Play Online     Stiri     Reviews     Previews     Screenshots     Coduri si Rezolvari     Downloads     Forum     Live!     FAQ  
Intra pe Forumul Link Mania - Locul in care se discuta tot ceea ce te intereseaza!

Bine ai venit, Vizitator ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Tenis - Australian Open 2007, 15 - 28 ianuarie, Melbourne
Dani
mesaj Jan 26 2007, 18:57
Mesaj #26

luv 4 Andrea

Inscris: 7-February 06
De la: Oradea

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Barbati - Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Barbati - dublu Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Juniori - Sferturi de Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Juniori - Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Juniori - dublu Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Juniori - dublu Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Femei - Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Femei - dublu Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Femei - dublu Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Junioare - Sferturi de Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Junioare - Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Junioare - dublu Semifinale

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Junioare - dublu Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Mixuri - Sferturi de Finala

IPB Image

A Unsprezecea Zi si A Doisprezecea Zi - Mixuri - Semifinale

IPB Image

Federer l-a distrus pe Andy Roddick

Elvetianul Roger Federer si-a luat revansa impotriva americanului Andy Roddick pentru infrangerea din turneul demonstrativ de la Kooyong, reusind astazi o victorie categorica in prima semifinala a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Federer s-a impus in 3 seturi, 6-4, 6-0, 6-2 si isi asteapta adversarul din finala dintre chilianul Fernando Gonzalez si germanul Tommy Haas, meci care va avea loc maine la Melbourne.

Serena Williams vrea şi tortul şi cireaşa

Serena Williams găseşte 'deja fantastic' faptul că va disputa sâmbătă finala Openului de tenis al Australiei, însă jucătoarea americană vrea mai mult decât atât.

'Este deja fantastic că mă aflu aici, este genial. Să câştig ar fi fabulos şi faptul că Maria (Şarapova) va fi următoarea nr. 1 mondial ar fi cireaşa de pe tort', a declarat vineri Serena Williams, nr. 81 mondial, care a reuşit una dintre cele mai răsunătoare reveniri din istorie.

Serena (25 ani) nu a mai câştigat un titlu de la cea de-a doua sa victorie de la Melbourne în 2005, turneu în care anul trecut a fost eliminată în turul trei.

'Nu m-aş fi aflat aici, dacă n-ar fi trebuit să vin', a subliniat fosta nr. 1 mondial, care a explicat apoi cum cineva care pierde în sferturile de finală ale turneului de la Hobart, în faţa modestei austriece Syille Bammer (nr. 42 în clasamentul WTA), poate să atingă două săptămâni mai târziu finala Openului Australiei.

'Am fost scârbită de faptul că am pierdut la Hobart, însă a fost probabil un lucru bun, pentru am putut veni mai devreme la Melbourne. A fost frig în Tasmania, iar căldura pe care am găsit-o aici mi-a făcut extraordinar de bine. Am fost furioasă, orgoliul mi-a fost rănit, ceea ce cred că de asemenea a fost un lucru bun. Probabil că a fost o intervenţie divină să pierd acolo'.

Ea consideră că la Melbourne încă nu a jucat cel mai bun tenis al său. 'Ceea ce m-a făcut să câştig au fost rezistenţa, mentalul şi voinţa. Am jucat meciuri corecte, dar nu am atins vârful nivelului meu de joc. Sper ca asta să se întâmple în finală'.

Orice se va întâmpla sâmbătă, Serena va reveni luni în Top 20 mondial.

'Sunt plină de obiective, de ambiţii mari, însă prefer să le păstrez pentru mine. Mi-am făcut programul până la Wimbledon, un program bun, cu doar câteva turnee, nu prea multe', a spus ea misterioasă, înainte de a încheia: 'Roger (Federer) este modelul meu'.

Finala Fernando Gonzalez-Roger Federer la Australian Open

Chilianul Fernando Gonzalez s-a calificat vineri în finala probei de simplu masculin din cadrul Openului Australiei la tenis, primul turneu de Mareş Şlem al anului, care se desfăşoară la Melbourne, învingându-l în trei seturi, cu 6-1, 6-3, 6-1, pe germanul Tommy Haas, în penultimul act al competiţiei.

Gonzalez îl va înfrunta duminică, în finală, pe liderul clasamentului mondial ATP, elveţianul Roger Federer, care a trecut joi, cu 6-4, 6-0, 6-2, de americanul Andy Roddick. Tenismanul din Ţara Cantoanelor, principalul favorit al turneului australian, a câştigat toate cele 9 meciuri disputate până acum împotriva chilianului, cap de serie nr.10.

Dacă îşi va păstra titlul la Melbourne, Federer, în vârstă de 25 de ani, va câştiga al zecelea turneu de Mare Şlem din cariera sa şi se va apropia de recordul lui Pete Sampras, care are în palmares 14 victorii în turnee majore.

Sursa : http://www.prosport.ro/

Sursa : http://www.australianopen.com/

IPB Image
Cara Black (Zimbabwe) si Liezel Huber (Africa de Sud) dupa ce au castigat finala la dublu feminin

IPB Image
Chang Yung-Jan si Chuang Chia-Jung (Taiwan) batute la dublu feminin

IPB Image
Andy Roddyck

IPB Image
Roger Federer

IPB Image
Fernando Gonzales

IPB Image
Tommy Haas

IPB Image
Kim Chijsters

IPB Image
Maria Sharapova

IPB Image
Nicole Vaidisova

IPB Image
Serena Williams
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ahilosu
mesaj Jan 27 2007, 02:11
Mesaj #27

above the rim
Group Icon

Inscris: 16-December 04
De la: Bookarest

ce victorie a avut federer. nu cred ca ii va pune probleme gonzales.

--------------------
IPB Image
IPB Image

+Quote Post
Dani
mesaj Jan 27 2007, 14:11
Mesaj #28

luv 4 Andrea

Serena Williams, invingatoare la Australian Open

IPB Image

Articol Serena Williams dedică titlul cucerit la Melbourne surorii sale asasinate
Dupa un meci care a durat putin peste o ora de joc (63 de minute), Serena Williams si-a trecut in cont cea de-a treia victorie din cariera la Australian Open, invingand-o in finala cu 6-1, 6-2 pe principala favorita a turneului de la Antipozi, rusoaica Maria Sharapova.

Dupa titlurile cucerite in 2003 si 2005, Serena Williams (numarul 81 mondial) a recidivat la Melbourne, chiar daca la inceputul turneului nu era cotata printre favorite.

"As vrea sa dedic aceasta victorie surorii mele, Yetunde, care nu este aici", a declarat emotionata Serena Williams la finalul partidei cu Sharapova. Yetunde Williams, sora jucatoarei americane de 25 de ani a decedat in 2003, impuscata in Los Angeles.

Cu aceasta victorie, Serena va reveni in primele 20 de jucatoare ale clasamentului WTA, pe pozitia a 14-a, in timp ce invinsa sa, Maria Sharapova, va fi incepand de luni noul numarul 1 mondial, profitand de absenta de la Australian Open a belgiencei Justine Henin.

IPB Image
Fratii Bryan cei din stanga

In turneul de dublu masculin, fratii americani Bob si Mike Bryan au reusit cel de-al 5-lea succes intr-un turneu de Grand Slam, al doilea consecutiv la Melbourne. In finala, fratii Bryan au trecut de perechea formata din suedezul Jonas Bjorkman si belorusul Max Mirnyi cu scorul de 7-5, 7-5.

Serena Williams dedică titlul cucerit la Melbourne surorii sale asasinate

IPB Image

Serena Williams a dedicat victoria obţinută la Openul de tenis al Australiei surorii sale vitrege Yetunde Price, asasinată în 2003.

'Înainte de toate, eu aş dori să dedic acest titlu surorii mele care nu mai este lângă noi, Yetunde. Am iubit-o foarte mult şi încerc din răsputeri să nu izbucnesc în lacrimi. Acum câteva zile mi-am spus dacă voi câştiga, atunci o voi face pentru ea. Deci mulţumesc - Tunde -', a declarat vizibil emoţionată Serena Williams.

Yetunde Price a fost ucisă cu un foc de armă în cap, în septembrie 2003, în cursul unei reglări de conturi între două bande rivale dintr-un cartier defavorizat din Los Angeles.

A Treisprezecea Zi - Barbati - dublu Finala

IPB Image

A Treisprezecea Zi - Juniori - Finala

IPB Image

A Treisprezecea Zi - Femei - Finala

IPB Image

A Treisprezecea Zi - Junioare - Finala

IPB Image

IPB Image
Maria Sharapova

IPB Image
Brydan Klein, campion la Juniori

IPB Image
Anastasia Pavlyuchenkova, campioana la Junioare
+Quote Post
Dani
mesaj Jan 28 2007, 20:27
Mesaj #29

luv 4 Andrea

Gheaţa elvetiana stinge focul chilian

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Elvetianul Roger Federer a salvat doua mingi de set in primul act al finalei de la Australian Open impotriva chilianului Fernando Gonzalez si a inregistrat, finalmente, cel de-al 10-lea succes intr-un turneu de Grand Slam.

Federer nu a pierdut niciun set pe parcursul intregului turneu, impunandu-se si in finala cu un categoric 7-6, 6-4, 6-4.

La Melbourne, unde nu a fost învins decât o singura data de patru ani, a disputat a saptea finala de Grand Slam consecutiva. El nu a pierdut decât o finala, anul trecut în fata lui Rafael Nadal la Roland-Garros, singurul turneu major care îi lipseste din palmares.

Detinator al titlului la Melbourne, Federer a obtinut în fata lui Gonzalez a 36-a victorie consecutiva, cea mai buna performanta personala.

Suedezul Bjorn Borg a fost ultimul jucator care s-a impus intr-un turneu de Mare Slem fara sa cedeze niciun set, lucru intamplat la Roland Garros in 1980.

Victoria de la Australian Open i-a adus elvetianului cel de-al 46-lea titlu din cariera, record cu care ramane pe pozitia a 11-a in clasamentul all-time al turneelor castigate.

De asemenea, cu 10 turnee de Grand Slam cucerite, Federer l-a egalat pe americanul Bill Tidden intr-o ierarhie a tuturor timpurilor. Inaintea celor doi se mai afla Bjorn Borg si Rod Laver (cu 11 victorii), Roy Emerson (12) si Pete Sampras (14).

Statistica / Cele mai multe victorii intr-un turneu de Grand Slam - toate timpurile

Cele mai multe victorii intr-un turneu de Grand Slam - toate timpurile # Nume Nationalitate AO RG WIM US Ani

14 Pete Sampras USA 2 0 7 5 1990 - 2002
12 Roy Emerson AUS 6 2 2 2 1961 - 1967
11 Rod Laver AUS 3 2 4 2 1960 - 1969
11 Bjorn Borg SUE 0 6 5 0 1974 - 1981
10 Roger Federer ELV 3 0 4 3 2003 - ?
10 Bill Tilden USA 0 0 3 7 1920 - 1930
8 Fred Perry ANG 1 1 3 3 1933 - 1936
8 Ken Rosewall AUS 4 2 0 2 1953 - 1972
8 Jimmy Connors USA 1 0 2 5 1974 - 1983
8 Ivan Lendl CEH 2 3 0 3 1984 - 1990
8 Andre Agassi USA 4 1 1 2 1992 - 2003

Nestor si Lihovteva - câstigatori la dublu mixt la Australian Open

IPB Image

Perechea Daniel Nestor-Elena Lihovteva (Canada/Rusia) a câstigat, duminica, proba de dublu mixt la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Nestor si Lihovteva i-au învins în finala pe jucatorii din Belarus, Max Mirnâi si Victoria Azarenka, cu scorul de 6-4, 6-4.

IPB Image

A Cincisprezecea Zi - Barbati - Finala

IPB Image

A Cincisprezecea Zi - Mixuri - Finala

IPB Image
+Quote Post
#spoitoru#
mesaj Jan 28 2007, 20:38
Mesaj #30

Masterand gaming

Inscris: 28-June 06
De la: Hateg

Federrer a demonstrat ca e cel mai bun, nu a pierdut nici un set la Australian Open blink.gif bduh.gif
+Quote Post
Ahilosu
mesaj Jan 28 2007, 20:42
Mesaj #31

above the rim
Group Icon

Inscris: 16-December 04
De la: Bookarest

deja tenisul masculin devine un cliseu in momentul in care isi anunta participarea federer.

--------------------
IPB Image
IPB Image

+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Versiunea Lo-Fi Data curenta: 9th February 2010 - 14:39

Copyright © 2000-2010 LinkMania - Toate drepturile rezervate