Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

 • Discord Server: LinkMania
  1

  • Defiance
   Defiance
  Join Us!
 • Topics

 • Ultimele răspunsuri

  •   Detalii despre joc Killing Floor este un FPS de cooperare pentru supraviețuire horror localizat în orașele devastate și peisajul rural al Angliei după ce o serie de experimente de clonare pentru armată se termină într-un eșec teribil. Tu și prietenii tăi sunteți membri ai armatei expediați în acele locații cu o simplă misiune : Să supraviețuiți destul de mult cât să curățați zona de aceste experimente!    Cerințe de sistem  MINIM: OS: Windows XP/Vista; Processor: 1.2 GHZ sau Equivalent; Memory: 1 GB RAM; Graphics: 64 MB DX9 Compliant; Hard Drive: 2 GB spațiu pe hard; Sound: DX 8.1 Compatible Audio. RECOMANDAT: OS: Windows XP/Vista; Processor: 2.4 GHZ sau Equivalent; Memory: 2 GB RAM; Graphics: 128 MB DX9 Compliant cu PS 2.0 support; Hard Drive: 2 GB  spațiu pe hard; Sound: Eax Compatible.  Jocul este disponibil acum pe Humble Bundle GRATUIT, reducerea fiind de 15 £. Pentru a achiziționa jocul nu trebuie decât să aveți un cont valid pe site-ul de mai sus. Atenție, oferta este limitată!    Killing Floor pe Humble Bundle Killing Floor pe Steam
  • OnePlus 5 se anunța a fi unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale acestui an și se pare că a reușit să nu dezamăgească fanii brandului. După o serie de zvonuri care s-au întins pe parcursul mai multor săptămâni, chinezii de la OnePlus se pare că au decis în sfârșit să-și dezvăluie noul smartphone în toată splendoarea sa. OnePlus 5 a fost detaliat pe site-ul companiei în același timp în care s-au desfășurat două conferințe pe același subiect în colțuri diferite ale lumii. Trecând însă peste detaliile de fond, important este că avem în sfârșit acces la toate detaliile despre smartphone-ul de top OnePlus. OnePlus 5: specificații hardware

   OnePlus 5 este construit în jurul unui panou de 5,5 inci Full HD cu un raport de aspect 16:9. Dimensiunile sale exterioare sunt 152.7 x 74.7 x 7.25mm și are o greutate totală de 153 grame. Carcasă exterioară este realizată din aluminiu eloxat. Din acest punct de vedere, smartphone-ul împărtășește câteva particularități de design cu iPhone 7 Plus. Trăgând linie, OnePlus 5 pare un smartphone premium și reușește să se diferențieze față de modelele anterioare ale producătorului prin intermediul unor margini curbate ce-l fac mai ușor de ținut în mână. În conformitate cu alte telefoane de top de la Samsung, Huawei sau ZTE, OnePlus 5 este construit în jurul unei combinații formate dintr-un Qualcomm Snapdragon 835, 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. În același timp însă, OnePlus își va oferi terminalul de vârf cu 8GB RAM și 128GB. Cei 8GB RAM nu reprezintă neapărat o premieră în industrie, dar numeri pe degetele de la o mână gadgeturile care se pot lăuda cu așa ceva. Memoria folosită folosește standardul UFS 2.1 pentru viteză sporită.

   OnePlus 5: cameră și conectică OnePlus 5 ascunde pe margine un port USB Type C și o mufă standard de căști. Suportă două SIM-uri de tip nano-SIM, iar bateria este de 3300mAh. Merită lăudată tehnologia Dash Charge. După 15 minute la priză, aceasta vă oferă jumătate de zi de utilizare. În teorie, OnePlus 5 ar trebui să aibă o autonomie cu 20% mai mare decât OnePlus 3T. Nu lipsește un senzor de amprentă, iar conectica include Wi-Fi, LTE, Bluetooth, NFC și GPS. Calitatea apelurilor audio ar trebui să fie foarte bună datorită unui sistem format din trei microfoane. Acesta este primul OnePlus cu două camere principale. Prima dintre cele două are F/1.7 și 16 megapixeli, fiind de tip unghi-larg, a doua are 20 megapixeli și F2.6 pentru telephoto. Pentru selfie-uri, trebuie să vă rezumați la un senzor de 16 megapixeli cu F/2.9. Pe lângă blițul format din două LED-uri, merită reținut că puteți imortaliza conținut video 4K la 30 de cadre pe secundă cu cele două camere.
  • Update!!!       „Au fost primite 20 de cereri  de retragere a demisie, în total vorbim despre 27 de membri ai Cabinetului, inclusiv secretarul general al Guvernului. Aceste 20 sunt însă lipsite de obiect. Oricine citeşte Legea nr. 90 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului şi ajunge la articolul 6 înţelege acest lucru. În toate cele 20 de documente este trecut şi numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul prim-ministrului, adică numărul de înregistrare când fiecare cerere a fost depusă la cabinet. În momentul în care şi premierul şi secretarul general dau un număr de înregistrare a acestor documente, s-a luat act că aceste documente există. S-a luat act de aceste demisii, ele sunt irevocabile, aceste cereri de retragere a demisiilor nu au obiect", a mai spus Alina Petrescu.   Sursa      Ce se întâmplă acum în guvern e o totală dezordine. Ce așteptări să avem de acum înainte? Priviți și dumneavoastră cum arată o cerere de "revocare":   
  • Foarte frumos, mulțumesc pentru poza 
  • Foarte tari!Imi spui si mie cum ai facut caseta aia neagra pe langa text?
 • Today's Birthdays

  1. BurN
   BurN
   (23 years old)
  2. detox2025
   detox2025
   (36 years old)
  3. GReedy
   GReedy
   (27 years old)
  4. RaggaD
   RaggaD
   (23 years old)
  5. snicker4us
   snicker4us
   (22 years old)
  View all
 • General Statistics

  • Total Topics
   145,480
  • Total Posts
   4,040,191
  • Total Members
   16,977
  • Most Online
   3,569
   12/07/2016 06:47 AM

  Newest Member
  hj121
  Joined 06/22/2017 06:09 PM