Play Online     Stiri     Reviews     Previews     Screenshots     Coduri si Rezolvari     Downloads     Forum     Live!     FAQ  
Intra pe Forumul Link Mania - Locul in care se discuta tot ceea ce te intereseaza!

Bine ai venit, Vizitator ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu noul FiberLink de la RDS., Putin ajutor...
aLa MIC
mesaj Jul 7 2006, 19:15
Mesaj #1

Cresa de gaming
*

Inscris: 7-July 06
De la: Bucuresti

Imi cer mii de scz daca nu am postat unde trebuie, dar chiar nu stiu unde sa postez pt aceasta problema.
Am auzit si eu de la un prieten de acest FiberLink de la RDS si m-am hotarat sa ma abonez si eu... dupa 2 saptamani de asteptari in sfarsit s-au hotarat sa vina sa imi instaleze si mie net-ul si telefonia tiphat.gif
Am facut un contract cu abonament de 19$ ... si dupa instalare aflu ca internetul merge cu Banda de 4 Mbps ( 512 k/s )... nu zic ca viteza este proasta ... este chiar buna, dar este anormal ca si la abonamentul de 9$ ai aceeasi viteza blink.gif Cum ar fii sa platesc de 2 ori mai mult pe luna degeaba. crybaby2.gif
Am sunat la "operatorii" RDS ( numai operatori nu sunt ei ) si le-am spus problema, dar se pare ca ei nici nu stiu ce banda ar trebui sa ai la 19$ ... ma pune sa imi fac un test de banda si dupa ce ii zic ca banda este de 4 Mbps ( 512 k/s ) ma intreaba: " dar ce nu iti comvine? banda este mare ! evil5.gif " Dupa 20 min de certuri omul tot nu a inteles ca pe mine nu ma intereseaza sa imi mareasca banda, ci ma intereseaza de ce banda este aceeasi ca abonamentul de 9$ . Intr-un final imi zice ... " nu stiu domne !" si toata lumea este "fericita" !
Asa ca va rog pe voi astia mai isteti ca acei operatori daca ati putea sa imi explicati si mie dc BANDA este aceeasi la toate abonamentele? BangHead.gif
Sau ce banda ar trebui sa am la abonamentul de 19$ pumn.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nwradu
mesaj Jul 7 2006, 19:23
Mesaj #2

Uber-Mod

Inscris: 7-September 04

N-ai stiut unde sa postezi si din toate forumurile posibile te-ai gandit la Stiri si actualitati? Ti se parea ca da bine langa celelalte threaduri de acolo.

Anyway, ai luat teapa. La fel cum timp de 3 ani de zile era aceeasi banda pt toate 3 abonamentele si doar traficul inclus diferea (care nu se contorizeaza si deci e inutil), asa e si acum. Toate abonamentele am cam aceeasi banda, de 500 kB/s. E drept ca ala de 9$ are de 400 kB/s parca, dar diferenta de 100 kB/s la tine nu justifica 10 dolari in plus. Ori te treci la un abonament mai ieftin (eu am avut 15 dolari acum multi ani si cand am vazut ca e la fel banda si traficul nu conteaza, am trecut la 9, am retrecut la 15 acum cand au diferentiat banda pt Cablelink), ori astepti si speri sa introduca, intr-o zi in viitor, abonamentele asa cum trebuie.

Totusi, te cam plangi degeaba. Banda pt abonamentul 19 dolari trebuia sa fie de 2 Mbps, tu o ai dubla. Ar trebui sa fii fericit pt asta, nu sa te ingrijoreze ce fac altii si ce banda au.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Adi.B
mesaj Jul 7 2006, 19:26
Mesaj #3

Masterand gaming

Inscris: 28-July 05
De la: 44°19'18" N .. .. .. .. .. .. .. 23°49'14" E .. .. .. ..

hugh?... la cel de 9$ nu e de 1 mbps (128 KBps) ? http://www.rdslink.ro/fiber/fiber_abonamente.htm

--------------------
Fuck CAMs, TSs, TCs, DVDScrs, DVDRips and even DVD-Videos! HD all the way!

Sunteti stresati de banere si nu stiti cum sa le scoateti? click me!

Daca semnatura mea este considerata nepotrivita, va rog sa-mi dati un PM si-mi o voi schimba in maxim 8 ore. Multumesc!
+Quote Post
SeBi
mesaj Jul 7 2006, 19:45
Mesaj #4

Masterand gaming

Inscris: 25-December 05
De la: Brasov

eu nu stiu ce visezi tu....eu la 9 $ am pe extern 128 kb....pe metro e altceva

--------------------
Imagine IPB

Cand ceva iti merge prost gandeste-te ca se poate si mai rau.
Sunt din Brasov si iubesc Brasovul!
www.RadioBrasov.ro
+Quote Post
sKiLL_™
mesaj Jul 7 2006, 20:07
Mesaj #5

Masterand gaming

Inscris: 30-July 05

yupeeeyyyy bucuratee !! eu tot am 64 k/s (512 kbps) BangHead.gif BangHead.gif

--------------------
Warn: 90%

New user: qwertyz0r
+Quote Post
SeBi
mesaj Jul 7 2006, 20:25
Mesaj #6

Masterand gaming

pai atat am si eu ziua (in zilele lucratoare)

--------------------
Imagine IPB

www.RadioBrasov.ro
+Quote Post
aLa MIC
mesaj Jul 7 2006, 20:50
Mesaj #7

Cresa de gaming
*

Inscris: 7-July 06

Totusi, te cam plangi degeaba. Banda pt abonamentul 19 dolari trebuia sa fie de 2 Mbps, tu o ai dubla. Ar trebui sa fii fericit pt asta, nu sa te ingrijoreze ce fac altii si ce banda au.

Nu ma plang, chiar sunt multumit de banda, dar e foarte foarte ciudat chestia astea cu abonamentele blink.gif ... de ce au mai facut 3 tipuri de abonamente ... la toate tipurile traficul este nelimitat! eusa_whistle.gif
Oricum multumesc pentru informatii ! O zi buna !

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SeBi
mesaj Jul 8 2006, 13:08
Mesaj #8

Masterand gaming

te deranjeaza ca eu daca am ab de 9 am trafic nelimitat? care este problema ta? daca chair vrei...suna la rds si spun-le ca vrei ca dupa ce descarci 20 gb sa-ti taie netu` sau sa te puna sa platesti... tongue.gif

--------------------
Imagine IPB

www.RadioBrasov.ro
+Quote Post
i_need_money
mesaj Jul 8 2006, 13:48
Mesaj #9

<3 Heaven
Group Icon

Inscris: 3-September 05
De la: Oradea

si au la inceput am avut abonament de 15$ si cand am vazut ca nu difera cu nimic la viteza fata de cel de 9$ am trecut la cel mai mic .. iti recomand si tie asta ...

--------------------
Imagine IPB

Imagine IPB
+Quote Post
L!nuX
mesaj Jul 8 2006, 14:40
Mesaj #10

admin pensionat

Inscris: 18-February 06
De la: Fox River Penitentiary

daca studiai si tu un pic oferta vedei ca

abonamentele au metropolitatul la fel difere externul de la 1 Mb la 2 Mb ...

wtf 512 KB nu iti sunt de ajuns ?

PS: in caz ca nu ai vazut Mb multi pe metro prinzi daca tragi din reteaua RDS de la cineva din cartierul tau nu de la un Gigi din Oradea sau cine mai stie din ce retea cu care e interconectare .

eu am ab vechi , cel de 768 de kbps (90 KB cam atat prind ) si sunt f multulit de el si platesc 19 $ , tu la 19 $ para ai 4 Mb (512KB) tot nemultumit esti ?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
trayan1989
mesaj Jul 8 2006, 16:44
Mesaj #11

Facultatea de gaming

Inscris: 31-August 04

io zic sa te linistesti si daca nu iti convine sa ai banda dubla pune-ti un net limiter ceva tongue.gif . eu la 9$ am chiar cat scrie in contract 1024kbps si extern si metro, numa ca externu asta e doar de la doishpe noaptea pana dimineata la 9. Pe metro pana acum n-am prins mai mult de 122kB/s sad.gif .

--------------------
user posted image
user posted image
+Quote Post
alienpredator
mesaj Jul 9 2006, 13:36
Mesaj #12

Gradinita de gaming
**

Inscris: 29-November 04

mie imi merge mai incet decat pe cabelink,sper sa se schimbe ceva BangHead.gif
+Quote Post
Vulpe
mesaj Jul 9 2006, 15:38
Mesaj #13

Gradinita de gaming
**

Inscris: 29-June 06

QUOTE (alienpredator @ Jul 9 2006, 02:36 PM)
mie imi merge mai incet decat pe cabelink,sper sa se schimbe ceva BangHead.gif

cu cat tragi?! acum ti-ai pus fiberlink si iti mere prost?

--------------------
user posted image
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- -
user posted image
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- -
user posted image
+Quote Post
alienpredator
mesaj Jul 9 2006, 16:44
Mesaj #14

Gradinita de gaming
**

Inscris: 29-November 04

Da,cu cabelink trageam de pe torrente cu 60KB/s si acum cu fiberlink abia merge cu 25-30KB/s. dontknow.gif
+Quote Post
{JM}Alex Lifetaker
mesaj Jul 9 2006, 20:21
Mesaj #15

Jedi Master

Inscris: 19-October 04

Tu ai FTTB, in craiova inca e reteaua nemodificata si toate abonamentele au cam aceleasi viteze(60kb) smile.gif)
Tzeapa... schimba abonamentul smile.gif

--------------------
Folosesc serviciile de web hosting ale GeekStorage si ii recomand cu caldura!
+Quote Post
florinvfd
mesaj Dec 5 2006, 11:33
Mesaj #16

Cresa de gaming
*

Inscris: 13-January 05
De la: Berceni/Bucuresti

CITAT(exe.cstrike @ Jul 7 2006, 20:15) *

Imi cer mii de scz daca nu am postat unde trebuie, dar chiar nu stiu unde sa postez pt aceasta problema.
Am auzit si eu de la un prieten de acest FiberLink de la RDS si m-am hotarat sa ma abonez si eu... dupa 2 saptamani de asteptari in sfarsit s-au hotarat sa vina sa imi instaleze si mie net-ul si telefonia tiphat.gif
Am facut un contract cu abonament de 19$ ... si dupa instalare aflu ca internetul merge cu Banda de 4 Mbps ( 512 k/s )... nu zic ca viteza este proasta ... este chiar buna, dar este anormal ca si la abonamentul de 9$ ai aceeasi viteza blink.gif Cum ar fii sa platesc de 2 ori mai mult pe luna degeaba. crybaby2.gif
Am sunat la "operatorii" RDS ( numai operatori nu sunt ei ) si le-am spus problema, dar se pare ca ei nici nu stiu ce banda ar trebui sa ai la 19$ ... ma pune sa imi fac un test de banda si dupa ce ii zic ca banda este de 4 Mbps ( 512 k/s ) ma intreaba: " dar ce nu iti comvine? banda este mare ! evil5.gif " Dupa 20 min de certuri omul tot nu a inteles ca pe mine nu ma intereseaza sa imi mareasca banda, ci ma intereseaza de ce banda este aceeasi ca abonamentul de 9$ . Intr-un final imi zice ... " nu stiu domne !" si toata lumea este "fericita" !
Asa ca va rog pe voi astia mai isteti ca acei operatori daca ati putea sa imi explicati si mie dc BANDA este aceeasi la toate abonamentele? BangHead.gif
Sau ce banda ar trebui sa am la abonamentul de 19$ pumn.gif

faptul ca tu dai 19 si altul da 9...e teapa ta...si din cauza ta si a altora ca tine poate o sa sufere astia cu ab. de 9 usd...
nu ar trebui sa te ingrijorezi de ce astia au aceeasi banda ca tine...ci faptul ca te-ai aruncat la ab. mare fara sa stii de ce si daca nu te multumeste ar trebui sa treci si tu pe abonament de 9 usd icon_thumright.gif
bafta!

PS:nu m-am abtinut sa postez treaba asta...dar nu suport treburile de genul asta (mai aveam colegi la facultate care comentau ca de ce unii care au copiat au luat nota mai mare ca cei...care au invatat qleft1.gif )

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Versiunea Lo-Fi Data curenta: 9th February 2010 - 14:41

Copyright © 2000-2010 LinkMania - Toate drepturile rezervate