 50%. - Pretul asigurarilor a fost crescut cu 50%. - Reparat un bug la job-ul de detective, nu seta checkpoint-ul la intrarea unei case cand respectivul intra in una. - Sistemul care calcula ce arme s-au votat la paintball a fost rescris, acum ar trebui sa calculeze mai bine. - Optiunea "Grenade" a fost adaugata in paintball arena, aceasta optiune iti da doar grenazi. Fosta optiune M4, Deagle and Grenade iti da acum doar M4 si Deagle. - Rezolvat un bug la flymode ce facea ca atunci cand stateai pe loc sa mori. - [FACTIUNI] Comanda /quitgroup a fost adaugata. Cei care dau /quitgroup si au sub 7 zile primesc 40 FP, cei care au peste 7 zile, primesc doar 10 FP cat timp factiunea lui are lider. Daca factiunea lui nu are lider, nu primeste FW.
 30. 11 points
  [v5.8.1] - Adaugat un timer si un mesaj in chat la /injection ca la /usedrugs. - Adaugata comanda /givesalary, aceasta comanda poate fi folosita de lideri si de co-liderii. - Anti-cheat imbunatatit. - Rezolvat un bug de la textdraw-ul taximetristiilor. - Rezolvat un bug la salvarea vehicle text-ului. - Rezolvat un bug la masinile de la factiuni. - Pretul licentelor a fost modificat. - Flying costa acum 70.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 70.000$ + 15.000$ x level detinut. - Sailing costa acum 30.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 30.000$ + 8.000$ x level detinut. - Weapon costa acum 50.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 50.000$ + 10.000$ x level detinut. - Rezolvat un bug la pizza boy.
 31. 11 points
  [v5.8] - Rezolvat un bug la /buyhouse si /buybiz. - Rezolvat un bug la masini ce facea ca culorile sa nu se seteze dupa respawn. - Rezolvat un bug la /givekey si /accept key. - Acum ar trebui sa apara textdraw-ul de la masini si la pasageri. - Rezolvat un bug la /accept veh. - Adaugat "Deathmatch event" la /stopevent. - Adaugat filtru de reclama. - Sistemul de taxi a fost rescris. Acum banii se calculeaza in functie de kilometrii parcursi. Pentru a alege o locatie, trebuie sa folositi marker-ul de pe mapa. (ESC -> Map -> Click Dreapta). - Taximetristii vad anumite detalii despre checkpoint-ul pus de voi, cum ar fi distanta, numele locatiei si cati bani (aproximativ) va costa "cursa".
 32. 11 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Costin » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @sTyler » Cel mai competent Helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @smokeR » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @Alezander » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @petarda » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @Ilinx » Cel mai cuminte player: @Seickh » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Seickh » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T. » Cel mai competent mafiot: @xbLoo » Cel mai competent politai: @Murdockk » Cel mai apreciat baiat: @Otz3larul » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: FinetZe » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @xbLoo » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Tony » Cea mai puternica mafie: Yakuza » Cea mai organizata factiune: Los Santos Police Departament
 33. 11 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: sTyler » Cel mai competent Helper: MaRyUsS » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): xbLoo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: Costin » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: petarda » Cel mai activ Helper: HOKAGE » Cel mai activ player: deNNys » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): xbLoo » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Roxor. » Cel mai competent politai: Murdockk » Cel mai apreciat baiat: ValentinT » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: OMGitsAndrei » Cel mai banat player: FiNeTzE » Cel mai glumet player: Vladimir » Cel mai bun stunter: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin: LaZoE » Cel mai "de gasca" Lider: Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: MaRyuSs » Cel mai "de gasca" player: BRobert » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: Taxi Company
 34. 11 points
  [v5.6.9] - Rezolvat un bug la spoilere. Sper sa fie ultimul. - Adaugate "punish logs" pentru /jail si /unjail. - Rezolvat un bug ce facea ca insurance-ul sa nu scada cand bubui o masina.
 35. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: Need » Cel mai competent Helper: scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): CROSS » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Alezander » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: Mitza39 » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): petarda » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T » Cel mai competent mafiot: Hori_Pop » Cel mai competent politai: Menoetius » Cel mai apreciat baiat: CROSS » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Roxor » Cel mai glumet player: Corazzo » Cel mai bun stunter: Kemico » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: scb » Cel mai "de gasca" player: Mitza39 » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: U.S.T
 36. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Lazoe » Cel mai competent Lider: Need » Cel mai competent Helper: sTyLer » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Manulex16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): styler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Junky » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Ionut » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: .Gab » Cel mai cuminte player: Monoray » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Mixtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Hamsik » Cel mai competent politai: dennys » Cel mai apreciat baiat: .Gab » Cea mai apreciata fata: Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: FineTze » Cel mai glumet player: yen95 » Cel mai bun stunter: ceaimami_ » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: smoker » Cel mai "de gasca" Lider: kagawa » Cel mai "de gasca" Helper: Alezander » Cel mai "de gasca" player: Mixtap » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Paramedics Department
 37. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @sTyler » Cel mai competent Helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @petarda » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @Frank » Cel mai activ player: @DeNNNys » Cel mai cuminte player: @AlcooL. » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Seickh(reporter) :)) » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Need » Cel mai competent politai: @AlcooL. » Cel mai apreciat baiat: @Jigale » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: Murdockk » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @LaZoE » Cel mai "de gasca" Lider: @sTyler » Cel mai "de gasca" Helper: @HOKAGE » Cel mai "de gasca" player: @Edy.dY » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Hitman
 38. 10 points
  Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu» Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Alezander » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @xbLoo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @hashsmk » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @CrYpT0n(kamenos18) » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @Menoetius47 » Cel mai apreciat baiat: @Zergyu » Cea mai apreciata fata: @Biuta7 » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Jigale » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Frank » Cel mai "de gasca" player: @Adamantium » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: POLICE Departament
 39. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Axwell » Cel mai competent Lider: Ionut » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: smokeR » Cel mai activ Lider: xbLoo. » Cel mai activ Helper: MaRyUsS » Cel mai activ player: Boeing » Cel mai cuminte player: HAWAi » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Biuta » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: kagawa. » Cel mai competent politai: Murdockkk » Cel mai apreciat baiat: Zooky. » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: ObisidianWarrior » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: LaZoE » Cel mai bun stunter: Hamsik » Cel mai "de gasca" Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: Ionut » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: HAWAi » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency
 40. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Axwell » Cel mai competent Lider: xbloo » Cel mai competent Helper: maryuss » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): manulex » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): - » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): styler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): - » Cel mai activ Team Leader: ovidiu700 » Cel mai activ Admin: costin » Cel mai activ Lider: styler » Cel mai activ Helper: ilinx » Cel mai activ player: frank » Cel mai cuminte player: daddy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): hawai » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): UST » Cel mai competent mafiot: Kanye » Cel mai competent politai: Frank » Cel mai apreciat baiat: filtzeR » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: Omgitsandrei » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: Aurica18 » Cel mai bun stunter: Razor » Cel mai "de gasca" Team Leader: » Cel mai "de gasca" Admin: otz3laru » Cel mai "de gasca" Lider: xBloo » Cel mai "de gasca" Helper: petarda » Cel mai "de gasca" player: Rothschild » Cea mai puternica mafie: Yakuza » Cea mai organizata factiune: Yakuza ANULAT
 41. 10 points
  Mulțumim pentru urări - luni dimineața cine are mai mult de 15 like-uri la răspunsul său va primi jocul ales (citiți primul post al meu pentru lista de joculețe) sau va participa la o mică tragere la sorți dacă sunt mai mulți pretendenți la același joc.
 42. 9 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: Kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: Alezander » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Jhoker » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Axwell » Cel mai activ Lider: Kagawa » Cel mai activ Helper: Otz3larul » Cel mai activ player: Menoetius » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Mixtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Snn1ckers » Cel mai competent politai: Menoetius » Cel mai apreciat baiat: Petarda » Cea mai apreciata fata: Ioanna » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai banat player:Roxor » Cel mai glumet player: Aurica18 » Cel mai bun stunter: RazoR » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: MaNuLeX16 » Cel mai "de gasca" Lider: Need » Cel mai "de gasca" Helper: MaryusS » Cel mai "de gasca" player: Aurica18 » Cea mai puternica mafie: The Ballas Family » Cea mai organizata factiune: Police Departament
 43. 8 points
  Buna ziua, Dupa cum bine puteti observa trecem printr-o perioada mai dificila, iar war-urile nu sunt prea multe. Am discutat intern si am decis ca pentru un moment sa scoatem jucatorii din mafiile Yakuza si La Cosa Nostra pentru a fi transferati in gang-uri, deoarece nu prea mai exista war-uri. Acesti jucatori vor fi transferati cu acelasi rank pe care l-au avut in mafie, iar cand vom reintroduce mafiile, vor avea posibilitatea sa aleaga, daca vor, sa se reintoarca in mafia respectiva cu rank-ul pe care il aveau inainte de a fi transferati. Acestia sunt membrii mafiilor: In gang-uri locurile membrilor + lider sunt egale cu 25, deci va fi primu' venit, primu' servit. Liderii @Corazzo si @Need va rog sa nu treceti de aceasta limita, iar cine va posta aici primul, va fi introdus in gang-ul dorit. Cine nu imi da un reply aici pana Sambata dimineata ora 12:00, ramane fara factiune. Pentru transfer veti posta prima data aici dupa modelul urmator: Nume: Am fost in mafia: Am avut rank-ul: Doresc in gangul: Liderii va rog verificati din pozele postate de mine. Pentru rank up, se vor verifica logurile de la Yakuza si La Cosa Nostra.
 44. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin:Encrypted » Cel mai competent Lider: xBloo. » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini):smokeR » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri):sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): EnergyAZ » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin:Encrypted » Cel mai activ Lider: xBloo. » Cel mai activ Helper: Maryuss » Cel mai activ player: CROSS » Cel mai cuminte player: Mada » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar):Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: EnergyAZ » Cel mai competent politai:deNNys » Cel mai apreciat baiat: petarda » Cea mai apreciata fata:Ioanna » Cel mai stresant player: Snn1ckers. » Cel mai banat player:Rox0r. » Cel mai glumet player: KaskoBombardierul » Cel mai bun stunter: petarda » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin:Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider:Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: EnergyAZ » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency
 45. 8 points
 46. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: MaNuLeX16 » Cel mai competent Lider: kagawa. » Cel mai competent Helper: Cheloo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): Alezander » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Cheloo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Junky » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Ionut » Cel mai activ Helper: Cheloo » Cel mai activ player: deNNys » Cel mai cuminte player: Daddy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T. » Cel mai competent mafiot: Kanye » Cel mai competent politai: deNNys » Cel mai apreciat baiat: filtzeR » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: FineTze » Cel mai glumet player: lunoak » Cel mai bun stunter: Razor » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: smoker » Cel mai "de gasca" Lider: kagawa. » Cel mai "de gasca" Helper: Cheloo » Cel mai "de gasca" player: Rothschild » Cea mai puternica mafie: Yakuza » Cea mai organizata factiune: Yakuza
 47. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: hashsmk » Cel mai competent Helper: HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): JunKy » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: LaZoE » Cel mai activ Lider: sTyler » Cel mai activ Helper: MaRyUsS » Cel mai activ player: Ilinx » Cel mai cuminte player: JunKy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): .Gab » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman Agency » Cel mai competent mafiot: LaZoE » Cel mai competent politai: Menoetius » Cel mai apreciat baiat: JunKy » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: OMGitsAndrei » Cel mai banat player: FiNeTzE » Cel mai glumet player: StaLpu » Cel mai bun stunter: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: Costin » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: sTyler » Cel mai "de gasca" Helper: scb » Cel mai "de gasca" player: CristiaN1 » Cea mai puternica mafie: La Cosa Nostra » Cea mai organizata factiune: La Cosa Nostra
 48. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Axwell » Cel mai competent Lider: Ionut » Cel mai competent Helper: scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): sMokeR » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Luke » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: smokeR » Cel mai activ Lider: sTyler » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: Boeing » Cel mai cuminte player: HAWAi » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): HAWAi » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: sMokeR » Cel mai competent politai: Premium » Cel mai apreciat baiat: Hawai » Cea mai apreciata fata: Ioana » Cel mai stresant player: ObisidianWarrior » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: LaZoE » Cel mai bun stunter: Hamsik » Cel mai "de gasca" Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: Ionut » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: HAWAi » Cea mai puternica mafie: Grove Street » Cea mai organizata factiune: FBI
 49. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Costin » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: Alezander » Cel mai competent Helper: scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): MaRyUsS » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: Zergyu » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Need » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: llinx » Cel mai cuminte player: Rugumas » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: MeanYou » Cel mai competent politai: spirit_br » Cel mai apreciat baiat: Alezander » Cea mai apreciata fata: deepside » Cel mai stresant player: Kaskobombariderul » Cel mai banat player: CROCOZAUR » Cel mai glumet player: Alvaro » Cel mai bun stunter: RastaMan » Cel mai "de gasca" Team Leader: Costin » Cel mai "de gasca" Admin: smokeR » Cel mai "de gasca" Lider: Need » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: Alvaro » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Police Department
 50. 8 points
  Profil : A fost modificat design Au fost adaugate noi statistici (Money, Materials, Joined, Job) A fost adaugata o noua categorie 'Faction history' A fost rezolvat bug-ul care iti afisa la job-ul Street Sweeper 87% la Skill 5 chiar daca tu aveai 100% Diverse : A fost schimbat sistemul de inregistrare al log-urilor din ucp (actiunile facute din ucp) Atasez imaginile cu noua pagina de profil. Acest update si cel anterior va fi disponibil de duminica.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00