Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Leaderboard

 1. Zooky.

  Zooky.

  Moderator GTA RPG


  • Points

   143

  • Content count

   100


 2. Ovidiu700

  Ovidiu700

  Team Leader GTA


  • Points

   125

  • Content count

   2,414


 3. Zergyu

  Zergyu

  Team Leader GTA


  • Points

   96

  • Content count

   2,167


 4. petarda

  petarda

  Events Master


  • Points

   94

  • Content count

   8,385Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/23/2017 in Posts

 1. 24 points
  La multi ani Linkmaniaaaaa!!! Misto jocurile astea: BiT Evolution ,Pressure,Binary Domain, Shantae and the Pirate's Curse , Starseed Pilgrim !
 2. 23 points
 3. 19 points
 4. 19 points
 5. 19 points
  [v5.6.7] - Rezolvat un bug la /wanted. Nu ti se punea cp-ul cand alegeai un suspect. - Rezolvat un bug la /hits. Nu ti se punea cp-ul cand primeai un contract. - Acum contractele automate se pun odata la 10 minute si nu mai sunt puse pe admini / helperi. - Comanda /paint de la paintball a fost redenumita in /paintball. Acum membrii UST pot folosi comanda /paint pentru a vopsi masinile. - Rezolvat un bug la paintball. - Rezolvat un bug pt instructorii la /calls. - Comanda /sellgun nu mai poate fi folosita in paintball. - Rezolvat un bug la /wstats. - Comanda /unrmute a fost adaugata. - A fost rezolvat un bug la comanda /news. - Comanda /usedrugs nu mai poate fi folosita de cei care sunt in arena de paintball. - Comanda /backpack nu se mai poate folosi in paintball. - Acum daca tu esti detinatorul masinii, nu mai trebuie sa deblochezi masina pentru a intra in ea. - Acum dupa ce finalizezi un contract ar trebuii sa-ti dea /killcp automat. - /cancel find ar trebuii sa mearga acum. - Adminii / helperii nu mai pot da /spec pe un admin cu grad mai mare ca ei. - Comanda /vrank a fost adaugata pentru lideri. - Comanda /rmute a fost adaugata. - Masinile spawnate de admini se sterg singure daca bubuie. - Pentru adminii care stau spec pe cineva, acum le apare si cand trage intr-o masina. - Comanda /slapcar a fost adaugata. - Adminii nu mai pot da goto la cei din paintball. Cand da /gethere il scoate automat pe jucator din paintball. - Rezolvat un bug la misiuni. Acum ar trebuii sa primesti cele 5 diamante. - Font-ul de pe masinile de PD a fost modificat in ARIAL. Arata mult mai ok. - Pentru a intra in tancuri, trebuie sa ai minim rank 4. - Pretul optiunii "vehicle text" a fost modificat in 10 Diamante. - Comanda /vipname a fost stearsa. Pentru a-ti schimba textul de pe masina trebuie sa platesti din nou cele 10 diamante. Daca vrei sa-ti scoti textul, poti folosi /removetext. - Sectiunile Vehicle Customization si Hidden Colour au fost mutate in /v -> Upgrade Vehicle. - A fost adaugat un mic "sonor" atunci cand atasezi un spoiler, schimbi rotuli sau schimbi hidden-ul unei masini. - A fost adaugat un timer la login. Daca nu te loghezi in 30 de secunde, primesti kick automat. - Sistemul de vehicule a fost rescris.
 6. 18 points
  Posibil cea mai veche comunitate din Romania, cu multe achievment-uri in trecut, prezent si sa speram ca si in viitor, sa o tinem cat mai mult asa si sa ramanem mereu uniti, sa fim cei mai mari si cei mai tari. LINKMANIA POWER
 7. 17 points
  [v5.6.7 R2] - Rezolvat un bug la /fare. - Rezolvate anumite bug-uri la masinile free. - Rezolvat un bug la /checkip. - Raza pentru /areagun, /areadisarm si /areaheal a fost marita in 600m. - Comanda /eloc a fost adaugata. - Rezolvat un bug la /va. - Rezolvat un bug la masini. - Rezolvate anumite bug-uri la licente. - Rezolvat un bug la masini. Nu se salva "damage-ul" la masina. - Rezolvat un bug la masini, acum nu mai platesti taxa la masinile premium. - Rezolvat un bug la hitmani. Nu aparea de la cati metrii a fost ucisa tinta.
 8. 17 points
  La multi ani Linkmania Remembering the legends
 9. 17 points
 10. 16 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Alezander » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu, @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @DeNNNys » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman - @Ionut » Cel mai competent mafiot: @xbLoo » Cel mai competent politai: @Menoetius47, @DeNNNys » Cel mai apreciat baiat: @petarda » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: @iul. » Cel mai banat player: @TheSmoke » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: @Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @hawaii » Cea mai puternica mafie: Ballas - @Need » Cea mai organizata factiune: Police Department - @Alezander Felicitari tuturor pentru titlurile obtinute! Multumiri lui @petarda pentru userbar-uri!
 11. 16 points
  La multi ani Linkmania !! Si nu in ultimul rand la multi ani tuturor celor care fac parte din aceasta comunitate ... so keep calm and play Linkmania !
 12. 16 points
 13. 16 points
 14. 16 points
  La multiii ani Linkmania!! Sunt printre voi din 2009 si cu bune si rele, am trecut peste tot impreuna si vom trece. Sa speram ca la 30 de ani tot aici o sa fim!
 15. 16 points
  LINKMANIA LA MULTI ANI!!! Inca putin si faci majoratul
 16. 15 points
  Salut, așadar mâine împlinim 15 ani de existență ! La mulți ani tuturor celor care au făcut parte sau încă pun umărul la menținerea și dezvoltarea celei mai vechi comunități de "gaming" din România ! Pentru cine strânge mai mult de 15 "like"-uri la urarea sa - va participa la o tragere la sorți cu următoarele premii jocuri de activat pe Steam (dacă există mai mulți pretendenți la jocul său preferat - altfel îl va primi garantat): Infinifactory Not the Robots Waddle BiT Evolution Anomaly 2 Pressure Eisenwald: Blood of November Overture Multimirror Reign of Bullets Binary Domain Shantae and the Pirate's Curse DiRT Showdown Starseed Pilgrim Mushroom 11 Puteți da "share" pe Facebook pentru mai multe șanse de like pe forum. Nu uitați să precizați ce jocuri vă interesează în ordinea preferată și dacă nu aveți competiție.. primiți unul dintre ele garantat.
 17. 15 points
 18. 15 points
  La multi ani! La multi ani tuturor celor ce au crescut alături de aceasta minunata comunitate și felicitări pentru realizări!
 19. 15 points
 20. 14 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Need » Cel mai competent Helper: @AlcooL. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Zergyu » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @AlcooL. » Cel mai activ player: llinx » Cel mai 'cuminte' player: @Paulinho » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @EnergyAZ » Cel mai competent politai: @JigSaw » Cel mai apreciat baiat: @Paulinho » Cea mai apreciata fata/doamna: @Biuta7 » Cel mai stresant player: @SmokE ( Snn1kers ) » Cel mai banat player: @RoxorFORTAPALESTINIANA ( Roxor ) » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Stewie » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Need » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Cheloo16Hz » Cea mai puternica mafie: BALLAS » Cea mai organizata factiune: Hitman ANULAT
 21. 13 points
  Au fost facute urmatoarele modificari ucp-ului. Aceste modificari o sa fie puse si la dispozitia voastra in zilele ce urmeaza. Diverse : Adaugare titlu rank la profil si lista staff Adaugare pagina separata pentru admini. Acolo sunt afisate log-urile pentru fiecare jucator + adminul poate cauta logurile unui anumit jucator Adaugare pagina separata administratori. Momentan acolo exista o singura pagina 'Manage user UCP ranks' Adaugare functionalitate de a putea da jucatorilor un anumit rank pe UCP (doar administratorul) Au fost facute modificari la sistemul de permisiuni. A fost adaugat un footer cu copyright TODO : Adaugare pe profilul utilizatorului faction history Modificare sistem 'Last updates' Adaugare sistem reclamatii jucator Atasez cateva poza cu modificarile.
 22. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @MaNuLeX16 » Cel mai competent Lider: @kagawa » Cel mai competent Helper: @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @Ionut » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @smokeR » Cel mai activ Lider: @sTyler » Cel mai activ Helper: @Cheloo16Hz » Cel mai activ player: @PePe » Cel mai cuminte player: @JunKy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Biuta7 » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @AlcooL. » Cel mai apreciat baiat: @kidzoR » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Finetzze » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: @Jigale » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @CROSS » Cea mai puternica mafie: Yakuza. » Cea mai organizata factiune: Yakuza.
 23. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Axwell » Cel mai competent Lider: @Ionut » Cel mai competent Helper: @AlcooL. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @LaZoE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Cheloo16Hz » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Zergyu » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @AlcooL. » Cel mai activ player: @DepSide » Cel mai 'cuminte' player: @petarda » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @CrYpT0n ( KAmenos18) » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman Agency » Cel mai competent mafiot: @smokeR » Cel mai competent politai: @Legolas » Cel mai apreciat baiat: @Paulinho » Cea mai apreciata fata/doamna: @AngeL » Cel mai stresant player: Snn1ckers » Cel mai banat player: @LowAngel. » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Stewie » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @xbLoo » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Rothschild » Cea mai puternica mafie: LSV » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency ANULAT
 24. 12 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @petarda » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @AlcooL. » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @smokeR » Cel mai activ Lider: @Need » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @Menoetius47 » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @paulvasile » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T. » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @Murdockk » Cel mai apreciat baiat: @Zergyu » Cea mai apreciata fata: @Biuta7 » Cel mai stresant player: @catalin9 » Cel mai banat player: FINETZE » Cel mai glumet player: @ShapeShifter » Cel mai bun stunter: @Silver » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Athreyu » Cel mai "de gasca" Lider: @Ionut » Cel mai "de gasca" Helper: @HOKAGE » Cel mai "de gasca" player: @ArctiC » Cea mai puternica mafie: La cosa Nostra » Cea mai organizata factiune: Police Department
 25. 12 points
 26. 12 points
  [v5.6.7 R3] - A fost rezolvat un bug la clan war-uri, acum iti apare mesaj cand te ataca cineva. - Anticheat-ul a fost imbunatatit. - Rezolvat un bug la valoarea masinii. - Rezolvat un bug ce facea ca dupa ce iti bubuia masina, sa o spawneze cu rotile sparte.
 27. 12 points
  La multi ani Linkmania, la multi ani SCREAMania :)
 28. 12 points
  [v5.6.7 R1] - Rezolvat un bug la fuel. - Comanda /rav a fost adaugata. - Rezolvat un bug la /engine, cei care erau pe G puteau opri / porni masina. - Rezolvat un bug la /paint si /nitro. Acum se salveaza automat. - Acum dupa ce finalizezi un contract, iti da /killcp automat. - Rezolvate anumite bug-uri la sistemul de /find. (Posibil sa mai dispara cp-ul..) - Comanda /skick a fost stearsa. Un admin / helper poate scrie acum "| Silent" dupa motivul kick-ului pentru a da un kick silent. - Acum cand scrii "| Silent" dupa motivul unui ban, primeste ban silent. - Comanda /ls (last sanctions) a fost adaugata. - Acum daca ai /aod ca admin si vorbesti in chat, iti va aparea ca si cum ai vorbi cu /as.
 29. 11 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Costin » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @sTyler » Cel mai competent Helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @smokeR » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @Alezander » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @petarda » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @Ilinx » Cel mai cuminte player: @Seickh » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Seickh » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T. » Cel mai competent mafiot: @xbLoo » Cel mai competent politai: @Murdockk » Cel mai apreciat baiat: @Otz3larul » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: FinetZe » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @xbLoo » Cel mai "de gasca" Helper: @Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: @Tony » Cea mai puternica mafie: Yakuza » Cea mai organizata factiune: Los Santos Police Departament
 30. 11 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: sTyler » Cel mai competent Helper: MaRyUsS » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): xbLoo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: Costin » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: petarda » Cel mai activ Helper: HOKAGE » Cel mai activ player: deNNys » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): xbLoo » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Roxor. » Cel mai competent politai: Murdockk » Cel mai apreciat baiat: ValentinT » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: OMGitsAndrei » Cel mai banat player: FiNeTzE » Cel mai glumet player: Vladimir » Cel mai bun stunter: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin: LaZoE » Cel mai "de gasca" Lider: Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: MaRyuSs » Cel mai "de gasca" player: BRobert » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: Taxi Company
 31. 11 points
  [v5.6.9] - Rezolvat un bug la spoilere. Sper sa fie ultimul. - Adaugate "punish logs" pentru /jail si /unjail. - Rezolvat un bug ce facea ca insurance-ul sa nu scada cand bubui o masina.
 32. 11 points
  Regulamentul liderilor actualizat. @Alezander @sTyler @Claudiuu @petarda @StaLpu @Serban @Biuta7 @Ionut @The_Seeker @Need @xbLoo @hashsmk @FashionVictim @kagawa Sa va anuntati si rank 6.
 33. 10 points
  [v5.8] - Rezolvat un bug la /buyhouse si /buybiz. - Rezolvat un bug la masini ce facea ca culorile sa nu se seteze dupa respawn. - Rezolvat un bug la /givekey si /accept key. - Acum ar trebui sa apara textdraw-ul de la masini si la pasageri. - Rezolvat un bug la /accept veh. - Adaugat "Deathmatch event" la /stopevent. - Adaugat filtru de reclama. - Sistemul de taxi a fost rescris. Acum banii se calculeaza in functie de kilometrii parcursi. Pentru a alege o locatie, trebuie sa folositi marker-ul de pe mapa. (ESC -> Map -> Click Dreapta). - Taximetristii vad anumite detalii despre checkpoint-ul pus de voi, cum ar fi distanta, numele locatiei si cati bani (aproximativ) va costa "cursa".
 34. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: Need » Cel mai competent Helper: scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): CROSS » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Alezander » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: Mitza39 » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): petarda » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T » Cel mai competent mafiot: Hori_Pop » Cel mai competent politai: Menoetius » Cel mai apreciat baiat: CROSS » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Roxor » Cel mai glumet player: Corazzo » Cel mai bun stunter: Kemico » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: scb » Cel mai "de gasca" player: Mitza39 » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: U.S.T
 35. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Lazoe » Cel mai competent Lider: Need » Cel mai competent Helper: sTyLer » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Manulex16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): styler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Junky » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Encrypted » Cel mai activ Lider: Ionut » Cel mai activ Helper: scb » Cel mai activ player: .Gab » Cel mai cuminte player: Monoray » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Mixtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Hamsik » Cel mai competent politai: dennys » Cel mai apreciat baiat: .Gab » Cea mai apreciata fata: Ioanna » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: FineTze » Cel mai glumet player: yen95 » Cel mai bun stunter: ceaimami_ » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: smoker » Cel mai "de gasca" Lider: kagawa » Cel mai "de gasca" Helper: Alezander » Cel mai "de gasca" player: Mixtap » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Paramedics Department
 36. 10 points
  [v5.7.9] - Rezolvat un bug la /park. Acum se incuie masina automat. - Rezolvat un bug ce facea ca masinile de la PD sa nu se salveze dupa /vrank. - Rezolvat un bug la DMG-ul afisat in chat pentru admini. - Rezolvat un bug la masinile spawnate de admini. - Acum nu se mai poate folosi /joinwar din paint. - Masinile normale (factiuni, cele de la spawn etc), se vor respawna automat dupa 10 minute daca nu sunt folosite.
 37. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu » Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @sTyler » Cel mai competent Helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Zergyu » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @petarda » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): KronicK » Cel mai activ Team Leader: @Costin » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @Alezander » Cel mai activ Helper: @Frank » Cel mai activ player: @DeNNNys » Cel mai cuminte player: @AlcooL. » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @Seickh(reporter) :)) » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Need » Cel mai competent politai: @AlcooL. » Cel mai apreciat baiat: @Jigale » Cea mai apreciata fata: @Ioanna » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: @KasKoBombardieru » Cel mai bun stunter: Murdockk » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: @LaZoE » Cel mai "de gasca" Lider: @sTyler » Cel mai "de gasca" Helper: @HOKAGE » Cel mai "de gasca" player: @Edy.dY » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Hitman
 38. 10 points
  Cel mai competent Team Leader: @Zergyu » Cel mai competent Moderator: @Athreyu» Cel mai competent Admin: @Encrypted » Cel mai competent Lider: @Alezander » Cel mai competent Helper: @MaRyUsS. » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): @Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): @MaNuLeX16 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): @xbLoo » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): @HOKAGE » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: @Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: @Encrypted » Cel mai activ Lider: @hashsmk » Cel mai activ Helper: @MaRyUsS. » Cel mai activ player: @CrYpT0n(kamenos18) » Cel mai cuminte player: @Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): @MiXtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: @Messi » Cel mai competent politai: @Menoetius47 » Cel mai apreciat baiat: @Zergyu » Cea mai apreciata fata: @Biuta7 » Cel mai stresant player: iul » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: @Seickh » Cel mai bun stunter: @Jigale » Cel mai "de gasca" Team Leader: @Costin » Cel mai "de gasca" Admin: @Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider: @Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: @Frank » Cel mai "de gasca" player: @Adamantium » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: POLICE Departament
 39. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Axwell » Cel mai competent Lider: Ionut » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Encrypted » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): HagsterZX » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: smokeR » Cel mai activ Lider: xbLoo. » Cel mai activ Helper: MaRyUsS » Cel mai activ player: Boeing » Cel mai cuminte player: HAWAi » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Biuta » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: kagawa. » Cel mai competent politai: Murdockkk » Cel mai apreciat baiat: Zooky. » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: ObisidianWarrior » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: LaZoE » Cel mai bun stunter: Hamsik » Cel mai "de gasca" Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin: Axwell » Cel mai "de gasca" Lider: Ionut » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: HAWAi » Cea mai puternica mafie: Los Santos Vagos » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency
 40. 10 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin: Axwell » Cel mai competent Lider: xbloo » Cel mai competent Helper: maryuss » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): manulex » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): - » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): styler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): - » Cel mai activ Team Leader: ovidiu700 » Cel mai activ Admin: costin » Cel mai activ Lider: styler » Cel mai activ Helper: ilinx » Cel mai activ player: frank » Cel mai cuminte player: daddy » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): hawai » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): UST » Cel mai competent mafiot: Kanye » Cel mai competent politai: Frank » Cel mai apreciat baiat: filtzeR » Cea mai apreciata fata: Biuta » Cel mai stresant player: Omgitsandrei » Cel mai banat player: Finetze » Cel mai glumet player: Aurica18 » Cel mai bun stunter: Razor » Cel mai "de gasca" Team Leader: » Cel mai "de gasca" Admin: otz3laru » Cel mai "de gasca" Lider: xBloo » Cel mai "de gasca" Helper: petarda » Cel mai "de gasca" player: Rothschild » Cea mai puternica mafie: Yakuza » Cea mai organizata factiune: Yakuza ANULAT
 41. 10 points
  Mulțumim pentru urări - luni dimineața cine are mai mult de 15 like-uri la răspunsul său va primi jocul ales (citiți primul post al meu pentru lista de joculețe) sau va participa la o mică tragere la sorți dacă sunt mai mulți pretendenți la același joc.
 42. 10 points
  Câștigurile joburilor în funcție de skill Farmer Trucker Street Sweeper Pizza Boy Garbage Man Stunt Man Miner Fisher Rob Business Rob ATM Rob Bank
 43. 10 points
  Nick:LowAngel&EvLSkillzIp:92.82.182.248 Data si ora primirii sanctiunii:Nu mai stiu, acum 1 sapt parca.Sanctiune primita de la: SevrajMotivul reevaluarii: Salut, acum câteva zile am primit ban de la Sevraj, pe motiv ”Pauză de joc„ . As vrea să știu și eu care sunt motivele pentru care am fost banat, nu am gresit cu nimic, conform regulamentului, am verificat incă odată regulamentul, să văd dacă găsesc motivul pentru care am luat ban, dar nu am găsit.+Că am primit pe ambele conturi, cel din Hitman respectiv cel din Grove.Link catre reclamatie:Nu am așa ceva. @Ovidiu700 @Zergyu
 44. 10 points
  Nick: CROSSIp: 2a02:2f0a:b070:162d:c170:353d:499b:7b1e Data si ora primirii sanctiunii: 2017-02-27 11:52:47Sanctiune primita de la: maryussMotivul reevaluarii: Nu raspundem la reevaluare ca am semnatura? Hai sa fim seriosi, doar ai vrut sa ma ameninti, pentru ca eram in hitman cand s.a intamplat "incidentul", pentru care a luat si @LowAngel. ban, d.aia ai raspuns tu la reevaluare, deci este cam ceva personal ca sa zicem asa. Sa uitam cum i.ai facut pe frumosii playeri ai serverului, nu @Sevraj ? Nu o sa spun, pentru ca nu sunt genul care "sa dea din casa" si sa nu va mirati de ce nu intra 300 de playeri. Unii s.au autobanat cand au vazut ce se intampla aici !!! Pur si simplu le.am uitat in backpack, nu am folosit nici macar un glont. In ritmul asta o sa plece toti de pe server. Cer sa raspunda alt moderator la aceasta reevaluare @Ovidiu700 @Athreyu @Encrypted Si sper sa luati decizia pe fapta, nu pentru atitudine, semnatura sau alte prostii. O sa explic mai jos despre ce s.a intamplat cu sniperul. Sper sa nu faceti precum sevraj, totusi 4 zile pentru asta e mult. Nu e nevoie sa spuneti ca atitudinea mea lasa de dorit bla bla bla, pentru ca stiu ca asa e pentru voi, pentru mine nu ! Inteleg ca am primit warn pentru atitudinea mea aroganta si il accept fara nici o problema. Insa cum as putea sa fiu umil cand deciziile astea(cum ar fi unban-ul) nu sunt discutate intre moderatorii ci decizia este luata pe moment de unul dintre voi, influentata de parerea pe care o are moderatorul respectiv de playerul in cauza. Un moderator ar trebui sa nu.si amestece sentimentele personale fata de un player, ci sa dea verdictul ca si cum atunci ar fi prima data cand vede jucatorul. Sper sa primesc unban si.mi voi revizui atitudinea, insa nu este cazul la o decizie eronata ca cea din urma. ## O sa incerc sa explic iar situatia cu sniper in backpack cap-coada.Cum bine stiti liderii Hitman si cei ai mafiilor ne spun sa ne bagam sniper (respectiv deagle) in backpack pentru a nu risipi gloante si materiale. Ok, asaa si facut. Nu stiu cati stiu povestea dar dupa demisia mea din Hitman am fost nervos si mi se parea nedrept fata de mine, nu mi ar fi stat gandu' sa scot sniperu' din backpack, mai ales ca dupa 72 de zile in Hitman in care am tinut in fiecare zi sniperu' in backpack nu mai puteam sa ma dezobisnuiesc acum. Asa, pe langa asta, am intrat in Ballas, am participat la cateva war-uri si de atunci pana in momentul ban-ului AM STAT AFK. Era de ajuns un advertisment sa scot sniperu' si il SCOTEAM FARA SCANDAL, sunt om, uit. Rog intelegere ! Imi cer scuze pentru limbajul aproape licentios. Multumesc pentru rabdare ! Link catre reclamatie: -
 45. 9 points
  [v5.8.1] - Adaugat un timer si un mesaj in chat la /injection ca la /usedrugs. - Adaugata comanda /givesalary, aceasta comanda poate fi folosita de lideri si de co-liderii. - Anti-cheat imbunatatit. - Rezolvat un bug de la textdraw-ul taximetristiilor. - Rezolvat un bug la salvarea vehicle text-ului. - Rezolvat un bug la masinile de la factiuni. - Pretul licentelor a fost modificat. - Flying costa acum 70.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 70.000$ + 15.000$ x level detinut. - Sailing costa acum 30.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 30.000$ + 8.000$ x level detinut. - Weapon costa acum 50.000$ pentru jucatorii cu level 1 - 5, iar pentru restul costa 50.000$ + 10.000$ x level detinut. - Rezolvat un bug la pizza boy.
 46. 9 points
  » Cel mai competent Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai competent Moderator: Kidzeen » Cel mai competent Admin: Encrypted » Cel mai competent Lider: Alezander » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini): Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri): sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): scb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Jhoker » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin: Axwell » Cel mai activ Lider: Kagawa » Cel mai activ Helper: Otz3larul » Cel mai activ player: Menoetius » Cel mai cuminte player: Ioanna » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar): Mixtap » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: Snn1ckers » Cel mai competent politai: Menoetius » Cel mai apreciat baiat: Petarda » Cea mai apreciata fata: Ioanna » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai banat player:Roxor » Cel mai glumet player: Aurica18 » Cel mai bun stunter: RazoR » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin: MaNuLeX16 » Cel mai "de gasca" Lider: Need » Cel mai "de gasca" Helper: MaryusS » Cel mai "de gasca" player: Aurica18 » Cea mai puternica mafie: The Ballas Family » Cea mai organizata factiune: Police Departament
 47. 9 points
  Numele meu în joc: yoBogdanNumele EXACT celui pe care îl reclam:MaryussScreenshot-uri:PicsDescriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): In urma cu cateva zile am primit mute de la Maryuss pentru cuvantul "plm" desi nu am avut nici cea mai mica intentie in a jingi pe cineva..nici macar nu ii era adresat lui(era cu spectate pe mine).Am considerat actiunea lui a fi un abuz de functie deoarece mi se pare penibil sa dai mute cuiva doar pentru atat,mai ales ca nu s-a plans nimeni niciodata de limbajul meu MEGA vulgar...drept urmare l-am postat aici,dar aparent Zergyu a considerat ca el a respectat regulamentul,desi repet,mi se pare penibil sa dai mute cuiva pentru "plm" cu atat mai mult ca el nici macar nu era in zona.In fine,probabil el a considerat ca am ceva cu el si s-a hotarat sa isi arate muschii deoarece cateva minute mai devreme vine si se teleporteaza la mine intrebandu-ma de ce fac DM EXCESIV,eu avand wanted si tragand de pe cladirea de langa LSPD in cops(e adevarat,am omorat si un civil(UNUL SINGUR),dar asta este nicidecum DM excesiv).Nici macar nu are rabdare sa purtam o discutie civilizata pentru a-mi expune punctul de vedere ca deja imi si da jail,la care,nervos fiind,ii spun ca este penibil iar el imi spun sa vorbesc frumos..Sa inteleg ca si cuvantul penibil este tot ceva vulgar in dictionarul lui?In fine,incheie prin a-mi da ban pentru atitudine vs admin.Sa inteleg ca el de cand are functie e atat de important si de ocupat incat nu mai are rabdare sa stea la discutii cu toti civilii,nu?El se simte jignit si imi da ban pentru ca i-am zis ca i-a mancat pisica limba,dar eu ca un jucator prost ce sunt ca imi pierd timpul pe serverul asta de 8 ani nu am dreptul la o explicatie pentru jailul primit.Si inca ceva,ca o mica paranteza:joc din 2009 pe server,desigur,cu cateva pauze mai lungi sau mai scurte,deci pot spun ca am ceva "experienta de Linkmania",dar din pacate niciodata serverul nu a mai fost in starea in care e acum..nici macar cand eram 40 online anul trecut.Ati bagat in staff 100 de persoane care vor sa iasa in evidenta doar cu faptul ca ei anumite puteri cu ajutorul comenzilor de mute / ban / kick ,dar de niste eventuri nu au auzit si ei...Eram 40 online si erau eventuri mai mereu si cat de cat diversificate,nu ca acum un deagle 1v1 odata la 1-2 ore si nimic altceva..Adminii noi nu au rabdare de "prosti" fara functie..De exmplu,ieri la un event,un jucator nou pe server a primit mute de la un helper total aiurea,iar GM-ul care organiza eventul i-a dat respawn pentru ca nu i-a raspuns la o intrebare desi cineva a scris in chat ca are mute..si asta e doar unul dintre sutele de exemple pe care pot sa le dau...normal ca isi permit doarece sansele ca un jucator nou pe server sa intre pe forum sa faca reclamatie sunt minime.Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):Martori:
 48. 9 points
  Ce spui tu nu are logica..eu vreau sa-mi arat skillul la arme omorand civili de pe o cladire care este inaccesibila?In primul rand nu este inaccesibila,in al doilea rand nu este vorba de skill la arme sau altceva...daca voiam sa omor civili de lvl 1-3 nu crezi ca ma duceam la iesirea din spawn civili?Ma duceam tocmai pe cladirea de langa LSPD?Oare de ce?Pentru ca aveam wanted si voiam sa trag in cops??? Nu provoc adminii,si cu atat mai mult nu il fac incapabil pe Zergyu..Hai ca esti amuzant si penibil in acelasi timp...Tu nu le permiti altora sa te ia peste picior,dar in schimb tu iti permiti sa te joci cu comenzile cum ai chef,sa ma acuzi pe mine in reclamatia trecuta ca sunt recidivist desi nu este adevarat si nu ai nicio dovada,sa spui ca lumea se plange de mine ca fac dm si ca eu omor civili pe cladirea de langa cops,din nou,fara dovezi,iti permiti sa imi scoti cuvinte din gura cum ca il fac incapabil pe Zergyu..Tu imi zici mie ca din cauza mea nu intra oameni pe server sau ca din cauza mea ies..nu cumva din cauza stadiului in care a ajuns serverul STRICT din cauza celor ca tine?..Era greu atunci cand ai venit la mine pe cladire sa imi zici sa nu mai fac DM,nu?Sau eventual sa purtam o discutie civilizata,nu sa imi spui ironic "serios?" de parca cine stie ce am zis..A fost mai simplu sa dai jail din prima fara sa stai la discutii..Tu ai tupeul nesimtit sa imi zici mie ca iti fac vanatoare ?Ti se pare ca eu stau cu spectate pe tine in speranta ca pot sa mai tastez o comanda? De ce dintre toti adminii tocmai tu te-ai gasit sa vii pe cladire la mine? Aaaa..stiu..pentru ca eu iti fac tie vanatoare :))) Normal ca nu iti arat pic de respect atata timp cat nu meriti si nici tu nu imi arati respect
 49. 8 points
  » Cel mai competent Team Leader: Zergyu » Cel mai competent Moderator: kidzeen » Cel mai competent Admin:Encrypted » Cel mai competent Lider: xBloo. » Cel mai competent Helper: Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi): Costin » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini):smokeR » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri):sTyler » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi): Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): EnergyAZ » Cel mai activ Team Leader: Ovidiu700 » Cel mai activ Admin:Encrypted » Cel mai activ Lider: xBloo. » Cel mai activ Helper: Maryuss » Cel mai activ player: CROSS » Cel mai cuminte player: Mada » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar):Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): Hitman » Cel mai competent mafiot: EnergyAZ » Cel mai competent politai:deNNys » Cel mai apreciat baiat: petarda » Cea mai apreciata fata:Ioanna » Cel mai stresant player: Snn1ckers. » Cel mai banat player:Rox0r. » Cel mai glumet player: KaskoBombardierul » Cel mai bun stunter: petarda » Cel mai "de gasca" Team Leader: Zergyu » Cel mai "de gasca" Admin:Encrypted » Cel mai "de gasca" Lider:Alezander » Cel mai "de gasca" Helper: Otz3larul » Cel mai "de gasca" player: EnergyAZ » Cea mai puternica mafie: Ballas » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency
 50. 8 points
  Profil : A fost modificat design Au fost adaugate noi statistici (Money, Materials, Joined, Job) A fost adaugata o noua categorie 'Faction history' A fost rezolvat bug-ul care iti afisa la job-ul Street Sweeper 87% la Skill 5 chiar daca tu aveai 100% Diverse : A fost schimbat sistemul de inregistrare al log-urilor din ucp (actiunile facute din ucp) Atasez imaginile cu noua pagina de profil. Acest update si cel anterior va fi disponibil de duminica.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00