Dau lectii de cs la preturi acceptabile se accepta si: droguri, bautura si femei
Cursul va cuprinde o gama larga de tactici cum ar fi:
-trasul prin perete (asiguram material didactic) -bulanul intentionat -dezamorsare bombei cu smokeul -aruncare cu efect a flashului -tragerea cu awp in functie de conditile meteo
Tot aici vei invata sa: -injuri si sa faci codat pe toti cei care te omoara -sa dai tot timpul vina pe restul colegilor -cand mori la un duel face to face sa zici:lag!
si multe altele...
La sfarsitul cursului vei fi certificat PGL (Pokemon Game League)
Dau lectii de cs la preturi acceptabile se accepta si: droguri, bautura si femei
-trasul prin perete (asiguram material didactic) -bulanul intentionat -dezamorsare bombei cu smokeul -aruncare cu efect a flashului -tragerea cu awp in functie de conditile meteo
Tot aici vei invata sa: -injuri si sa faci codat pe toti cei care te omoara -sa dai tot timpul vina pe restul colegilor -cand mori la un duel face to face sa zici:lag!
si multe altele...
Pentru contact lasati un id de messenger aici.
P.S:Este o gluma
hahhahahahahaha
n1
http://danscream.blogspot.com
ScreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM
[url=http://danscream.blogspot.com]
Semnatura prea mare.
si multe altele...
Pentru contact lasati un id de messenger aici.
P.S:Este o gluma
ce mai curs cred ca multa lume vrea sa se inscrie mai ales Ciubaca aia cu bulanu intentionat mi-a placut cel mai tare. apropo Se poate plati si in rate??
Join the Satu Mare GunGame (cs.rdsis.ro)
TRAIESTE-TI VIATZA CUM ESTE EA CU BUNE SI CU RELE!!
moare un jucator de Cs..si ajunge in Iad...dupa 1 saptamana suna dracu`la Dumnezeu si in intreaba : "-Doamne ce nebun mi-ai trimis aici,rastoarna toate cazanele,omoara totzi dracii shy striga in gura mare..."Unde`i bombaaaaaaaaaaaaaa"
:-"
p.s. gluma :-"
.:: Chiar Daca Merg In Rai Sau La Penitenciar, Daca E Vorba De Mine, De Ard La Fatza Si Dispar ::.
.:: Dar In Fiecare Zi Ma Gandesc Cum Draq Sa Ma Scot, Dar Calea Mea Am Gasit-o In Codu` Bagabont ! ::.
vand coade... de cal, de vaca, de pisica, really cheap accept in schimb si poze XXX cu fete care joaca cs ps: nu e gluma
Acolo unde toata lume e nebuna, nimeni nu e nebun... (Stanislaw Lem) All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure. (Mark Twain) RULES ARE MEANT TO BE BROKEN!?
gj cu topicul chiar mi-a placut
p.s. Cum pot sa-mi fac abonament si inca ceva, platesc pe ora sau pe sedinta ?