LinkMania Forums: Mai crede careva in Dumnezeu ? - LinkMania Forums

Jump to content

• (77 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Mai crede careva in Dumnezeu ? chiar sunt curios

Poll: Do you belive in GOD ? (808 member(s) have cast votes)

Do you belive in GOD ?

1. 1.da (563 votes [69.68%])

Percentage of vote: 69.68%

2. 2.nu (139 votes [17.20%])

Percentage of vote: 17.20%

3. 3.probabil (106 votes [13.12%])

Percentage of vote: 13.12%

Vote

#51 User is offline   zetulescu 

• 100 kg SkiLL
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: LinkManiaci

Posted 16 February 2006 - 22:07

In primul rand .......Iisus se scrie cu 2 de i.........nu sunt fanatic religios...sunt un crestin ortodox...care nu a mai dat pe la o spovedanie de 5 ani.....pana atunci ma ducea bunica mea....Cel ce a facut acest topic este ateu si atat.....daca nu crezi in Dumnezeu nu crezi in tine.....dar aceasta este o discutie inutila.......mai devreme sau mai tarziu vom afla daca exista sau nu......am o intrebare pentru creatorul acestui topic : Crezi in diavol?........sunt in anul 4 la o facultate de istorie....va dati seama pentru cei care stiu ca aici am invatat de teoria lui Darwin si alte chestii...dar toate astea nu mi-au putut schimba credinta......DA cred in Dumnezeu.....cred ca exista ceva acolo.......poate noi nu ii spunem bine Dumnezeu..poate ca se numeste altfel dar este unul si acelasi.Va multumesc

0

#52 User is offline   SpecialEffects 

• Facultatea de gaming
  • PipPipPipPipPip

Posted 16 February 2006 - 22:21

nu ai nimik de pierdut daca crezi in Dumnezeu!!
Posted Image
0

#53 User is offline   Dark 

• uber.pwner
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 01:30

QUOTE (zetulescu @ Feb 17 2006, 07:23 AM)
In primul rand .......Iisus se scrie cu 2 de i.........nu sunt fanatic religios...sunt un crestin ortodox...care nu a mai dat pe la o spovedanie de 5 ani.....pana atunci ma ducea bunica mea....Cel ce a facut acest topic este ateu si atat.....daca nu crezi in Dumnezeu nu crezi in tine.....dar aceasta este o discutie inutila.......mai devreme sau mai tarziu vom afla daca exista sau nu......am o intrebare pentru creatorul acestui topic : Crezi in diavol?........sunt in anul 4 la o facultate de istorie....va dati seama pentru cei care stiu ca aici am invatat de teoria lui Darwin si alte chestii...dar toate astea nu mi-au putut schimba credinta......DA cred in Dumnezeu.....cred ca exista ceva acolo.......poate noi nu ii spunem bine Dumnezeu..poate ca se numeste altfel dar este unul si acelasi.Va multumesc

pai da, trebuie sa crezi si in Diavol, atata timp cat crezi si in Dumnezeu ... mai ales ca Diavolul crede in tine.Singura problema cu Diavolul e ca nu poate interveni i nlumea reala ... el doar iti arata calea (pt ca are incredere in tine) ... tu eshti cel care o alege.
Posted Image
0

#54 User is offline   M1nDH4cK 

• Beware...
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 01:53

Discutiile pe teme religioase nu sunt sanatoase.

P.s. : Daca afla Teid de threadu asta... au au biggrin.gif
I'm always right. If you disagree with that you are simply wrong.
0

#55 User is offline   Ahilosu 

• above the rim
  • Group: Profesor CounterStrike

Posted 17 February 2006 - 02:03

cre' ca de thade de fapt incearca sa se abtina de la postat...sa nu iasa urat, cine stie, poate mai ia un ban pe forum pentru limbaj

edit: site dedicat Bibliei

This post has been edited by Ahilosu: 17 February 2006 - 11:51

Posted Image
Posted Image
0

#56 User is offline   THuG-Radu 

• CraZy MoFo'
  • Group: Profesor Muzica

Posted 17 February 2006 - 03:26

Nu`s genu care sa mearga la Biserica .. sau sa se spovedeasca .. alea alea .. dar totusi cred. tre` sa fii ori cretin ori satanist ori ateu. Una din 3. No offence pt. cei care au votat NU.
Voted : DA !

Most people shout "F**K!!!" just before they lose control of a car... but me and sefu_bancii say: "Hold my beer and watch this!"

Posted Image
0

#57 User is offline   Joop 

• God
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:Pimpin'

Posted 17 February 2006 - 03:58

In primul rand .......Iisus se scrie cu 2 de i.........nu sunt fanatic religios...sunt un crestin ortodox...care nu a mai dat pe la o spovedanie de 5 ani.....pana atunci ma ducea bunica mea....Cel ce a facut acest topic este ateu si atat.....daca nu crezi in Dumnezeu nu crezi in tine.....dar aceasta este o discutie inutila.......mai devreme sau mai tarziu vom afla daca exista sau nu......am o intrebare pentru creatorul acestui topic : Crezi in diavol?........sunt in anul 4 la o facultate de istorie....va dati seama pentru cei care stiu ca aici am invatat de teoria lui Darwin si alte chestii...dar toate astea nu mi-au putut schimba credinta......DA  cred in Dumnezeu.....cred ca exista ceva acolo.......poate noi nu ii spunem bine Dumnezeu..poate ca se numeste altfel dar este unul si acelasi.Va multumesc

pai as vrea sa-ti subliniez faptul ca daca cineva nu crede in dumnezeu cu siguranta nu crede nici in diavol... eu personal sunt ateu... neg existenta oricarei divinitati, cu toate ca mai am momente cand din obishnuita ma inchin sau ma rog... acum tu cand insulti pe cineva pe motiv ca nu crede in dumnezeu faci discriminari pe tema religioasa... incearca sa porti o discutie in mod civilizat in care doar sa-ti exprimi opinia, nu sa jignesti pe altii
There once were
Posted Image
0

#58 User is offline   MisterDevil 

• Gamer at Work
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 04:25

daca omu nu poate nu poate .... n`ai ce sa`i faci .. asa l`a invatat religia smile.gif)
Fear/click/challenge my Chuck !!
Posted ImagePosted Image
0

#59 User is offline   cipete 

• Liceul de gaming
  • PipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 04:27

Dumnezeu este un "loc" unde oamenii se pot retrage in momentele mai de .... din viata lor si cum tot omu stie ca momente naspa sunt din plin in viata fiecaruia atunci e usor de realizat ca El va exista for a long long time smile.gif si daca exista cine stie pana la urma vom vedea toti la un moment dat ce se afla dupa moarte .
They say smoking kills, ehhh who cares
0

#60 User is offline   Dark 

• uber.pwner
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 04:51

QUOTE (cipete @ Feb 17 2006, 01:43 PM)
Dumnezeu este un "loc" unde oamenii se pot retrage in momentele mai de .... din viata lor si cum tot omu stie ca momente naspa sunt din plin in viata fiecaruia atunci e usor de realizat ca El va exista for a long long time smile.gif si daca exista cine stie pana la urma vom vedea toti la un moment dat ce se afla dupa moarte .

aha, is curios catzi ar trece un test pt care sa vada ce e dincolo biggrin.gif. ceva de genul sa stai in apa sa-u sa-ti tii respiratzia pana "lesini" si o echipa de medici langa tine gata sa te resusciteze.
si mai era codul lui abraham "folosit" de exorcishti, in cazul in care nu reusesc sa scoata diavolul din persoana posedata, isi sacrifica viatza facand schimb cu diavolul, ei dau spiritul lor in schimbul celui posedat. (asta se faca cu un cutzit sfintzit si un ritual de rugaciuni).si s-ar zice cadaca preotul exorcist are "credintza" necesara pt a executa codul lui abraham, ambii vor fi salvatzi (totusi preotul moare) , persoana posedata va trai si spiritul ei va fi curat, iar preorul va muri si spiritul lui va fi eliberat de diavol pt ca a executat un ritual de sacrificiu in scopul salvarii altei vietzi.
Posted Image
0

#61 User is offline   HellsAngel 

• Facultatea de gaming
  • PipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 05:03

Am votat "probabil"...ce o mai fi insemnand si asta. Stiinta e cea care m-a determinat sa imi pun la indoiala credinta. Sunt genul care vrea dovezi concrete. A...si extraterestrii...probabilitatea ca sa existe...cel putin in forma neevoluata e ff mare (spre deosebire de "crede si nu cerceta").
Posted Image
Posted Image

Use FIREFOX use uTorrent and use StrongDC++
0

#62 User is offline   ***COBR@*** 

• Masterand gaming
  • PipPipPipPipPipPip

Post icon  Posted 17 February 2006 - 14:35

Dupa parerea mea sunt cam anormale discutiile pe tema asta. Nu consider ca e normal sa stie toata lumea asta. Voi vota da nu voi spune ce am ales.
***R@DU***
0

#63 User is offline   MisterDevil 

• Gamer at Work
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 14:39

lol ... dc nu cobra ? hmm a mai aparut un NU .... genu de discuti arata exact cu ce fel de oameni a de`a`face tongue.gif ... "ataci tare omu exact unde crezi ca`l doare" si vezi ce iese ^^ ( normal ca va iesi un subiect de discutie .. totusi .. de asta e forum ... share ideas ^^ )
Posted ImagePosted Image
0

#64 User is offline   str 

• Masterand gaming
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 17 February 2006 - 15:08

NU. Cand va fi o dovada concreta ca exista o divinitate atotputernica, atunci voi crede shi io. Pana atunci voi ramane ateu. Cat despre Iisus shi alte lui minuni, foarte posibil sa fi fost un fanatic cu ceva cap, cu multzi sustzinatori ... Nu vreau sa se simta nimeni jignit de spusele mele, nu am nici o intentzie de genul asta. (pentru cei care vor zice ca's vreun prost : am citit atat vechiul cat shi noul testament, biblia creshtina, biblia satanista) . Personal io vad conspiratzie shi tradare peste tot, mai ales in religie. Am pus o melodie ... hip-hop de fel ... http://rapidshare.de/files/13503941/K-Gula...orunci.mp3.html ... chiar daca nu va place genul de muzica, incercatzi sa o luatzi, shi sa o ascultatzi, shi poate postatzi shi o parere despre ea (da e ontopic melodia, spre uimirea multora, shi nu, nu necesita aviz parental)
I give niggaz the truth, cause they pride is indigent / You better off rich and guilty than poor and innocent / But I'm sick of feeling impotent watching the world burn / In the era of apocalypse waiting my turn / I'm a Harlem nigga that's concerned with the future / And if your in my way it'd be an honor to shoot ya / Up root ya with the evil that grows in my people / Making them deceitful, cannibalistic and lethal / But I see through the mentality implanted in us / And I educate my fam about who we should trust
0

#65 User is offline   Tweety^^ 

• Gradinita de gaming
  • PipPip

Posted 18 February 2006 - 01:54

post tipic pt fratemiu ... el nu crede... eu una cred.. d c nu ?? nu te costa nimic.. si ai nevoie sa crezi in ceva.. e aiurea sa stai cu gandu ca esti singur pe pamant.. si in mare nu faci decat sa traiesti cativa ani si mori.. :| ... tre sa crezi in ceva.. cool.gif
I tawt I taw a puddy cat... I did.. I did.... :D
0

#66 User is offline   Tweety^^ 

• Gradinita de gaming
  • PipPip

Posted 18 February 2006 - 01:56

In primul rand .......Iisus se scrie cu 2 de i.........

La catolici Isus se scrie cu un singur i ca sa stii si tu.... si la noi nu`i Hristos ci Cristos ... tongue.gif
I tawt I taw a puddy cat... I did.. I did.... :D
0

#67 User is offline   _^ CriMyn@Lu` ^_ 

• Liceul de gaming
  • PipPipPipPip

Posted 18 February 2006 - 02:00

atat am de spus` <<<<< DA >>>>>
0

#68 User is offline   Thade 

• DISAVOW christian IGNORANCE
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Exmatriculat
  • Interests:NONE, BLANK, ZERO

Posted 18 February 2006 - 02:00

majoritatea care-au scris aici ai dat motive prea banale si au spus ca NU, pacat ca la 90% dintre ei e vrajeala, sa va intreb:
1.cand treceti pe langa o biserica inainte de teza la matematica te inchini?( eu zic ca da )
2.de cate ori iti vine sa zici doamne fereste?
3.de cate ori iti vine sa zici doamne ajuta?

fara sa aiba legatura cu cele de sus, eu am votat NU si asa este la mine de 4 ani dar sa va explic si motivele:
-in primul biblia pe care o cititi voi (adica tot prostu') nu este cea adevarata, e doar o imagine bine facuta pt a creste sentimentele oamenilor fatza de dumnezeu&co, cica sa dea bine la oameni sa se duca la biserica ^^.
-cine e Satana? seful bisericii => el le aduce bani. Nu ma credeti? puneti-va o intrebare "de ce se duce tot prostu' la biserica?" => sa se roage?sa ajunga in rai?, astea de ce? ca le e frica de Satan.Si cand ma mai gandesc ca iau babele cu pensii de 1 mil paini d-alea mici cum le-o zice si le da inapoi preotului ca el sa le duca iar la magazin, nici nu poti sa bagi dintzii in ele la cat de tari sunt.
-cine e biserica? O institutie de kkt, preotii de-alungul timpul au fost niste perversi care atacau pe oricine de umbra, din 'pacate' s-a dus aerul lor de asa zisi 'conducatori perversi'. Uitati-va in istoria din 1000-1500=> evolutie=0 pt toata lumea, asta din ce cauza?
-sigle-ul bibliei si al bisericii : Crede si nu certeta!(ca daca certetezi ti se face scarba si ramai la fel de prost, sau poate unii chiar incep sa creada si-si fac viatza de kkt)
-cati dintre voi ati citit biblia si ati spus repede aici ca DA? pai daca cititi mai bine o sa vedeti ca se incurca in propriile lor cuvinte. check this : in cele 10 porunci scrie (cica, unde-or fi ele nimeni nu stie, placa aia data de la dumnezeu s-a pierdut in timp, a cazut din cer si nu s-a spart, dar nimeni nu stie unde e sad.gif ) NU UCIDETI, iar in biblie guess what : "Omorati toti vrajitorii"=> stiti cine erau vrajitorii? genul de oameni care au facut calculatorul, care voiau inovatie...au murit pe capete oameni destepti si capabili sa gandeasca mult mai bine ca preotii, pacat ca tot de preoti au fost omorati...aia care cred in cele 10 porunci ^^.
-esti catolic, ortodox etc? e doar o alta forma de prostie.
-Adam si Eva, primii oameni de pe pamant da? pacat ca ei au fost oameni printre maimutze, cred ca erau tare ciudati blink.gif , ma intreb, au folosit prezervativ sau scoartza de copac cand au dat viatza altor oameni?
-pamantul populat de dumnezeu cu oameni, i-a aruncat din cer si-au picat in cap toti sad.gif .
-ganditi-va altfel: spuneti-i unuia care are ambii parintzi morti ca exista dumnezeu...sa vedeti ce reactie are, asta daca nu va este frica sa intrebati.

@Joop: te inseli amarnic, stie cineva d-aici ce este ala Satanism? blink.gif , iti zic eu : NU.
Ateismul = Satanismul din multe puncte de vedere, tu nu crezi in dumnezeu pt ca vrei sa traiesti dupa propriile reguli nu? la fel si la Satanism, crede-ma, depinde in care tip crezi, dar toate se bazeaza pe ideea : "i am my own god".
Credintza in diavol nu inseamna neaparat venerarea acestuia(intr-un fel sau altul), e doar o alta forma a iti duce viatza mai departe, cu gandiri proprii fara sa fie atinse de nici o entitate.Nu cred ca trebuie sa-i demonstrezi cuiva ca entitatea in care el crede e falsa, nu are sens, sau poate sa-i zici ceva prea concret dar rareori se-ntampla sa fie cineva convins, majoritatea ajung atei....

@cipete: omu se retrage acolo, se roaga si mintea-i tace in loc sa se gandeasca la o scapare sau iesire dintr-o problema...se gandeste doar sa dea bani pe lumanari si chifle d-alea expirate...

@MisterDevil: sa spun ceva asemanator cu ce-ai spus tu...omului ii este frica sa gandeasca mai mult, crezand ca MAI MULT nu ii este permis lui, idiotzenie de gandire, daca nu erau atati fanatici in romania care se sa duca la biserica si sa zica "NU AM BANI, VREAU BANI!" in loc sa munceasca...ajungeam si noi undeva.

Nici nu vreau sa intelegeti ce-am scris, pt ca n-o sa faceti asta, nici nu vreau sa fitzi anti-christianity dupa ce cititi ce-am scris eu, doar v-am dat cateva "lucruri" care o sa va puna clar pe ganduri.

tiphat.gif
Posted Image

i hate you to a level of intoxication~
0

#69 User is offline   radusmoko 

• Gradinita de gaming
  • PipPip

Posted 18 February 2006 - 02:03

ceea ce incercam sa atingem noi acum,a fost atins de persoane mai antrenate care nu isi permit inca in prezent sa raspunda sigur..... credinta intr-o forma superioara de viata care apara,pedepseste a aparut la primii oameni,in preistorie
apare la toate culturile,in diverse forme, va inchipuiti ca nu puteti da cu sutul unor mii de ani de traditie cu un raspuns dupa starea de spirit.

altfel,am vazut aruncata in fata ideea "stiinta neaga religia" dimpotriva...surprinzator cu cat marginile stiintei se departeaza,ele justifica pe rand povestile,fabulele din Biblie
Moise a explicat evolutia organica a universului
Abraham a vazut configuratiile(sub forma unor frunze) ale adn-ului si ram
suflul vietii prin prin narile lui adam-doar prin perforarea unui os al nasului se poate ajunge la diencefal
Isaisa stia ca pamantu e rotund
etc etc multe conexiuni intre stiinta si biblie apar...plus echilibrul perfect al universului,e cerut de ceva ...se stie ce s-a intamplat la 3 secunde de la creatie dar nu se stie inainte...si nu se explica
concl. problema e f.grea
descoperirile recente incep sa sprijine un Dumnezeu
si in plus,care ar mai fi hazul vietii?
0

#70 User is offline   Thade 

• DISAVOW christian IGNORANCE
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Exmatriculat
  • Interests:NONE, BLANK, ZERO

Posted 18 February 2006 - 02:06

Abraham, Moise, Isaisa erau vanatzi de preotzi amice.
hazul vietii = s-o traiesti cum iti este tie mai bine, dupa propriile reguli...
Posted Image

i hate you to a level of intoxication~
0

#71 User is offline   MisterDevil 

• Gamer at Work
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 18 February 2006 - 02:22

thade ... eu nu fac cruce .. nu ma inchin ... nu zic nici doamne fereste ... zic prea des .. chestii trestii legate de dracu 19.gif ex: ei pe dracu ... dute d$%#Qsi tot asea ..

ps : no warn pt exemple .. ^smile.gif^
Posted ImagePosted Image
0

#72 User is offline   Joop 

• God
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:Pimpin'

Posted 18 February 2006 - 02:25

QUOTE (Thade;;) @ Feb 18 2006, 11:16 AM)

@Joop: te inseli amarnic, stie cineva d-aici ce este ala Satanism? blink.gif , iti zic eu : NU.
Ateismul = Satanismul din multe puncte de vedere, tu nu crezi in dumnezeu pt ca vrei sa traiesti dupa propriile reguli nu? la fel si la Satanism, crede-ma, depinde in care tip crezi, dar toate se bazeaza pe ideea : "i am my own god".
Credintza in diavol nu inseamna neaparat venerarea acestuia(intr-un fel sau altul), e doar o alta forma a iti duce viatza mai departe, cu gandiri proprii fara sa fie atinse de nici o entitate.Nu cred ca trebuie sa-i demonstrezi cuiva ca entitatea in care el crede e falsa, nu are sens, sau poate sa-i zici ceva prea concret dar rareori se-ntampla sa fie cineva convins, majoritatea ajung atei....

cand am spus ca nu cred in dumnezeu am spus ca nu cred in nici o divinitate si asta include si satana... in fine... nu sunt satanist si asta e clar.

sunt de acord cu tien in privinta bisericii... daca ne uitam cu atentie de-a lungul istoriei multi dintre cei facuti sfinti au fost regi sau alte persoane influente in acele perioade. biserica a facut mult rau de-a lungul timpului, mai ales in evul mediu.

cat despre adam si eva... cum frate din 2 oameni s-a nascut umanitatea 24.gif asta e tare... ia luati voi 2 oameni si incercati sa vedeti la cate generatii ajung incrucisandu-se cu proprii copii damn BangHead.gif
There once were
Posted Image
0

#73 User is offline   radusmoko 

• Gradinita de gaming
  • PipPip

Posted 18 February 2006 - 02:43

thade,vorbim despre existenta sau nu a unui Dumnezeu(poate fi orice) nu despre cum s-au folosit unii oameni de-a lungul timpului sa profite de acest subiect biggrin.gif -e o diferenta intre Dumnezeu si mosul pictat pe peretele bisericii de unde isi umfla popa buzunarul

dupa imp. roman..biserica a ramas singura insitutie care sa apere omul.....apoi capii bisericii au inceput sa constranga omul,sa il lase in prostie vegetativa ca sa nu progreseze...s-a format inchizitia --o chestie cu care Dumnezeu nu ar fi de acord(intelegi unde bat?) ...au ars pe rug oameni nevinovati,oameni care investigau spatiul natural si mai descopereau ceva,oameni cu biblia langa ei

preotii in vremea inchizitiei erau oameni incuiati la minte
dogma lor :crede si nu cerceta-ca sa ramana la putere
verset din bibile:cerceteaza tot si pastreaza ce este bun

deci paralela intre Dumnezeu(crezi sau nu) si diverse caractere care pronunta numele asta ca sa faca bani. smile.gif ah..faza cu adam si eva,biblia e un almanah de diverse traditii,ideea cu adam si eva a fost luata de la bailoneni,care nu au vrut sa faca altceva decat sa dea o descriere mai poetica a primilor oameni
0

#74 User is offline   MisterDevil 

• Gamer at Work
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 18 February 2006 - 02:51

app de adam si eva ... ^^ nenea d`zeu parca i`a creat sa fie buni si sa aiba grija de gradina lui si nu`mai`nush ce .. care`i baiu ? daca era atotstiutor/bla/bla/bla ... dc nu a dat in cap opozitiei ... ? si inca o chestie interesanta ... am citit demiurgul cel rau .... cioran bineinteles ... la cat de nebun era omu ala are niste idei interesante icon_thumright.gif ... cum un dzeu nu poate fi in totalitate bun ... tre sa aiba si oleac de 19.gif in el biggrin.gif
Posted ImagePosted Image
0

#75 User is offline   Devil Slayer 

• Masterand gaming
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 18 February 2006 - 02:52

Am votat da.
Daca ceva nu exista inseamna ca nu trebuie sa credeti in acel lucru sau ce vreti sa spuneti.
Exemplu:mintea(nu creierul) nu o vezi dar stii ca exista,la fel cu aerul
In viata trebuie sa crezi in ceva si eu unul nu o sa cred in puterea banilor.
intrebari pt toti:daca esti intr-un avion si se prabuseste la cine te rogi?
la un examen greu si nu ai incrdere in tine iar te rogi.
Nush daca exista dumnezue sau nu dar cred in el ca nu am nimic de pierdut.
Credinta mai are si avantaje practice :te ajuta sa fi impacat cu tine,sa nu te lasi macinat de ura,invidie,lacomie si razbunare,te ajuta si la increderea in sine.
Sunt aproape paralel cu religia,nu am citi carti despre subiectul asta,nu prea ma duc la biserica(odata pe an poate,nu m-am spovedit niciodata) dar cred in dumnezeu.
Daca nu am crede in dumnezeu inseamna ca nu credem intr-o lume mai buna,lipsita de ura si lacomie si cand murim pur si simplu nu mai existam(e mai buna varianta cu rai si iad)
Astea fiind spuse ma intorc la macelul de orci din mu icon_thumright.gif

People have the right to be stupid but some people abuse their rights.
Posted Image
Posted Image
Daca dai click poti castiga ceva ref+dsr
0

Share this topic:

• (77 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5