Imi cer mii de scz daca nu am postat unde trebuie, dar chiar nu stiu unde sa postez pt aceasta problema.
Am auzit si eu de la un prieten de acest FiberLink de la RDS si m-am hotarat sa ma abonez si eu... dupa 2 saptamani de asteptari in sfarsit s-au hotarat sa vina sa imi instaleze si mie net-ul si telefonia
Am facut un contract cu abonament de 19$ ... si dupa instalare aflu ca internetul merge cu Banda de 4 Mbps ( 512 k/s )... nu zic ca viteza este proasta ... este chiar buna, dar este anormal ca si la abonamentul de 9$ ai aceeasi viteza

Cum ar fii sa platesc de 2 ori mai mult pe luna degeaba.
Am sunat la "operatorii" RDS ( numai operatori nu sunt ei ) si le-am spus problema, dar se pare ca ei nici nu stiu ce banda ar trebui sa ai la 19$ ... ma pune sa imi fac un test de banda si dupa ce ii zic ca banda este de 4 Mbps ( 512 k/s ) ma intreaba: " dar ce nu iti comvine? banda este mare !

" Dupa 20 min de certuri omul tot nu a inteles ca pe mine nu ma intereseaza sa imi mareasca banda, ci ma intereseaza de ce banda este aceeasi ca abonamentul de 9$ . Intr-un final imi zice ... " nu stiu domne !" si toata lumea este "fericita" !
Asa ca va rog pe voi astia mai isteti ca acei operatori daca ati putea sa imi explicati si mie dc BANDA este aceeasi la toate abonamentele?

Sau ce banda ar trebui sa am la abonamentul de 19$