Jump to content

Midnight Racers Club

Sign in to follow this  
Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Board Life Information

  13 years, 2 months, 9 days, 1 hour and 42 minutes
  Forum exists
 • Topics

 • Ultimele răspunsuri

  • Acolo imi place <3 @Legolas ai triceps azi sau picioare? :))
  • Doar la jail îi place  @roxor mi se zice cf citarule
  •              Începând din 2020, upgradarea calculatoarelor la o nouă platformă Intel va deveni un chin. Compania a anunțat că în 2020 va renunța complet la suportul pentru vechiul BIOS, eliminând modul de compatibilitate ce permitea dispozitivelor mai vechi să funcționeze pe UEFI. 
     
               Ce înseamnă asta pentru utilizatorul de rând? Nu vei mai putea să folosești componentele mai vechi pe o nouă platformă Intel, adică dispozitivele cu firmware mai vechi nu vor mai  fi compatibile cu PC-uri fără suport pentru vechiul BIOS. De asemenea, această schimbare marchează 'moartea' sistemelor pe 32 de biți. 
     
               Motivele invocate de companie pentru această schimbare? Reducerea mărimii chipsetului, ușurință sporită la validarea sa, scăderea complexității codului și încurajarea dezvoltării de noi tehnologii. De asemenea, compania consideră că schimbarea aceasta este o mișcare în direcția dezvoltării industriei.  
     
               Pentru majoritatea utilizatorilor, diferența va fi nesemnificativă. Însă pentru cei ce nu-și permit un upgrade complet, well ..  Citește mai mult pe ZonaIT

  •   
    Acum 2-3 ani tabletele se bucurau de un succes fantastic până când lumea a început să le ignore. Tabletele de 7 inch au fost primele care au început să dispară după ce telefoanele au căpătat o diagonală mai mare.  
    Telefoanele apărute în ultima perioadă au margini foarte subțiri și se pot instala ca ecrane mai mari în corpuri mai mici decât de obicei. Singurele tablete care se mai vând sunt cele de 10 inch, fiind privite ca alternative modeste, în special pentru înlocuirea laptopului.  
    Producătorii din zilele noastre nu se mai bazează pe tablete ca acum 3-4 ani pentru că nu au persoane care să le folosească. Dat fiind acest lucru, ce părere aveți în legătură cu viitorul acestei ramuri din domeniul tehnologiei?  
  •  În orașul Buzău există o icoană "Făcătoare de minuni" a Maicii Domnului, extrem de veche adusă de pe Muntele Athos. Icoană se află de patru secola la Biserica Banu, una din cele mai frumoase și vechi lăcașuri bisericești din județul Buzău. Zeci de credincioși calca zilnic pragul lacașului în căutarea liniștii sufletești sau să-i mulțumească divinității pentru ajutorurl de care au avut parte. În interiorul bisericii cu hramul "Buna Vestire" sau biserica Bănu, așa cum o știu buzoienii, privirea îți este captată de valoroasele picturi de patrimoniu, ce se găsesc pe catapeteasmă, aceasta este realizată de Tăttărescu în anul 1877 sub bolțile sfântului lăcaș se află însă minunăția icoană în stil bizatin a Maici Domnului poleită cu aur, despre care mulți știu că are puteri tămăduitoare. Istoria icoanei este destul de interesantă. bănuindu-se că este una dintre cele salvate din Constantinopolul cucerit de turci, fiind îmbrăcată în argint în anul 1697 de către Daomna Elena, soția domnitorului Brâncoveanu, această a fost poleită cu aur în anul 1819 de vel postelnicul Alexandru Vacarescu. 
 • Today's Birthdays

  1. >.>iPwnN44ps<.<
   >.>iPwnN44ps<.<
   (26 years old)
  2. 2P.A.C.
   2P.A.C.
   (27 years old)
  3. bann3r
   bann3r
   (28 years old)
  4. Bughii
   Bughii
   (24 years old)
 • General Statistics

  • Total Topics
   146,486
  • Total Posts
   4,052,928
  • Total Members
   17,348
  • Most Online
   3,569
   10/09/2017 06:46 AM

  Newest Member
  Morph
  Joined 11/23/2017 02:29 PM
×