Ieri seara am avut o discutie cu un prieten de-al meu pe tema videoclipului Dutch&Spade-If you want it. Pana la urma nu am ajuns la niciun rezultat. Am vrut sa vedem daca videoclipul este Rap sau Hip-Hop? Eu sunt de parerea ca este hip-hop voi ce ziceti?
Inscris: 15-January 06
De la: plangideras.wordpress.com
Haha LOL,videoclip gen How do you want it al lui 2PAC,culmea si numele asemanator. http://youtube.com/watch?v=nlvS_Uk5yJM Parerea mea e ca videoclipul e rap
--------------------
"Dar şi sărac ca anul acesta, ca în anul trecut şi ca de cînd sînt, niciodată n-am fost"
Inscris: 20-June 07
De la: Cenaclul Replica
CITAT(Swarny @ Jul 21 2008, 14:40)
Ieri seara am avut o discutie cu un prieten de-al meu pe tema videoclipului Dutch&Spade-If you want it. Pana la urma nu am ajuns la niciun rezultat. Am vrut sa vedem daca videoclipul este Rap sau Hip-Hop? Eu sunt de parerea ca este hip-hop voi ce ziceti?
Este un clip Hip-Hop, mie mi se pare un pic cam copiat.
--------------------
Rasuna strada mea pe beat, multi vecini inteleg ce zic.. Caci am zambit cand ne-a fost greu si-am zis mereu ca nu-i nimic ! Si dupa toate care-au fost stii ca vine si timp frumos Ca asa e scris.. pentru ca asa a fost..
Inscris: 4-November 05
De la: Somewhere on the road to Hell...
Rap toata ziua si noaptea... am ajuns de mult la concluzia ca hip-hopu' este ezoteric si emfazez cu nimic. Daca vreti sa stiti ce e ala hip-hop clic aici KRS-ONE - 9 elements si deschideti-va al treilea ochi. Rap-ul este muzica...
--------------------
memento mori... Sunt un om prea serios intr-o viata plina de glume proaste.
Rap toata ziua si noaptea... am ajuns de mult la concluzia ca hip-hopu' este ezoteric si emfazez cu nimic. Daca vreti sa stiti ce e ala hip-hop clic aici KRS-ONE - 9 elements si deschideti-va al treilea ochi. Rap-ul este muzica...
Creka incurci grav chestiile
--------------------
CITAT
Most people shout "F**K!!!" just before they lose control of a car... but me and sefu_bancii say: "Hold my beer and watch this!"
Imi pare rau daca nu m-am exprimat inteligibil... melodia e rap. Sa spun si de ce, mai ales ca lumea face diferenta intre rap si hip-hop intr-un mod eronat. Rap-ul este muzica (are mai multe stiluri: hardcore, gangsta, jazz rap, latino rap, death rap, etc) , hip-hopul este cultura si are 4 elemente principale: dj-ing, mc-ing, grafiti si breakdance.
--------------------
Imi pare rau daca nu m-am exprimat inteligibil... melodia e rap. Sa spun si de ce, mai ales ca lumea face diferenta intre rap si hip-hop intr-un mod eronat. Rap-ul este muzica (are mai multe stiluri: hardcore, gangsta, jazz rap, latino rap, death rap, etc) , hip-hopul este cultura si are 4 elemente principale: dj-ing, mc-ing, grafiti si breakdance.
Da, ai dreptate in tot ce zici, dar hip`hop e si stil, gen de muzica Uite o intrebare simpla : la MTV Music awars, de ce se da premiu pt. "Best HIP-HOP" ?
--------------------
CITAT
Most people shout "F**K!!!" just before they lose control of a car... but me and sefu_bancii say: "Hold my beer and watch this!"
Uneori e o diferenta intre a crede si a sti... tu crezi, eu stiu. Nu scriu ca sa ma aflu in treaba sau sa fac posturi. Sa acceptam termenul de "muzica hip-hop", daca spui doar hip-hop deja vorbesti de o intreaga cultura... si muzica hip-hop = rap. Si mtv-ul nu face educatie in muzica.
--------------------
Inscris: 26-February 05
De la: SlaBuc
CITAT
Rap = gen muzical in care versurile sunt livrate la modul recitativ pe un fond instrumental mai mult sau mai putin elevat, mai mult sau mai putin accesibil (avem de'a face cu o gramada de subgenuri - jazz hiphop, abstract hiphop, old school, trip-hop, hard core, gangsta, dirty south, etc.) Ultimele doua subgenuri se regasesc mai mult in mainstream (rap comercial). Hip-Hop = cultura care'si are radacinile la sfarsitul anilor 70 si care e formata din 4 elemente: DJing, MCing, Graffiti, Break Dance. Primele doua elemente alcatuiesc MUZICA RAP. Mai exact MUZICA RAP este inclusa in CULTURA HIP-HOP si prin generalizare sau abuz de limbaj mai este denumita si MUZICA HIP-HOP. Nu exista absolut nici o diferentiere intre hiphop si rap, muzical vorbind.
Am vazut videoclipul si arata ce am zis si eu despre elementele hip-hopului si stilurile rapului, singura chestie e ca in loc de rap comerial spune hip-hop comercial, dar ati inteles ce ati vrut
--------------------
bai fratilor....intelegeti odata.....hip-hopu e cultura care cuprinde o gramada de chestii:rap ,grafitty,b-boy,large clothes,rapul e muzica....si exista mai multe tipuri de rap.....old school,grunge,soul,gangsta...si lista poate continua
Inscris: 7-June 06
De la: Tara tuturor posibilitatilor.
CITAT(~HHG~ @ Jul 24 2008, 06:59)
bai fratilor....intelegeti odata.....hip-hopu e cultura care cuprinde o gramada de chestii:rap ,grafitty,b-boy,large clothes,rapul e muzica....si exista mai multe tipuri de rap.....old school,grunge,soul,gangsta...si lista poate continua
Te tampenie...dupa cum spunea si cel ce a postat inaintea mea,Hip-Hopul este o cultura,care cuprinde mai multe elemente,printre care si rappul,Deci e impropriu spus Rap sau hip-Hop
--------------------
"If you have no critics you'll likely have no success."
“Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.”
“I don't even call it violence when it's in self defense; I call it intelligence” -Malcolm X