Inscris: 16-February 05
De la: Langa Frigider
dunno about you guys ... dar "catolic" fiind m`am cam plictisit sa ascult minciunile de la biserica ... citind biblia .. am gasit chestii prea de tot ... so ... JESUS IS DEAD .. GET OVER IT
mai omule greu e sa te convingi ..extraterestri is altcevacu totul altceva...daca inca nu shtii extraterestri sunt doar ceva imaginar ceva pur psihologic (inca) ...ei reprezinta temerile umane frica de necunoscut..Poti spune cam acelasi lucru si despre Dumnezeu ... in schimb el nu reprezinta un motiv de frica ci este o sursa de speranta a omenirii
--------------------
Name: Xarthis Class: Sm Guild: }Heaven{
[SIZE=7]Doomed forever to live in the shadows becouse of love for human kind!
Inscris: 16-February 05
da e o sursa de speranta dar e doar ceva imaginar ceva pur psihologic(vorba ta) uite ceva convingator ... cand ma plimbam prin tara .. frumoasa noastra romanie prin tren deseori dadeam de calugari/preoti/and credinciosi ... am pozat pe unu .. i`am pus poza pe www.misterdevil.8m.net ( nu vrea sa`mi fac reclama la poze ... pur si simplu am o poza cu un preot cand era intr`o stare spirit nemaipomenita ... era si prima data cand aveam baterii pt camera)
shtii care era obiectivul primar al bisericii in timpul inchizitiei ? era cel de stagnare al dezvoltarii umane (stiintific), obiectiv hranit de frica celor din conducere de a pierde puterea asupra oamenilor putere pe care eventual au si pierdut-o (in mare parte) dar daca nu crezi in Dumnezeu atunci uitate in lume multi par sa creada si foarte siguri pe ei in credinta lor...nu ti se pare ciudat ? ca aproape 6 miliarde de oameni sa creada in dumnezeu ?
--------------------
care GOD?.........fiti realisti mah singura diferenta dintre crestini si canibali care se invart in jurul focului si se roaga la o scrumiera care o cazut dintr-un avion e ca noi suntem mai multi (beeeeeee) yo spun ca fiecare cu DUMNEZEU` LUI (constiintza)
care GOD?.........fiti realisti mah singura diferenta dintre crestini si canibali care se invart in jurul focului si se roaga la o scrumiera care o cazut dintr-un avion e ca noi suntem mai multi (beeeeeee) yo spun ca fiecare cu DUMNEZEU` LUI (constiintza)
obiectle din oglinda retrovizoare sunt mai aproape decat par
Inscris: 8-August 05
Kralizek .... ai pierdut ideea ... poate ca sunt 6 miliarde de oameni care zic si cred in so called god ... dar tata ... intelege 2 lucruri 1. efectul turma e la moda 2. eu nu ma inchin unui shoarec
dunno about you guys ... dar "catolic" fiind m`am cam plictisit sa ascult minciunile de la biserica ... citind biblia .. am gasit chestii prea de tot ... so ... JESUS IS DEAD .. GET OVER IT
voi ? (argumente please )
Trebuia sa citesti mai departe.
Totzi "punem" cuvinte in topicul asta / pe forum /site/ etc. Prin cuvinte suntem puternici sau nu. Dar cuvantul lui Dumnezeu se intampla.
Iti / va dau un sfat : sa nu luati in deradere cuvantul lui Dumnezeu. Isus a inviat si este viu. S-a jertfit pentru noi, pentru mine, pentru tine...
probabil ai trait in ignoranta pan ` acu e suficient sa te uiti juma de ora pe discovery (si nu pe cartoon) sa citesti 2 carti( nu playboy) sa gandesti 10 min si rezulta un adevar imbatabil GOD does not exist deci e exact opusu la ce-ai spus cei care gandesc stiu ca nu exista si cei care"nu au minte" prefera sa-si infunde sperantele in o credinta amagitoare
probabil ai trait in ignoranta pan ` acu e suficient sa te uiti juma de ora pe discovery (si nu pe cartoon) sa citesti 2 carti( nu playboy) sa gandesti 10 min si rezulta un adevar imbatabil GOD does not exist deci e exact opusu la ce-ai spus cei care gandesc stiu ca nu exista si cei care"nu au minte" prefera sa-si infunde sperantele in o credinta amagitoare
Daca dupa jumatatea aia de ora pe discovery si nu pe cartoon si dupa alea 2 carti citite (oricare ar fi ele) si inca dupa cele 10 minute de gandire ai ajuns la acea concluzie ...atunci mai gandestete cativa ani ca vad ca doar cateva ore nu-ti sunt suficiente
--------------------